+2 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

8 gun oldu reglı olmadım hala Hıc bır belırtı yok onun dışında hamıle olabılırmıyım test yaptım çubuk negatıf

6 Cevaplar

+2 oy
(4,876 puan) tarafından

Valla ben geçen iki test yaptım pozitifti kan verdim negatif çıktı :) negatifte pozitif çıkar mı bilemedim. En iyisi kan vermek 

(4,876 puan) tarafından
+2

He bı de test yapacaksan awox erken gebelik testi ile yap. En güvenilir olanı. Ben de aldım ama yapmayı beklemeden dayanamayıp kan verdim

(33 puan) tarafından
+1

Kan testı ıcınde 2 gun daha gecsın dıe beklıcem olmazsam hala verıcem 10 gun gecıkme olsun dıe beklıyorum varsa da net olsun dıe ıns olur çok ıstıyoruz😍

(4,876 puan) tarafından

Allah gonlunuzde olanı kucağınıza nasip etsin canım. Tez zamanda sağlıkla kolaylıkla inşallah 

(33 puan) tarafından

Teşekkür ederım ıns ısteyen herkese nasıp etsın Allah 

-Reklam-
+1 oy
(4,350 puan) tarafından

Kistin falan yoksa eğer hamile olma ihtimalin de var ama bunun için en mantıklısı kan vermen. Testler her zaman doğru sonuç vermiyor geç döllenme de olabilir. Yada erken gebelik testi al. Hakkında hayırlısı olsun 

(4,350 puan) tarafından
+1

Onun da çok çeşitleri var 50 TL'ye de var 350 TL'ye de. Sen en mantıklısı kan ver pazartesi günü 

(33 puan) tarafından
+1

Salı gunu 10 gun oluyo gecıkırse varsada net olsun dıe salıya kadar beklıyorum kan ıcın

(4,350 puan) tarafından
+1

Pazartesi sağlık ocağına versen salı günü alırsın sonucunu. Randevu bulursan hastaneye git diğer tetkitlerine de bakar

(4,350 puan) tarafından
+1

Ben erken gebelik testi ile daha adetime 7-8 gün varken öğrendim. Ama her gebelik bir olmuyor. İnşallah vardır senin

(33 puan) tarafından
+1

İnsallah 

+1 oy
(6,769 puan) tarafından

Kistin varsa oda yapar gecikme . Bence en garantisi kan vermek 

+1 oy
(142 puan) tarafından

Canım düzenli adet görüyor musun pcos fln var mı bence bi kan ver 

(33 puan) tarafından

Evet duzenlıydı benim geçen ay bı 3 gun gecıkmıstı sadece

(142 puan) tarafından

Bilemedim bence kan ver adetini de 2-3 ay takip et olmadı bi hastaneye git yine gecikirse

0 oy
tarafından

Benimde 4 gün gecikti bekliyorum. Doktorlar en az 2 hafta geçmesi lazım diyor. Yani sabırlı olalım. Zaten belli olur varsa yoksada hayırlısı.

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Benim 25 gün gecikti hamile değildim. Bazen düzensizlik oluyor eğer korunuyorsanız korkma 🙂

(33 puan) tarafından

Yok istediğimiz için korunmuyoruz

(1,468 puan) tarafından

Ha anladım canım inşallah vardır 🙂

(33 puan) tarafından

İnsallah canm 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
19 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde HK (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 154 göst.