+1 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (784 puan) tarafından

Kayinvaldemden dertliyim ya kızlar biz aile apartmanın da oturuyoruz kadın nezaman 3 yaşındaki kızım ağlasa kapıda bitiyor niye ağlıyor diye hiçbir sebebi yokken yarım saat ağlar benim cadı oyuzden bende hiç ellemiyorum görmezlikten geliyorum  o an onunla hiç ilgilenmiyorum açıkçası ama kayinvaldm sagolsun gelir aaaa... çocuğa yazikk degilmi bukadar aglatilirmi falanlar filanlar busefer cocukta yüz buluyor al kucağına da sarıl diyor bana kaynana bende dedim bak böyle bana büyük bi kötülük yapıyorsun yapma dedm sen çocuklarını büyümüşsün bu benim çocuğum bende kendi kurallarıma göre buyuturum dedim sakin bidaha bu son olsun ağladığında bidaha gelirsen fena kırarım kalbini dedim aman ttmm gelmem dedi gitti o günden beride yukarı asla çıkmıyorum inadımda inattır 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

Bazen açık açık yüzlerine vurmak lazim yoksa anlamıyorlar. Bir daha gelirse her ağladığında gelme cocuk bu ağlar işte de

(784 puan) tarafından

Kiz kaç kez ima ettim anlamadı kadın artık busfer açık açık söyledim yani anlarsa o da

-Reklam-
0 oy
(3,050 puan) tarafından

Dayanamiyorlar işte sanki sen cocgufun boğazını sıkıyorsun insan sürekli her ağladığında inse sinir olur bakalim bizim daha küçük işler nasıl.olcak

(784 puan) tarafından

Gecrktn o an zaten bunalıma giriyorum ağladığında bide o tuzu karabiberi oluyor yaa yeminle 

(3,050 puan) tarafından

Bende aile apartmanindayim suanlik sıkıntı yok ama evet yüksek ses duymasına kapıya gelirler bebekte bekliyorum

(784 puan) tarafından

Nie işte demi sanki biz eziyet yapıyoruz çocuklara ki kızım o geldiğinde de onu istemiyor zaten eee niye geliyorsn demi

0 oy
(497 puan) tarafından

Benimki daha iki aylık falandı kaynanam söylüyordu niye ağlıyor diye bende diyordum işte altını değiştirdim ondan üstünü giydirdim ondan diye bir gün bebek ağlıyor çok sinirliyim gazı var görümcemi yollamış "annem o bebek niye o kadar ağlıyor" diyor. Sinirlendim çığırdım bebek olduğu için ağlıyor niye ağlayacak bütün bebekler ağlar dedim tamam dedi bir daha da bu kadar sık gelmediler. Şuan bir buçuk yaşında çok ağlayınca kapıya gelirler dışarda biraz gezdirelim derler tamam derim hemen 😁

(784 puan) tarafından

En sonunda tirlattiriyorlar adamı ondan sonra rahat ediyorlar😄

0 oy
(787 puan) tarafından

Yapılacak şeyi yapmışsın zaten 😂

(784 puan) tarafından

Yaptım da gerek varmiydi kendine bagittirmaya

(787 puan) tarafından

Bazen anlamıyorlar. İyilik yaptıklarını düşünüyorlar ve kendilerince doğru olanı yapıyorlar. 

(784 puan) tarafından

Of Allahim nediyim sabırlar versin bize inşallah 

0 oy
(1,575 puan) tarafından

Canım ağladığı zaman başka şeylerle oyslasan dikkatini dağıtacak şeyler bulsan. Böyle çocuk sürekli ağlamaya alışır

(784 puan) tarafından

Susmuyor hicbirturlu susmuyor neler denedim asla susmaz aglamasi gerekiyor illaki oyuzden bende görmezden geliyorum artik

(1,575 puan) tarafından

Öyleyse ilgilenme kendi kendine durmasını beklemen daha mantıklı. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 353 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 234 göst.
0 oy
11 cevap 623 göst.
+1 oy
18 cevap 441 göst.

Kategoriler

1,468,531 soru