+2 oy
585 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,159 puan) tarafından

Bu seferki konumuz parktaki sevgililer 😀 bu konuda ne yapılır bilmiyorum ya. Mahalle parkımız liseye çok yakın. Saat 3 te okuldan çıkan liseliler parka geliyor. gelenlerin bir kısmı öğrenci bir kısmı motorlu gençler. Şu garip saç kesimi olan nike eşofmanla gezen kollari dövmeli olanlardan siz anladınız. Normal tipler değil yani. Grup halinde geliyolar banklara oturup ağza alınmayacak şekilde küfürlü konusyolar çocuklar duyuyor. İnsan uyarmaya korkuyor. Ve saatlerce gitmiyolar. Sevgililer ayri bir konu zaten. Parkin ortasında afedersiniz birbirlerini yiyorlar. Simdi diyeceksiniz o zaman gitme o parka. Park onlar için değil çocuklar için yani onların gelmemesi lazım. Arada polis devriye atarken denk gelirse dağıtıyor hepsini. Ama hergün ayni saatte parktalar tamda havanin serinledigi çocukların oynadığı saatler. Bu konuyu belediye başkanına mesaj olarak attim geri dönüş olmadi hala 😀😀 sizce ne yapmalı bu konuda. Parka gitmeden de olmuyor. Gidincede malum çocuklara kötü örnek olacak hareketler yapiyolar. 

23 Cevaplar

+3 oy
(3,763 puan) tarafından

Her parkta var o tiplerden maalesef . Ceza olmadığı sürece bunlara çare yok ne yazık ki.

(7,159 puan) tarafından
+2

İşsiz güçsüz geziyolar aksama kadar. Ülkeye bir gram faydaları yok

-Reklam-
+2 oy
(1,272 puan) tarafından

Koca çocuklar küfür ediyor daha 6 7 yaşındaki çocuklar ettiği küfürleri duyunca ağzım açık kalıyor 

(7,159 puan) tarafından

Öğreniyorlar işte böyle 

(1,272 puan) tarafından

Aileden öğrenen de var ya eşimin amcası tarafı çok küfür ederler bir tane çocuk var daha 5 yaşında bilmediği küfür yok aileden çok öğrenen de var maalesef böyle tiplerden öğrenen de 

+2 oy
(1,499 puan) tarafından

Allah islah etsin evlenmeden her seyi yapiyorlar

(7,159 puan) tarafından

Maalesef öyle neler görüyorum 

0 oy
(11,807 puan) tarafından

Bu konuda o kadar haklısın ki. Adı ustunde ya ÇOCUK PARKI. defolun gidin başka yerde yiyişin. Dediğin gibi öyle tipleri insana uyarmaya da korkar

(7,159 puan) tarafından

İnsana bela olurlar valla hiç uğraşmaya gelmez 

0 oy
(562 puan) tarafından

Park dedin lise dedin de aklıma geldi. Bizim evin karşısında da  bir lise vardı 6-7 sene önce filan çocuklar hep top oynamaya gelirdi neyse yine birngun balkondayiz yaşları taş catlasin 13-14 bile yoklar.  2 tane erkek çocuğu pantolonu indirdi ikiside tam birbirlerini şey yaparlarken annem hemen polisi aradı ama nasıl bizim elimiz ayağımız titredi yaaa yuhhh dedik gerçi bu tek olay değil ki kız ile erkek şey yaprkende görüyorduk 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ okulun çevresi yüksek duvar olduğu için yoldan geçenler görmüyor evi yüksek olanlar görüyor sadece off offf valla Rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza 

(209 puan) tarafından

Aminnn aminnn ne kadar kötü Allahım evlatlarımızı şaşırtmasın korusun tüm kötülüklerden

(7,159 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

0 oy
(6,603 puan) tarafından

Sizde okul çıkış saatlerine denk getirmeyin şahsen ben öyle yapıyordum artık parka pek gidemiyoruz ama 

(7,159 puan) tarafından

3te çıkıyolar 6-7 ye kadar parktalar. E 3 ten önce sıcakta parkta napalim 35 derece havada

0 oy
(2,546 puan) tarafından

Ben de bir şey demeye çekiniyorum ama eşim maşallah kızımı parka götürdüğü zaman tüm parkı hizaya sokup geliyor. Küfür eden çocukları baya korkutmuş geçen.

(7,159 puan) tarafından

Küçük çocuk olsa uyarıyorum ben ama onlara bişey diyemem

(3,763 puan) tarafından

Bizim parkta ki küçük çocuklar da anlamıyor. Abla rahatsız oluyorsan git diyorlar. 

0 oy
(209 puan) tarafından

Valla canm parkta var dışarda var sokak da varnolul var bende böyle şeylere çok dikkat ederm ama olmuyor nerden çocuğunu koruyacaktır duyurtmayacaksın ki çocuklarımı okula götürüyorum oo küfürler çok kötü cocuklara tembihliyorum dinlemeyin böyle kötü kelimeleri küfürleri kulaklarız kapalı olsun her zaman 

(7,159 puan) tarafından

Dışarısı çok kötü çocuklarımız nasıl koruyacaz bilmiyorum 

0 oy
(7,493 puan) tarafından

Bizim burda çok olurdu. Bir keresinde gece devriye atan polise denk gelip şikayet ettik. Her zaman şikayet edebileceğimizi gelip müdahale edeceklerini söylediler. O günden sonra azaldı baya 

