@dp şehir plancısıyım kuzum ben ama çok okuyorum malesef gebelikte zaten başladı benim 5 haftalıkken sorunlar, sonrasında kızım ciddi rahatsızlıklar geçirince bende de kaygı bozukluğu oldu, okumaya araştırmaya başladım doktorluk çok kutsal bir meslek ama benim taradigim kaynakla herhalde yarım doktor olunurdu 😂 ben bebek bakımda daha çok takılırım ordaki çoğu postu okurum, bilgi amaçlı yazıların hepsini hemen hemen taramisimdir burda bile. Kızım hipoglisemik bir bebek, 3 günlükken nöbet ve havale geçirdi beyinde difuzyonlu alanlar kaldı bana da doktorlarımız yürüyemeyebilir konusamayabilir hatta oturamayabilir dediler çünkü ciddi komplikasyon olan alanlarin biri görme biri de omurilik kismindaydi. Hal böyle olunca hem okudum hem çok doktor kapısında yattım bekledim kızımı çıksın alalım diye kuvezden. Böylece de öğrendim kuzum, çoğu malesef başıma geldi de öğrendim 😂 şükür şimdi herşey güzel kızım iyi büyüdü 18 aylık ama bende dehb olan bir bireyim hafızam çok yoğun çalışıyor unutmuyorum bu bir lanet aslinda ama bazende lütuf işte
@Oglumbirtanem üzme tatlı canını. Otizm bir hastalık değil norogelisimsel bir farklılıktir. Sizinkisi birde silik otizm sanirim ki. Ben halen yetersiz teşhis olduğunu düşünüyorum ciddi bir doktordan destek al kuzum, herşeyden önce biraz toparlan otizm çağımızın korkusu olabilir ama otizmli bireyler konuşabilir kendini ifade edebilir iş ortamına normal okul gruplarına katılabilir. Kendini korkutma hiç, için ferah olsun. Eğitimle herşey hallolur