küçük görünüyor diye okula almamaları bana çok absürt geldi. normal anaokulu yaşı gelince almalılar. ama zaten yaşı bu sene yeni gelmiş.
onun dışında kızlarım öyle küçük mü olur bilmiyorum (daha 2 yaşındalar) ama ben aynı bahsettiğin gibi bir çocuktum. benden 1 yaş 3 ay küçük arkadaşım benden çok daha uzun ve kiloluydu. görenler onu 2 sınıf büyük sanıyordu halbuki ben büyüktüm. sadece o arkadaşım değil sınıfımdaki, mahalledeki tüm arkadaşlarım benden büyüktü ve hep de öyle kaldı. şuan 31 yaşındayım dışardan görenler 20 diyor. ehliyet almak için resmi işlemleri yaptırırken herkese kimlik göstermekten bıkıp usanmıştım. direksiyon dersi için gidip şoför koltuğuna oturduğumda bile direksiyon hocama kimlik göstermiştim (yaşıma inanmamıştı) bu gibi bir sürü örneğim var. eşimle nişanlandığımda iş arkadaşları, "bu kız çok küçük hoş olmaz bu kadar küçükken evlenmesi" diye yorum yapmışlardı falan...
ama sağlık durumuna gelecek olursak, hiç sağlık sıkıntısı da zihinsel sıkıntı da yaşamadım. tam yaşımda gereği olan tüm aşamalardan geçtim. okul bando takımına girememiştim sadece davulu taşıyamaz dedikleri için ama olsun ;) onun dışında bi zararını görmedim :)