+2 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından

Allah aşkına kaynanin yanına geldik oğlum 5 yaşında bana sürekli yook çocuğu üşütme kalin giydir yok dışarı cikarken üstünü düzgün giydir yemeğini yedir gibi şeyler söyleyip duruyo agzinin ustune cakasim geliyo birde kendim gurbette yaşıyorum oglumu hep tek buyuttum 1 haftaligina adam yerine koyduk geldik sürekli emir verip cocuguma nasıl davranicagimi söyleyip duruyo sanki ben bakiciyim sinir ediyo yaa kendi ailem burda olmasa evine adım atmicam haberi yok bide en sınırime giden dışarı cikarken ustunu temiz düzgün giydir demesi yokmu sanki ben 5 yasindaki çocuğu pislik icinde koyuyorum en son bak işine kaynana ben nasil giydiricemi sana sormucam karışma dedim sesini kesti gitti 

8 Cevaplar

+7 oy
(1,702 puan) tarafından

Ben seni çok nefret dolu buldum bunaltmis olabilir anliyorum ama anlatımından sevgisizlik olduğu çok yansıyor bu söylediklerini her anne söyler benim kendi annem her geldiğinde acıktı mı uykusu geldi uyut maması soğuk olmus soğuk suyla yıkama falan böyle bir sürü şey der ben kötü anlamıyorum hiç annelik duygusuyla bunu yasamayanda yoktur ya bence bu kadar içinde büyütüp kendi kendine bilenme bı sure sonra bu çığ gibi büyür her dediği dokunur kötü olursunuz. Bide burda yazdığın gibi soylediysen çok ayıp etmişsin ben asla diyemem böyle bişey ki o eşinin annesi senin annene eşin bak işine kaynana dese ne hissedersin

-Reklam-
+6 oy
(2,192 puan) tarafından

Sen zaten cevabını vermişsin 😂 

Bak işine kaynana kısmını doğru bulmadım. O da anne yani. Eşinin ailesine hürmet etmek, kalp kırmamak gerek ama böylesine rahatsız ediyorsa tabi ki kesin bir dille cevap vermek gerekir. Akıllı olana laf bir kere denir, anladım anne. Merak etme bu yasa ben getirdim nasıl giydirilir bilgi sahibiyim demek daha hoş olur. 

+4 oy
(587 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlamayın yorumumu amacım gerçekten sizi kırmak üzmek değil 

Benim annem çok naif bir insandır kimseyi üzmek istemez çok korkar kırmaktan 

Ancak bazen bizi yönlendirmek için öneriler sunar sadece bana değil gelinimize de aynı şekilde kızım ütüsüz giydirme el içine çıkarken dışarısı çok soğuk sıkı giydir hasta olur işte ne bileyim hasta iken şunu dene iyi gelir şöyle bir oyuncak buldum alalım gelişimine iyi gelir 

Gelinimiz çok mutlu oluyor annem destek oldukça 

Kırmayın ablacım onlar da birer anne belki kötü niyetli değildir yardımcı olmak istiyordur 

Tamam anne dikkat ederim önerin için teşekkür ederim desen mutlu olur belki amacı kötü değildir 

+4 oy
(21,829 puan) tarafından

İşine karıştırılmaz ama saygı çerçevesinden de çıkılmaz sonuçta kötü bir şey dememiş ayrıca hepi topu bir hafta ise idare edilir senede bir hafta babaannelik yapsın çok değil üstü gayet iyi dersin ama terslemeni gerektirecek bir davranışı yok 

+1 oy
(1,597 puan) tarafından

Sonunda iyi demişsin tarif ettin benim annem tam olarak :) bence bu kaynanalik değil bu karakter annemdeyim kavga ediyoruz çocuk yzuunden ben tekim çocuklarımda sağolsun annemin emeği var başka kimsenin yok ama çok karışınca sinir oluyorum gurbette bende tek uğraşıyorum şuan 2 erkek bide hamileyim anneme kostüm öncesinde o geldi hastalandım kaynana da ne bakar ne karışır o çocuk aglamaktan helak olsun dur bende avutayim demez  karaketer meselesi ama şu dışarı çıkarken lafı sinir bozucu annem hayatta demez çokta titiz nazar değmesin pis dursun der

+1 oy
(3,247 puan) tarafından

İyi demişsin😹 benim kaynana da aynıydı ben de kendi işine bak dedim. Küstü bi süre ama geri barıştı 😼 valla sinir olurum bana titizlik taslayana😾 

0 oy
(2,011 puan) tarafından

Ağzına saglik 😀

0 oy
(267 puan) tarafından

Ay aynı dert bendede var sen 1 haftaliga gelmişsin ben kaynanamla oturuyom hava soğuk bizim içinde ne kadarda iyi olsa bebekler için soğuk kalın giydiriyorum ki vücudu sıcak kalsın hasta olmasın diye kalkıp dio bu kadar kalın giydirme havalar ısındı yok oraya koyma yok mama yemiyorsa mama alma şunu ver bunu ver yok uyuyorken üstünü fazla örtme sıcak olur sen gene iyisin canım ben artık ne zaman tasinacaksam o zamana kadar bu derdi cekiyom bide üstüne anneci bi adamla evliysen tamamdır yani benim eşim tam bi anneci birşey söylemeye gelmiyor 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 188 göst.
+1 oy
5 cevap 280 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (776 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 312 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Npp (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler