+5 oy
997 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bakın lütfen başka yerlere çekmeyin asla kimin ne giydiği tarzı beni ilgilendirmez 

Dün çarşıya gittik eşim ve couklarla neyse baktım 18, 20 li kizlar size yemin olsun yani bildiğiniz çıplak dolaşıyorlar ☹️ tamam özgürsünüz sizin hayatınız ama bu kadarda değil etraf sapik kişilerle doluyken bu da yapılmaz ya , ben bı kadın ve onların yaşıtı olarak benim gözüm bile takılıyor ne yalan soliyim ben bile fark ediyorum . 

Örnek vereyim , biri sütyen tarzi bı şey giymiş arkası ip onu bez kumaş göğüs uçları görünüyor , mini etek giymiş bı kariş yemin olsunki ben bı yerlerini gördüm , oturma yerlerinde oturuyorduk 

Eskiden eşimle kavga ederdim 😁 ama dün anladim hangi birine bakmasın etraf onlarla dolu izak uturaklara gittik iri geldi dibimizde oturdu bı yerlerini gördük 

Hemen eve geldik

30 Cevaplar

+1 oy
(2,033 puan) tarafından

Ben artık her şeyi geçtim.  Kilolu kadınlar crop şort ne bileyim asla yakıştıramıyorum neyi gösterme çabası onu da anlamış değilim benimde kilom fazla ve açığım kapalı değilim.  Gobegimj sakliycam diye ömürden ömür gidiyor sürekli kalcama bakıyorum çok dikkat çekiyor mu diye 

(9,575 puan) tarafından

Hamile olan birini gördüm kocaman göbeğiyle crop giymişti 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Valla bence çok doğru bir post olmuş. Benim evim üniversiteye yakın öğrenciler evimin önünden hep geçiyor senin dediğin bu tarz insanlardanda çok var ver yolda yürürken öyle bir yürüyorlar ki sanki bir tarafını açmak onur vermek gurur duymak gibi birşey herkeste vücut var herkeste güzellik var yeterki kalpde bedende edep haya olsun. Benim tanıdığım çok çarşafli kadınlar var ve küçük yaşta çarşafa girmiş ve o kadar naif güzelleri insan bakmaya doyamiyor cunki yüzlerinde nur var dillerinde iman var. Geçen çamaşır topluyacam gece 2 bir gurup kız üni öğrencileri yolu ortalamis yürüyorlar arabalar geçiyor geçen karnoya basıyor. Baslarina birşey gelse Allah korusun sonra diyorlar kötü şeyler oldu.

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Dün hastanede biri tayt giymişti vücut hatları çok belliydi. Benim gözüm kaydı kız gelirken fark ettim. Eşime baktım bakacak mı diye göz ucuyla baktı. Çok sinir oldum ama kimi suçluyacağımı bulamadım. Herkes giymekte özgür yani benim bile gözüm kaydıysa erkeklerin hayli hayli kayar. Eşime eve gelince konuyu açtım. Hangi taytlı kadın diyor saliselik baktı ama içim hiç rahat değildi yani. Gün içinde kim bilir neler oluyordur. Bakmıyorum diyor yemin ediyor ama benim kapalı giyinmeli istiyor. Gel de çelişkiye düşme yani :). 

+1 oy
(6,637 puan) tarafından

Bende çok görüyorum geçen kızın biri beyaz ip askılı kısa bluz giymiş içine sütyen takmamış gögüsleride olduğu gibi görüyordu kızım dediki anne madem giyinmemiş keşke siyah tişört gitseydi hiç olmazsa içi görülmezdi özgürlük demek çıplaklık değil elinde içki şiseleri ile rahatça dolaşmak değil türkiye hep özgürdü hep lâik bir ülkeydi zaten ama şimdi bozuk edepsiz ****** inançsız insanların olduğu bir yere dönüştü yabancılara özenti oluştu aslını unutan çok insan var Rabbim hidayet nasip etsin inşallah 

+1 oy
tarafından

Ailemiz bize küçükken pantolon etek giydirirdi

Uzun kollu giydirirdi 

Ben 1982 doğumluyum 

Gelin damat torun sahibi insanım 

Dilimin döndüğü kadar hepsini uyarıyorum 

Bu nesilde çocuk yetiştirmek cok zor

GENCLERIN ELINDE TELEFON TABLET

SOSYAL MEDYA

DİZİLER İZLENDİĞİ SÜRECE 

CARPILMADIGIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN

BU DEPREMLER SELLER FELAKETLER BOŞ DEĞİL 

(1,483 puan) tarafından

Kimin umurundaki herkes sarhoş olmuş rabbim uyandirsin

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Ben kimsenin özgürlüğüne karşı değilim ki ben de açığım fakat giyimin bir ölçüsü olması lazım olmazsa çirkin basit ucuz duruyor. 

0 oy
(4,933 puan) tarafından

Bakmayacan bacim giriyosa kendi gunaha giriyo kadina da haram olan yerler var mesrla sirtina bakamazsin gobek deliginin 4 parmak ustunden diz kapaginin altina kadar kadina da haram onlar acik gunaha giriyosa sende bakma valla ben hic kim ne giymis diye bakarak gezmiyorum ankarada yasiyorum burda millet neler neler giyiyo ama kimsenin bi yeri de dikkatimi cekmiyo kadinin gogsunun ucuna kadar dikkat etmen de senin gunahin olmus beni yanlis anlama tamam bende ciplakliga karsiyim ama degistirebiliyo muyuz hayir o zaman kendinden sorunlusun bakma sana da haram gunaha girdin bak sende 

0 oy
(14,834 puan) tarafından

Keşke milletin kilosunu düşündükleri kadar bunu da düşünseler.

Bazı cahil kesimler de alın size laiklik, alın size kılık kıyafet ozgurlu diyerek ATATUR'E laf ediyorlar. ATATURK çıplak giyinin demiş gibi

0 oy
(5,680 puan) tarafından

Bu konu çok tartışmaya açık ama temelde tek sebep var "BASTIRILMIŞ DUYGULAR"

Sadece açık kadınlar kötü giyinmiyor. Kapalı kadınlar da teraziyi şaşmış durumda. Sadece giyim olarak da değil üstelik, yaşam tarzı olarak. Tayt darlığında kot giyip üstüne dar badi ve kafasını örtünce tesettürlü olduğunu sanan var. Alkol masalarında elinde alkol değil ama kola bardağıyla kadeh kaldırıp Müslümanlığa helal getirmediğini sanan var. 

Açık kadınlar açık giyinmekle erotizm arasındaki çizgiyi şaştı, kapalılar da kapanmakla tesettür arasındaki farkı bilemedi. Hepsinin derdi aynı. BAS-TI-RIL-MAK. Zihninde, aklında, vücudunda, iradesinde bastırılmış ne varsa cüretkarca sunmak istiyor iki grup da...

Velhasıl, her koşulda kadın olmak büyük sorumluluk.

(1,483 puan) tarafından

Evet geçen bi kadın gördüm kapalıydı pardesülü göğüslerinin ucu belli oluyordu her tesettürlü de hakkını veremiyor malesef

0 oy
(1,485 puan) tarafından

Açık giyinmeyi çıplaklığı Cumhuriyet ile ilişkilendiriyorlar kendilerine Cumhuriyet kadınları diyorlar ama öyle değil gördüğüm hemen hemen tüm gerçek Cumhuriyet kadınları gayet usturuplu açık ve onlarda bu cuplaklığa karşı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
+2 oy
10 cevap 327 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,720 cevap

331,035 kullanıcı

...