+5 oy
1,009 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bakın lütfen başka yerlere çekmeyin asla kimin ne giydiği tarzı beni ilgilendirmez 

Dün çarşıya gittik eşim ve couklarla neyse baktım 18, 20 li kizlar size yemin olsun yani bildiğiniz çıplak dolaşıyorlar ☹️ tamam özgürsünüz sizin hayatınız ama bu kadarda değil etraf sapik kişilerle doluyken bu da yapılmaz ya , ben bı kadın ve onların yaşıtı olarak benim gözüm bile takılıyor ne yalan soliyim ben bile fark ediyorum . 

Örnek vereyim , biri sütyen tarzi bı şey giymiş arkası ip onu bez kumaş göğüs uçları görünüyor , mini etek giymiş bı kariş yemin olsunki ben bı yerlerini gördüm , oturma yerlerinde oturuyorduk 

Eskiden eşimle kavga ederdim 😁 ama dün anladim hangi birine bakmasın etraf onlarla dolu izak uturaklara gittik iri geldi dibimizde oturdu bı yerlerini gördük 

Hemen eve geldik

30 Cevaplar

+22 oy
(8,272 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Kim ne derse desin, kim linçlerse linçlesin umrumda değil. Özgürlük adı altında kendi vücutlarını sergiliyorlar. Kendilerine saygıları yok. O göğüs ucunun görünmesi ne kadar tarz olabilir? Veya özgürlük. Özgürüz diye diye dünyanın çivisi çıktı zaten. Yine açık giyin ama kimse senin donunu görmek zorunda değil. Kimse senin meme ucunu görmek zorunda değil. Bakmayan görmez diyecekler, evet doğru ama ilk bakışta da olsa insanların gözü kayabiliyor. Hele niyeti kötü insanlar. 

(1,488 puan) tarafından

Cook haklısın cokkk

(12,055 puan) tarafından
+1

Benim sütyen dediğim şeye başkası bralet diyip sokakta rahatça dolaşabiliyor. Bana göre sütyen ama ona göre değil. Sütyenle dışarı çıkılmaz ama braletle çıkılır mış mış

(8,272 puan) tarafından

İşte güya tarz sahibi olacaklar. Özgür olacaklar modern olacaklar...

(1,488 puan) tarafından
+1

Tarzlari batsın kendileride cehennem çukuruna batacak zaten

(3,879 puan) tarafından
+1

Vallahi çok doğru kardeşim soyunan birini görünce cesaret diyorlar ama örtünün birini görünce yürü Arabistana diyorlar o yüzden o tür insanları görünce kayde bile almıyorum çünkü anlıyorum ki hayvannlardan bile aşağıda bir seviyedeler 

-Reklam-
+9 oy
tarafından

Ölçüsüz çıplaklık uzerinde arastirilmasi gereken bir konu bana gore ahlaki yönü gectim zihinsel ve psikolojik yonden incelenmeli teshircilikten zevk almanin asil sebebi bulunmali evde pijama ile yatarken disarda avret yerlerini gosterme veya cinsel obje olarak istek uyandirmak o sekilde gorulmek istemek nedeni nedir genclerin hicbir ideali olmadigi icin olabilir mi bilmiyorum genelde takdir edilmeyen,hicbir konuda basarili olamamis ailede sevgiye doyamayan kadinlar soyunarak veya sık sık estetik operasyonlara basvurarak gorulmek varolmak begenilmek istiyor.

(4,640 puan) tarafından

en düzgün yorum olarak kabul ediyorum. yargılama yok yorumunda, sebep arıyorsun, bu açıdan tebrik ederim. kimsenin yargılmaması lazım hatta hepimizin çocukları var. 

evet insanlar istediğini giysin ama açıklık ve özgürlük biraz boyut değiştirdi. 

tarafından
+1

Bir seyleri her zaman cok fazla yargiladik,kinadik bunlar cozum degil bence cozume odaklanmak daha faydali olur. Sirf kendi gorusune uymadigi icin kapali giyinenleri etiketleyip otekilestirenlerden ne farkimiz kalir. Ben mutlaka bastirilan bir seylerin de oldgunu dusunuyorum vakti zamaninda kapi esiginden cikarilmayan annelerin kizlari bunlar gercekten duzgun egitimli gorgulu ailelerim cocuklari biraz daha usturuplu giyer her zaman fütursuzluk gormemislikle ilgilidir diger tarafin satafat duskunlugu,gosterisli varakli evler,luks arabalar,tatiller gibi fazla ciplaklikta bir acligin yoklugun bastirilmasi sebebi bulunup cozulmeden kapatilmaya calisilirsa ileride baska bir yerden patlak verir.

