+2 oy
99 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İskandinav duvar istiyorum evi yaptırıyorum biliyorsunuz sizce citadan bu gösterdiğim olur mu  başka malzeme almam gerekir mi trendyoldan usta gitmeden getirtsem de yapsa :(  kabul ederse aralarda çok beğeniyorum bide ikinci sorum kizlar benimm antren kapıdan girişten kare karşıda antire dolabı yanında muutfak kapisi salona girerken köşe küçük duvar tam buraya yaptırıyim diyorumm ordan da banyo yatak odasına giden bölüm hafif orta uzunluktaa ama dar kesim eni 80 85 olan bu duvarim vsr iki duvarın arası sizce iki taraflı çıta olur mu  dar koridor ya kapıdan girişte sol taraf gözükecek ve sadece oraya mi yaptırayım

image

image

karşılıkli yaptırmaymmi ( bu citadan mi olmuş İskandinav yyok gibi)

image

4 Cevaplar

+2 oy
(2,633 puan) tarafından

Dekorasyoncu anneler nerdesnz

-Reklam-
+2 oy
(2,633 puan) tarafından

Kimse yokmuuuuuuu

+1 oy
(3,772 puan) tarafından

Çerçeve görünümlü olanların vakti geçti artık hem dar parça parça alanda güzel durmaz . Görsel bütünlüğü olarak en alttaki daha uygun olur 

0 oy
(1,104 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla giriş kare ve kapılardan falan çok bölünüyor. Eğer öyleyse ilk örnek pek olmayacaktır. Daha bütün bir duvar lazım ona. Ama alttakini yapabilirsiniz. Ahşap çıtalarla yapabilirsiniz de onu. Benim koridorum alttaki gibi ben çok beğeniyorum. Ayrıca alttaki daha İskandinav bence. 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 137 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,633 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 60 göst.
+2 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,451,604 soru