+2 oy
589 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,161 puan) tarafından

Bu seferki konumuz parktaki sevgililer 😀 bu konuda ne yapılır bilmiyorum ya. Mahalle parkımız liseye çok yakın. Saat 3 te okuldan çıkan liseliler parka geliyor. gelenlerin bir kısmı öğrenci bir kısmı motorlu gençler. Şu garip saç kesimi olan nike eşofmanla gezen kollari dövmeli olanlardan siz anladınız. Normal tipler değil yani. Grup halinde geliyolar banklara oturup ağza alınmayacak şekilde küfürlü konusyolar çocuklar duyuyor. İnsan uyarmaya korkuyor. Ve saatlerce gitmiyolar. Sevgililer ayri bir konu zaten. Parkin ortasında afedersiniz birbirlerini yiyorlar. Simdi diyeceksiniz o zaman gitme o parka. Park onlar için değil çocuklar için yani onların gelmemesi lazım. Arada polis devriye atarken denk gelirse dağıtıyor hepsini. Ama hergün ayni saatte parktalar tamda havanin serinledigi çocukların oynadığı saatler. Bu konuyu belediye başkanına mesaj olarak attim geri dönüş olmadi hala 😀😀 sizce ne yapmalı bu konuda. Parka gitmeden de olmuyor. Gidincede malum çocuklara kötü örnek olacak hareketler yapiyolar. 

23 Cevaplar

0 oy
(5,516 puan) tarafından

Bence burda birsuru anneyiz,hepimiz aynı anda Cimer e yazsak,o sıfatını hiç göremediğimiz bekçiler en azından günde birkere parkları gezip kolacan edebilirler.

(7,161 puan) tarafından

Gündüz polisin gelmesi bakmasi lazim ama hiçbiri yok. Yada parklara mobese takılmalı bence 

-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından

Çok şükür bizim evin önü yani her yer park ama bulunduğum yerde gençlerde geliyor sevgilimi vs olanlar da var , ama hiç öyle edepsizce birşey görmedim normal sadece sevgili vs oda bana normal geliyor gençler sonuçta ,o yüzden bizi pek rahatsız etmiyor çocukların tipleride genelde bulunduğum çevrede normal bizim  hani dövme vs var diye zaten yargilamam ama genelde normal liseliler geliyor öyle küfür acayip hareketlerini falan  görmedim lliseli çocukların parkta bizi rahatsiz edecek , öyle aralarında arkadaşlarıyla oturup gidiyorlar , belki yaşadığınız çevreden ötürü olabilir diye düşündüm yaşadığınız şehirde bütün semtlerde acaba çocuklar öylemi 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

Cimere yaz dönüş yaparlar anında canm , ben de hiç memnun değilim bu durumlardan 

(7,161 puan) tarafından

Belediyeye yazdım eğer dönüş olmazda cimere yazacağım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
24 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
21 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 1,058 göst.
+1 oy
1 cevap 312 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,188 soru

23,982,583 cevap

326,565 kullanıcı

...