(7,159 puan) tarafından

Ben ordayken arayamiyorum benim aradığımı anlarlarsa sıkıntı olur diye

0 oy
(6,557 puan) tarafından

Off sorma hele o 14 15 yaşındaki kızların kıyafetleri makyajları oğlanlarla halleri gerçekten yani kızım için endişe ediyorum 

(7,159 puan) tarafından

Allah hepimizin evladını korusun şaşırtmasın

(6,557 puan) tarafından

Amin canım amin 

0 oy
(2,863 puan) tarafından

Park basit kalıyor artık inan cami bahçesinin arka taraflarında bile o uygunsuz çiftlerden var Allah sonumuzu hayır etsin 

(7,159 puan) tarafından

Dün biri parkta hızını alamadı bi yerlere gitti geldiler ben utandım yemin ederim çıktılar kız üstünü başını düzeltiyor

0 oy
(3,448 puan) tarafından

gördüğün an sen ara polisi. okula yakın parkların en büyük sorunu. küçücük çocuklar yaptıkları şeyi bir halt sanıyorlar, büyümek sanıyorlar. 

(7,159 puan) tarafından

Artık arayacam sanırım. Eminim çoğunun sicili kabarıktır bide

(3,448 puan) tarafından

mümkün, devir şimdi gerçekten kötü 

0 oy
(6,745 puan) tarafından

Kaydirakta bile yakalamaca oynuyorlar az kalsin aralarinda benim sıpa eziliyordu gecenlerde ben cekinmiyorum uyariyorum valla liseliler banklarda takiliyor genelde iki tanede abla buldu bizim oglan abla asagi abla yukari kizlari rahat birakmadi kaydirdilar salladilar kizlarda sagolsunlar

(7,159 puan) tarafından

Zaten orayada karıssalar tam olur. Bi zahmet parkta da oynamasinlar

0 oy
(562 puan) tarafından

Valla resimlerini videolarını çekip polise atacan bakkk polis onları nasıl buluyor aileleri nasıl duyuyor.  18den küçükler yapılması doğru değil.  Hakettikleri polislik olsunlar hele bir

(7,159 puan) tarafından
+1

Bazen düşünüyorum bu kızlar 3 te okuldan çıkıyor saat 6 olmuş hala sevgilisiyle parkta oturuyor annesi hiç mi merak etmiyo yada ailesine ne diyor. Kınamak istemiyorum benimde kızım var. Evlerden uzak

0 oy
tarafından

Geçen çıktım bizim evin alt tarafında park baktım yan bankta bı kız bı oğlan sarılmış opusuyorlar birbirlerini elliyirlar ☹️ aldım çocukları eve kaçtım 

(7,159 puan) tarafından

Biz utanıp gidiyoruz onlar utanmiyor sokak ortasında 

(562 puan) tarafından

Hemen uyarın işte resminizi çektim polise verecem vs diye korksunlar biraz 

(3,763 puan) tarafından
+1

Hiç umurlarında bike değil polis gelmiyor bile. Kisin bizim burda parkta bankları sokup yaktılar esik polisi ardı hiç kimse gelmedi gecenin bir vakti bekçi bile gelmedi. Ülke vatandaş kimsenin umrunda değil.

(562 puan) tarafından

O da doğru umut işte plastik cicege sulamak gibi bende umut ediyorum deli gibi kimsenin umurunda değiliz

0 oy
(665 puan) tarafından

Başta görünce sana aklıma geldin nedense 😂 ya evet bu antep'teki parkların çoğunu da böyle hatta birçok yerde böyledir  bilmiyorum ya polislerle çok bir halt yapmıyor ki

(7,159 puan) tarafından

Aynen o yüzden kimseyle yüz göz olmak istemiyorum 

(665 puan) tarafından

Devir değişmiş artık Duygu laf söylemeye çekiniyor insan yeni nesil genç değil resmen vahşi canavar gibi çoğu bela nerde yetişiyorlar bilmiyorum uğraşmaya değmez 

0 oy
(1,186 puan) tarafından

Ceza uygulanmali ama ama ama kimler bu islerle ilgilenecek saglam sistem lazim :/

(7,159 puan) tarafından

O sistem bizde yok maalesef 

0 oy
(2,600 puan) tarafından

Sanki sen sevgilinle parklarda bulusmadin

(7,159 puan) tarafından

Gözünüzle gördünüz mü ki böyle bir yorum yapıyorsunuz 😀 sizin gibi yaşını başını almış bi kadından böyle bir yorum beklemezdim 

0 oy
(5,278 puan) tarafından

Uyar bence tek çare şimdilik bu

(7,159 puan) tarafından

Hiç o topa giremem ben zararlı çıkarım

0 oy
(3,068 puan) tarafından

Sana birsey diyim mi bi gün eşim aradı hazırlan in park gidelim motor vardi uzak parka gittik kızım çok sever orayı neyse saat akşam 10 buçuk kimse yok parkta bi biz varız eşim kızımı sallıyor bende çay içiyordum bi baktım iki yetişkin insan gelip parkta küçük uçak var kaydıraklı fln içine girdiler kızımda o taraflara gitmek isteyince motora bindik eve geldik bazılarına güzel bi ceza gelmeliki böyle durumlar olmaması için gündüz vakti hiç o tipler yok 2 dk bir yunuslar geziyor parkta o yüzden olmuyor sizde sikayet edin ama belli etmeyin anlamazlar sizin olduğunuzu öyle öyle belki azalirlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 298 göst.
24 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
21 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 1,057 göst.
+1 oy
1 cevap 311 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,917 soru

23,978,527 cevap

326,389 kullanıcı

...