+1 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Bir haftada 3 5 kilo vermek sizce mümkün mü?? 

Sağlıksız bile olsa sizce verile bilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(11,040 puan) tarafından

Şok diyetler ile mümkün. Tabi şuan ki kilonda önemli mesela 90 kilo biri daha çabuk verir ilk kiloları  50 60 kilo olan kişi daha yavaş verir

(2,565 puan) tarafından

90 na dayandım desem ve yakın zamanda düğün var evdeki abiye ler olmuyor bu kiloyla düğünde bilmiyorum nasil olacak yeme bozukluğu sinir stres sürekli gece yemek krizleri bu hale geldim napcam ben

(11,040 puan) tarafından

Çok dikkat edersen verirsin. Bunu kendin için yap yaşın kaç bilmiyorum ama kilo yaşlandıkça insanı daha da zorluyor. Sağlık için yapman gerek 

(12,039 puan) tarafından

Çoktan çok azdan az gider. 3 günlük yumurta diyeti ve ayran diyeti öneririm. Bunun yanında clohe ting( yanlış yazmış olabilirim adını) 2 haftalık egzersizini yaptım karnım dümdüz olmuştu tabiki geri aldım ama amaç bayrama göbeksiz girmekti 🤣

-Reklam-
0 oy
(4,684 puan) tarafından

5 i bilmiyorum da 3 kilo vermisligim var özellikle kabak detoksu çok işe yarıyor 

(677 puan) tarafından

Kabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz

(4,684 puan) tarafından
0 oy
(2,886 puan) tarafından

3 verilebilir gibi ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum yani kabak ve yumurta diyetleri var bir bak istersen 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ilk hafta icin 90 kilo biri icin mumkun sonrasi okadar kolay degil.  haftada bir kilo versen op basina koy😂😂her hafta 5 kilo verilseydi ayda 20 iki ayda 40 kilo verilmis olurdu herkes manken gibi gezerif 😂😂😂 nerde okadar kolay vermek

(1,509 puan) tarafından

Canan kilom gram düşmüyor ya napcam

(9,079 puan) tarafından

ketojenik deniyorum bende bugun basladim birkac gun deniyim dedim. du bi iki gune belli olur gidisata gore sende denersin😂 ameliyattan sinra 4 kilo verfim iki haftada. sonraki iki haftada aldim onlari geri. cabucak gitsin bari hazir tarti ibresini oynatmisken kalici yermesmesin diye ketojenik deniyorum sifir karbonhidrat sadece sebzelerden yani. yag ve protein.

(1,509 puan) tarafından

Bende Ahmet apa diyetine başla bugün:((

0 oy
(228 puan) tarafından

61 ile çıktım önce 58'e düştüm ara verdim ara verdikten sonra tekrar başladım 58'den şu an 56 kiloyum yani 52 olana kadar devam edeceğim ara ara başlayıp bırakıyorum çok şükür geri almadım yemek yemeyi dengeli yapamaya çalışıyorum genelde protein ağırlıklı besleniyorum altıdan yediden sonra yememeye çalışıyorum en önemlisi 3 beyazı çıkarttıktan sonra çok faydası oldu

0 oy
(902 puan) tarafından

Daha yeni 1 haftada 4 kilo verdim şok diyet detox falan da yapmadım

(1,960 puan) tarafından

Ne yaptın peki rica etsem anlatır mısın 🤗

(902 puan) tarafından

Öğlen 1 e kadar bir şey yeme sadece su iç kahvaltıda iki yumurta bol yeşillik domates salatalık lor peyniri ye ara öğünde kahve dört hurma akşam da bol salata et tavuk ya da balık ye yatmadan önce acıkırsan da kalorisi düşük bir şeyler atıştır bol su iç ekmek hamur işi şeker yağ hiç kullanma tuzu da çok az koy. Ama kalori hesabı yap uzun süre diyet yapıp fazla kilo vermek istiyorsan duraklama döneminde kalori açığı oluşturman gerekiyor yoksa kilo vermen durur. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapse (245 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 242 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,868 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,738 cevap

328,960 kullanıcı

...