+1 oy
441 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,081 puan) tarafından

acımmmm acçccc yatamiom kalkamiom oturamiyorum. esim noldu diyo karnim ac diyorum .dayanamiiyyyooooommmm😂😂

ama ben bihter ziyagilim aptallik edemem . bu narin ponçik bedenimi ketozisten cikaramam .

image

12 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

k

👌👌👌image

image

(5,960 puan) tarafından

Salatalık olan tabaktaki nedir yumurtali birşey galiba 

(9,081 puan) tarafından

mantarli omlet ) omlet gibi degilde biraz karistirarak yaptim diye boyle karisik gozukuo:) pulbiber kekikli bolcana

-Reklam-
+2 oy
(18,461 puan) tarafından

Allah sendeki hırsın %25ini bana versin amin🤲

(9,081 puan) tarafından

bendeki hirsin kopyasini versin ama :)) benden eksilmesin sende artsin😂😂

(18,461 puan) tarafından

Hırsını da paylaşmaz 😁

(53,862 puan) tarafından

bana %5 bile yeter ☺️

0 oy
(12,959 puan) tarafından

Bugün varız yarın yokuz ye canan benim yerime de ye bende açım 😂

(9,081 puan) tarafından

cakal karlos sen niye yemion da beni yoldan cikarion 😂😂😂

(12,959 puan) tarafından

Hahahah kendime yol arkadaşı arıyom 

Yoldan çıkmaya meyilliyim 😂😂

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Bende öyle valla kabak yedim bir avuç tutuyorum kendimi 😓😓

0 oy
(569 puan) tarafından

Ketozis ne gı

(9,081 puan) tarafından

😂keyojenik diyet deniyorum . sifir karbonhidrat . yag ve proteinden zengin beslenme bicimi. normalde vucut karbonhidratlari yakarak kendine enerji uretir.  hani ekmekarasi atistirinca bi kendimize geliriz enerji tavan yapar ya. burda tam tersi karbonhidrat yenmedigi icin vucut kendine enerji saglamak icin yagkari yakarak keton denen bise salgiliyor. gibi bir aciklamasi var ketozisin .

Ketojenik diyet yaparken karbonhidrat yerine vücuttaki yağlar enerji olarak kullanılır. Bu nedenle vücut bu süreç içerisinde ketozis adı verilen metabolik duruma girerek depolanan yağların enerjiye dönüşümünü sağlar. Bu durumda yağ kaybı hızlanıp kilo verme süreci de başlamış olur

(569 puan) tarafından

Sana başarılar bacım 😅😂

0 oy
(22,812 puan) tarafından

Yarın kabak diyetine başlıyorum 😢

(9,081 puan) tarafından

yarin benimde kabak sotem var oglende yap bakalim . kabak detoxu guzel verdirio kili kirilmayani kiriyor tartiyi otnayio

(22,812 puan) tarafından

Valla benim gitmesi gereken 10 kilom var. Öyle duraklama falan değil basbayaği yeni basliyorum 😖😢😅

0 oy
(3,280 puan) tarafından

Beyninizi başka şeylerle mesgul ederseniz, açlığı kontrol altına almak daha kolay olur. Kilonuzu takıp, sürekli bunu düşündüğünüz için, yemek yeme fikri daha çok geliyordur. 

(9,081 puan) tarafından

aynen zaten hem

keyijenik hem aralikli oruc yapiyorum 6 dan sinra hitirdim yeme olayini.  haftada bir odul gunu vererek bir ay devam edicem buna bakalim

(3,280 puan) tarafından

Bu tür katı düzenle ilerleyip, eski düzene dönünce vücut dengesi şaşar. Belli kalori hesabı yapıp, her gün aynı saatlerde dengeli şekilde beslenirseniz bence en sağlıklısı. Ki spor da yapıyorsunuz, harika şekilde fayda görürsünüz. 

(9,081 puan) tarafından

aynen aslinda amacim

vucudu sasirtmak cunku hep ayni rutinde besleniyorum ben. arada bir  degisik biseyler yapip birkac hafta  vucut sasirtmak amacim .

(3,280 puan) tarafından

🤔Bu iyi bir şey mi ki, ben olumsuz manada söyledim. Dengeli beslendikten sonra çeşitliliği arttırarak da vücut şaşırabilir. 