+5 oy
(12,055 puan) tarafından

Özgürlük çıplak olmak değildir.  Eskiden evlilik yaşı ergenlik döneminde olurdu. Çok duyuyorum  15-16 yaşında evlendirirlermiş eski insanlar. Geri kafalılık eski kafalılık diyordum ama  sanırım haklılar. Şimdi evlenmeye ihtiyaç duyulmuyor. Bişeyleri görmek için sokaklara çıkmak yeterli oluyor.  Her yer et pazarı gibi kendilerini sergiliyorlar. Ben bunlara kudurmuş diyormuş  kimse kusura bakmasın ama evlendirsinler 

+5 oy
(1,488 puan) tarafından

Lincleyen linclesin hiç umurumda değil

Yani giyinenler özgür falan olduklarını düşünüyorlar onlara o kadar acıyorum ki o kadar acıyorum ki 

Erkekler ne yapsın sakın  kalkıp demeyin ki bakmasın gözünü kapatsin  erkek hangi birine gözünü kapatsın hangi birine bakmasın telefon sosyal medya zaten berbat halde.

Erkekleri geç kadınların bile dikkatini cekiyorken... 

Onların azabı çetin olacak

Ulan bizde genciz beee...

Rabbime hamd olsun ki bizlere Çarşaf-ı Şerif nasip etmiş.

Ya Rabbii sabrimizin ve korkumuzun karşılığı olarak bizlere dünyada ve ahirette iyilikler ihsan et. Aminnn

İsteyenlere de hakkıyla örtunmeyi nasip et. 

Ya Rabbi o kendinden geçmiş kendini insan sanan varlıklara da de bu dünyada ve ahirette çirkin suret nasip et.

Kim demiş Avrupa insanı medeni,

Ne edep kalmış ne haya çırılçıplak bedeni,

Eger medeniyet açıp saçmaksa bedeni,

Desenize hayvanlar bizden medeni..!

(14,126 puan) tarafından
+1

İçimden geçen herşeyi yazmışsın kardeşim helal olsun böyle düşünen kişiler olduğu zaman çok seviniyorum Rabbim sonumuzu hayır etsin çok kötü bir zamanda yaşıyoruz hâlbuki kaç kavim böyle helak oldu susanlarda o yüzden helak oldu Rabbim sen sahitsin dua etmekten başka birşey yapamıyoruz çünkü birşey diyemiyoruz engelleyemiyoruz ..☹️

(1,488 puan) tarafından
+2

Efendimiz sav Hadisi serifinde şöyle buyuruyor:

Kim bir kötülük girurse onu eliyle düzeltsin ona gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin onada gücü yetmiyorsa kalbiyle buğz etsin.

Bizim yapacağımız da sonuncusu malesef 

Rabbım ıslah etsin

(14,126 puan) tarafından
+1

Aynen öyle canım malesef sonuncusunu yapıyoruz bizde☹️

+4 oy
tarafından

Vallahi geçen hafta mağaza mağaza dolaştım kızıma bayramlık alayım diye daha 4 yaşında yavrum adam akıllı bir şey bulamadım tam elimi bir şeye atıyorum bakıyorum crop bende sanıyorum ki çocuk kıyafeti 😁 offf Vallahi çok sinir bozucu adam akıllı bir şey bulamadım sinirden bıraktım geldim yorulduğumla kaldim düşün 🤷‍♀️

+4 oy
(15,622 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gerçekten öyle gençler orta yaşlar hepsi ayrı bir alem bu kadar açıklık çıplaklık olmamalı 

Bir insan vücudu bu şekil sergilememeli 

+3 oy
(328 puan) tarafından

O yastakileri geçtim 9 yasindaki kizjma normal adamı akıllı tişört bulamıyorum hepsi olmuş krop

(4,685 puan) tarafından

Gerçekten ben de bıktım bu crop modasindan ya. Yetişkine krop çocuğa da tesettüre de ya çirkin duruyor bunu ne zaman kabullenecekler acaba

+3 oy
tarafından

Ya ben kadın oldugım halde cıplakk görsem bakıyorum ha elestırmek ıcınmı hayır ama gözüm çarpıyor ıllakı tamam zayıflar göze batmıyor ama bıraz kılo varsa çok göze batıyor sonra erkeklerde bakınca sapık dıye bagrıp duruyolar 

