+1 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

7 buçuk aylık kızım ıkı dakika yalnız kalamıyor ustunu basını yırtıyor deyim yerindeyse saçlarını yoluyor her ağladığında istediği olsun böyle alışsın istemiyorum ne yapmalıyım kızlar, normal mi bu çok üzülmeye ve tükenmeye başladım tuvalete gidemiyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,152 puan) tarafından

Bu dönemlerde kendi saçlarını çekme oluyor. Ama aşırı varsa doktora sorabilirsiniz. Yaptığı zaman dikkatini başka bir şeye çekip, o anı görmezden gelirseniz yapmayı bırakır büyük ihtimalle. 

-Reklam-
0 oy
(3,977 puan) tarafından

Sinir belirtisimi bnm oğlumda sinirlenip ağlarken nefes alamıyor göz kayiyo bayılıyor 1.5 yaşında 1 saniye sonra kucağımda sakinlesip kendine geliyor 

0 oy
(2,455 puan) tarafından

Bu dönemde normal sanırım benimde 8 aylık kızım var oda aynı özellikle uykusu geldiği zamanlar. Kafasını kaşıyor saçını çekiyor iki eliyle bbacaklarına vuruyor oturduğu yerde. Sinirleniyor ağlıyor İstedği olmadığı zaman. Ağlasa da kendini de yırtsa yapmıyorum olmayacak şeyi. Kumandayı istedi dün akşam babası vermedi dakikalarca sinirden ağladı küstü gitti emekleye emekleye. 😄 

0 oy
(1,496 puan) tarafından

Görümcemşn kızıda 1 yaşından fazla kafasını duvara dolaba falan vuruyordu bugün geçici süreç bence dikkatini dağıtın.

0 oy
(508 puan) tarafından

Küçük olduğu için normal o dönemlerde oluyor , ama yaşı büyük olsaydı mesela 2 yaş üzeri normal değildi canım o zaman doktora gitmek gerekirdi 7 aylık bebek ya sinirleniyor ya açıklıyordur  ,uykusu gelincede yapıyor olabilir birde bebek  kendini yeni yeni taniyor o yüzden yapabilir 

0 oy
(1,503 puan) tarafından

Oğlum eline hakim olduğundan beri saçlarını yolar. Uyurken, yemek yerken, canı sıkılınca, bir şey izlerken eli hep saçında. 17 aylık oldu hala değişmedi.

Benim de saçlarımı yoluyor ama acı hissetmediğimi düşünüyor. Kendi saçlarını az yolduğu için acımıyor ya sanıyor ki benimki de acımıyor.

Çözemedim ben çözen varsa diye buradayım. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 104 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler