+1 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından

Cok akıllı uslu bir bebekti 1.5 yasından sonra bozuldu telefon izliyor onun etkisi mi dicem ama kızımda izledi ve izliyor onun gibi değil genlerde biraz öfke problemi var ama nasıl anlatsam istediği bişeyi vermeyince krize giriyor saldırıyor vuruyor etrafa bieşylere fırlatarak zarar veriyor daha sonra istediği seyı versende istemiyor ağlaması durmuyor hele uyku vaktiyse daha da deliriyor napcagımı sasırdım kızım 3.5 oğlum 2.5 yasında kızımı anaokuluna gönderdim hiç sorun yaşamadım ama sınıfında sorunlu öğrenciler oldu ısıran vuran baya kötü gözle baktılar o cocuklara benim coxugum daha berbat kızım hiç sorun yaratmadı bana oğlumu eylülde okula vermeyi dusunuyorum ama bu durum beni korkutuyor napabilirim acaba

5 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından

Bence pedegoga git bu yaş gruplari için okul iyi bir seçenek degil

(394 puan) tarafından

Devletin anaokulu bu ve kızıma o kadar iyi verdiği iştahı Bike yoktu düzenli yemeye alıntı ve kilo aldı kendini cok geliştirdi içine kapanıktı yabancılara karsı konuşmazdı acıldı

-Reklam-
0 oy
(1,494 puan) tarafından

Telefon hep vermemen gerekiyor hatta hiç çünkü telefon daha da öfkelendiriyor çocuğu ama tek problemide bu değil telefon sadece alt sebebi tetikliyor uzmana görün psikiyatri görmeli mutlaka bir de konuşamıyoesa diye de sinirlenir sürekli evdeysede ondan aktif olması da iyi olur atak dönemleride geçiriyor olabilir siz bir bu dediklerimi düzenleyin o sırada randevuda alın 

0 oy
(5,646 puan) tarafından

Tipik telefon verilen,inatlaşılan ve tutarsız davranılan çocuk davranışları. Arkadaşların da yazdığı gibi uzman yardımı alınabilir hareketleri daha kalıcı ve yıkıcı olmadan.

0 oy
(647 puan) tarafından

Ben oğlumu 2 yaşına kadar ekrasız büyüttüm 2 yaşından sonra tv izlemeye 2.5 yaşından sonra da telefon izlemeye başladı ev taşıdım beynimde tümör çıktı hastane işlerim felan oldu biraz mecbur kaldım sonra telefon tv olaylarını kesmeye başladım kesmeye başladığım ilk zamanlar oğlumun içinden canavar çıktı ağlıyo saldırıyo krizlere giriyo acayip bi çocuk oldu ama sabrettim 2 ay sürdü sonra yumuşadı şimdi 3 yaşını geçti uysal bir çocuk çok şükür ama bazen kısıtlı sürede olsa telefon veriyorum video izleyip kapatıyoruz kısa zaman sonra yine saldırgan olmaya başlıyo kardeşte olsa her çocuk bir olmuyo maalesef abimin çocukları da izliyo ama hiç böyle değiller 

0 oy
(2,126 puan) tarafından

Bunların hepsi şımarıklıktan. Biz 4 kardeşiz en kucugumuz hariç biz büyüklerin her istediğini yapmazlardi. Ama en küçük kardeşim küçük diye her istediğini yaptılar, aldılar o da aynı senin oğlan gibi hareketler sergilerdi. Çok doktora götürdüler hiperaktif, dikkat dağınıklığı fln var dediler ilaç başlattılar. Gerçekten teknolojiyle iç içe büyüyen çocuklar hep böyle agresif, sinirli, doyumsuz oluyorlar, hep daha fazlasını istiyorlar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
+3 oy
20 cevap 671 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,466,678 soru

24,034,111 cevap