+3 oy
(1,250 puan) tarafından

Özgürlük diye diye edep haya hiç bir şey kalmadı. Sütyen kılot ıle gezer oldular neymiş özgürmüş müş kım ne derse desın terbiyesizlik başka da bir şey değil 

Kılot sütyen dolaşıyorlar hele kılo olunca mıde bulandırıcı oluyor

+2 oy
(23,544 puan) tarafından

Konudan bağımsız sapık olan açık gördüğüne musallat olmuyor giyineni savunmuyorum kendi tercihi beni ilgilendirmez ama eşeğe çocuğa bile hallenen için acıkmış kapalı imiş çokta fark etmez 

+2 oy
(784 puan) tarafından

Ah ah çok haklısın valla benimde 18 yasinda bi kızım var ve bu sene mezuniyeti var baya kısa bi elbise aldı sirtida baya açık hiç içime sinmedi ama hevesinide kırmak istemedim ama normalde çok açık giyinen bi kiz degil 

+2 oy
tarafından

Öyle giyinenlerin cogu ogrenci ailelerinden uzak naslsa istedkleri gibi cikiyirlar ,gerci yerlilerde giyiniyir artik:)) sen gel mardini gör bide mardine degil izmire geldin sanirsin🤣🤣

+2 oy
(276 puan) tarafından

Bu posta yazacagim tek cumle var rabbim sonumuzu hayirli etsin insallah🤲🤐

+2 oy
(7,466 puan) tarafından

Bunun tek bir açıklaması var ben giymedim kızım giysin ben yapamadım kızım yapsın. Ben kızımı özgür yetiştiriyorum kimse ne giydiğine karışamaz gibi söylemler

+2 oy
(4,283 puan) tarafından

Özgürlük farklı teşhircilik farklı. Geçen gün kızım ben eşim lunaparka gittik evli kadın onun da yanında eşi ve çocuğu var minicik şort giymiş birazda bol adım attikca  kasiklari ve vajinasının yan tarafı gözüküyor. Ya dedim kendi kendime yalan yok bir insan şeyini göstermek için niye bu kadar çabalar ki? 

+2 oy
(22,949 puan) tarafından

Bazıları gerçekten abartıyor. Ben de geçen gün sadece göğüs kısmını kapatmış askısı bile olmayan bir sütyen giymiş kadın gördüm. Altına çok kısa bir şort giymişti. Ve evet tam totosunun bittiği yerde bitiyordu. Ve o kadar kısalık yetmemiş ön kısmının bir kısmını da yirtmis. Bu açık giyinmek değil. Düpedüz teşhircilik. Bilerek bakmadım. Birkaç kez karşılaştık. Ve görmek zorunda kaldım gibi bişey oldu. 

+2 oy
(2,384 puan) tarafından

Çok sevdiğim bir söz vardır edebin en önemli ölçüsü başkasının rahatsız olmamasıdır diye gerçekten öyle bu kadar çıplaklığa özenen bir müslüman devleti olamaz kendilerini sakınmıyorlar çok acınası durum aslında 

+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Şuan çocuk kıyafetleri de öyle maalesef 

+1 oy
(11,504 puan) tarafından

Ben doğuluyum hiç batıya gitmemiştim 2 sene önce İzmir'e kuş adasına vs baya gezdik yemin ederim kızlar şort adı altinda kot don giymişti şortun o çizgisi afedersin arkadan popularinin arasina giriyordu göğüsler hele tövbe şok oldum. 

+1 oy
(9,610 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yemin ederim geçen hafta arkadaşımın kızlarına ve kendime tişört alayım dedim giyilecek tişört yok bulamadım 1 karış crop mu ne zıkkımsa neremizi örtecek bilmiyorum kendime erkek reyonundan aldım çıktım açıklık değil çıplaklık artık bu ya ben dışarda et yığını görmek zorunda değilim park bahçe değil kasap vitrini sanki 

(9,610 puan) tarafından
+2

2 dakika sonra karşıma bunun çıkması 

image

image

tarafından

O değilde neden ben bı şey konuştuğumda telefonda sonra sosyla medyada önü düşüyor hep 🙄

(9,610 puan) tarafından

Valla bilmiyorum bendede öyle oluyor 

(8,272 puan) tarafından

Telefonlarda dinleme özelliği var diye duydum. Bende de olur genelde konuştuğum bir şeyin reklamı önüme düşer 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
+2 oy
10 cevap 329 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,470,459 soru

24,085,970 cevap

331,474 kullanıcı

...