(53,862 puan) tarafından

yüzü bitti simdi vucuduna metabolizmasina takti☺️

0 oy
(1,502 puan) tarafından

Diyettemisin? Muz ve süt iç bastırır açlığını

(9,081 puan) tarafından

muz olmaz

muzda karbonhidrat var .😂 sadece cilek bogurtlen ahududu yabanmersini gibinkirmixi meyveler yenio ketojenikde ama yok aynizamandada  aralikli oruc 6 dan sonra kapattim agzimi suan ac olsamda yemem

(1,502 puan) tarafından

Ketojenik ne gı :) değişik değişik diyet niye yapıyon anam babam usulü yapsana sjsjsj

(9,081 puan) tarafından

ama ben hep anam babam usulu klasik diyetteyim :)) vucut alisiyor bir sure sonra sabit kalio kilo verilmioda alinmiyoda. arada degisik antin kuntin seyler yapmak gerekio

0 oy
(376 puan) tarafından

Bende öyleyim 6 dan beri açım🥴 sebze ve yoğurt yedim sadece. 1 haftada 2 kılo vermısım kacamak yapmasaydım 3 te verirdm😏.Devam ediyorum. Hergun 1 2 saat yürüyüs yapiyorum. Bırakmak yok ama😊

(9,081 puan) tarafından

normalde saglikli beslenip spor yapiyorum da bu bir rutin olunca vucut alisiyor. arada bi degisik biseyler yapmak istiyorum hem banada degisiklik oluo sıkıliyo insan cunku ayni duzende surekli. degisiklik arada yapip sinra eski duzene devam ederim .aynen yilmak yok uola devamm basaracaksin sende

(376 puan) tarafından

Mecbur başarıcam😂düğün var ve ben hala tombikim😊vermem lazm. Böyle nereye kadar. Kıyafet olmazsa dugunde oturur ağlarım o yüzden verıcem ınsaallah çok kararlıyım.. Sağlıklı, hafif beslenmek güzel birsey ya ben seviyorum. Dua et bana da. Kolay gelsn sana 👍

0 oy
(784 puan) tarafından

Aman 3 günlük dünya ye gitsin bee

(9,081 puan) tarafından

bayram var tatil var yaz var kayseriye gdoecez ordada yeme icme girla gidio😂😂 en az dort kiloluk yer acmam lazim kendime ki oralarda alirim onu zaten yerine koymus olurum.:)

(784 puan) tarafından

Ozaman sana başarılar canım ben başaramadım inşallah sen başarırsın 😂

0 oy
(705 puan) tarafından

Bende durum çok farklı mesela. 

Herşeyi yiyorum ama sıfır kilo alamıyorum iki çocuğum var 48 kiloyum ha isterdim 55 çok yakışıyo hamilelikte gördüm bu kiloyu 

Bir tabak elde açma mantı 

Yaprak sarması 

Kayseri yağlaması 

Kek kısır börek herşeyi yiyorum ama aynıyım 

(9,081 puan) tarafından

ay masallh bana da bu dertten valla. iyi bise degil kilo ya ben zapzayif manken gibi gozukmeyi seviyorum kemigin ustunde incecik bir et ve deri seklinde. minciklaninca yag gelmesin ele deri gelsin incecik ole seviyorum. bende 56 kiloyum fazla degilimde iste bende 48 e ulasmaya calisiyorum😂😂😂

(9,081 puan) tarafından

bu arada bende simdi bayram sinrasi tatil sonra da kayseriye gdecez esim kayserili. haliyle dedigin gibi mantilar yaglamalar katmerler havada uçuşacak.:) o yuzden biraz kasiyorum bi bir ay kadar sıkayim kendimi ki orda daha rahat yiyeyim diye

(705 puan) tarafından

Tam anlattığın gibiyim hatta daha inceyim bu arada iki bebeğim var iki doğum yaptım işte normal ama zayıflik iyi değil fazla isteme giydiğin hiç bişey yakışmıyor 

(705 puan) tarafından

Hadi bakalım canın sen azimlisin

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Ay benimde gobekten kurtulmam lazim 🤦‍♀️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 418 göst.
0 oy
9 cevap 616 göst.
6 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Emell (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler