+1 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar ben 5 yıl olucak evleneli eşim hiç sevgi saygı göstermiyo aetık beni anlamaya çalışmıyo birkere yanmda durmuyo bı konu konuşalm hemen karşı tarafı haklı çıkartıyo bana hiç haklsn dediğini duymadım medeniyet yoksunu fiziksel şiddet yok hiç olmadı ama sözlü şiddeti çok insanla insan gibi konuşmaz bağıra bağıra konuşur azarlar hemen aldtma gibi huyuda alkol da yok şükür Allah'a ama yalanı çok agzndan çıkan her kelime söz yalan bişey sorucak olsam cevap belli yalan konuscak ne bişey sorasım geliyo ne konuşasm bazen yüzünü dahi göresim gelmiyo çok soğuttu ya beni herşeyden evliliğime evlilik diyesim gelmiyo artık kaç defa defol git seni tutan yok diyirum gitmiyo da ben seni seviyorum diyo sevgim tamamen tükendi artk saygı da kül kadar kaldı sırf çocuğum için susuyorum katlanıyorum babasına çok düşkün daha iki yaşında aklmda sadece boşanma düşüncesi yer edindi yatıp kalkıp bunu düşünüyorum çocuğum var nasıl olacak diyorum bı yandan çok soğdum herşeyden ondan kendimden bu adı sadece evlilik olup da benm yaşayamadığımdan ben onca sene yoklukla savaştm onun için yoktan vaar ettim aç kaldk yeri geldi ama gık demedim neden demedim bunada şükür dedim ben çırpındıkca o batryo hep ben pofpoflayamam ki yoruldum siz ne yapardınız 

3 Cevaplar

0 oy
(22,749 puan) tarafından

Valla bir evlilik bitmişse devam ettirmek zordur hele de devam ettiğinde sorunlar daha da büyüyecek ise birken çocuk sayın iki üç olacaksa çok kötü. Ayrıca şu an düşkün babaya ama daha kolay adapte olabilir yeni hayata beş yaşında iken bunu kabullenmesi daha zor iyi düşün taşın gerekirse uzman yardımı al düzelmiyorsa da yol ver 

-Reklam-
0 oy
(5,502 puan) tarafından

Bir defa yoktan var edemezsin tehlikeli cümleler sarfetmeyelim

Müslüman dediğin elinden dilinden emin olduğundur ama sorsan eşine elhamdülillah Müslümanım der Allah hidayet versin ben de yalanı hiç sevmem

(10 puan) tarafından

Yoktan vaar etmekten kastım mesela durumun yok bir sebzeden 5 çesit yemek çıkarmak hergun şükür diyip bugünde doyduk demek mesela anlamadan yorum yaptınız sanırım 

(5,502 puan) tarafından

Yok gayette anladım ama riskli cümle 

0 oy
(813 puan) tarafından

Ben olsam boşanırım. Böyle bir adamla ömür geçmez. Düzelmez de. Narsist birine benziyor eşin. Çocuğunun öyle bir ortamda büyümesi çocuğuna zarar verir. Boşanmak daha mantıklı. Hem ilerde 1'den fazla çocuğun olursa boşanma konusunda daha da zorlanabilirsin. Allah yardımcın olsun. 

(10 puan) tarafından

İnan 4 senedir bakıyorum acaba törpüler mi bu yönlerini anlar mı beni görür mü yorduğunu diye ama yok sürekli boşanma düşüncesi yoruyo artk beni ah çocuğum olmasa daha kolaydı ama artk çocukta düşünceme engel olmuyo gibi ben gül gibi bakarm diyorum ana da olurum baba da diyorum bilmiyorum sadece çok ama çok yorulduğumu hissediyorum 

(813 puan) tarafından

Bir çocuğun en başta iyi ruh halinde olan bir anneye ihtiyacı var canım. Tek çocuğa her türlü bakılır. Hem boşanma durumunu anlayamayacak kadar küçük yaşı. Yani onun için büyük bir sıkıntı olacağını sanmam. 

Eşin sırf ondan boşanamayasın diye seni hamile bırakmaya çalışabilir. Dikkat et. Bir tanıdığımın başına bu gelmişti. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
+1 oy
1 cevap 106 göst.
3 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nur_Ay (1,250 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 640 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asya15 (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,317 soru

24,000,091 cevap

327,334 kullanıcı

...