Ay kızlar bir mutluyum evet yavaş gidiyor ama eksim . 6.4
Maaşallah çok iyi gidiyosun ve hiçte yavaş değil. Ne yaptı bu sürecte bende diyete başlamayı düşünüyorumda
Canım daha önce post açıp bir soruya cevab olacak yazdım oraya bakabilirsin istersen .
Çok sık tartilmissin haftada 1 yap
Yok son zamanlarda 1 haftaya düşürdüm. İlk zaman hevesle çok tartıldım sonra baktım kafayı yicem sonra sadece Perşembe den perşembeye belirledim.
Wooooowww diyetisyen eşliğindedir mutlaka yoksa bukadar iyi verilemez herhalde
Bende aynı zamanlarda başladım aynı kilolardan sayılır
Yok canım diyetisyene gitmedim. Kendim yapay zekaya diyet listesi oluşturdum ve nelere dikkat etmem gerektiğini öğrendim ama bir ay spor salonuna gittim . O kadar
Ne yavaşı maşallah gayette ideal. 1 ayda baya kilon gitmiş helal olsun. İsteyince oluyor demekki.
Evet evet ama hiç zorlanmadim şükür kasmadim kendimi.ilk haftalar kastigimda çok hastalandım
helal kiz tebrikler olsun yavas gitsin sonucta gdiyor. temmuz basi biter bu is
Teşekkür ederim canım. İlk hedefim 18 mayisti çünkü düğünümüz vardı 2 . Hedefim kurban bayramı. 3 hedefim ise kızımın doğum günü olan ay temmuz. 4 hedefim ise kızımın okul zamanı Eylül ayı inşallah
Tebrikler çok iyi vermişsin devamı gelir inşallah
Teşekkür ederim inşallah
Ay maşallah çok güzel vermişsin benim de bir diyet grubum var vir ayda ben 12 kilo verdim bir rahatsızlık geçirdim heryerim ödem oldu şimdi vermeye çalışıyorum
Çok hızlı girmissiniz ama
Bende hastayım 400 gr vermşim hahaahah 😂😂😂😂
Ya diyetten misiniz sizde
Yok canım boğazım ağrıyor yemiyorum fazla
1,467,872 soru
24,050,501 cevap
329,649 kullanıcı