Kızlar gardırobumun yerı degısecek hangı servıs bakar
Gardrop çeken bir servis olduğunu duymadım. Sökülüp yeniden kurulacaksa montajcı, mobilyacı, marangoz filan anlayabilir bu işlerden. Google a yaz bulundugun şehirde var mı diye
Armut diye bı uygulama var ya ordan bakabilirsin. Sadece yer değiştirmek için bile uucret ogrenebilirsin.
Nakliyeciler olabilir
Onun için de mi servis geliyormuş. Biz eşimle tek başımıza içini boşaltıp iterek değiştirdik.
İtilecek durumda ise kendiniz itin bir iki tanıdık ile ama sök tak ise artık herksın evinde matkap vs oluyor biz kendi yatak ve dolabımızı kendimiz kurmustuk taşınınca yüksek meblalar yerine eşiniz yapabılir yapamazsanız da internette mobilyacı çok var armut uygulmasından fiyat teklıfı alablrsnz
Eğer çekilebilecek haldeyse boş yere paranı verme. Tanıdığın bı adamdan yardım iste bekarsan baban amcan yada evliysen eşin kaynin. Yani erkek olan biri yapar. Ama sen bilirsin
Ben kendim içini boşaltıp karşı duvara aldım kimse de yardım etmedi bundan önceki dolabım bundan daha ağırdı onuda kendim yer değişirdim ama senin gücünü yaşıyorsa eşinle yada ailede bir erkekle değiş yerini.. Tavana kadar büyükse usta çağır söküp taksın istediğin yere
Başka odayamı taşıyacaksınız ozamn mobilyacı çağırın oda içindeyse gerek yok birine içini komple boşalt itekle
1,472,440 soru
24,111,166 cevap
332,971 kullanıcı