+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından

Kızlar burda paylaşmıştım aile apartmanında oturuyoduk sonra eşim sırtında platin var ağrıyla calisiyo diye annesinin evine tasindirdi beni zorla işte ceyizimi dagitmislar büyük eşyalarımı kiraya vermişler polis çağırdım ayrıldım sonra çocuklar var diye mecbur yine barıştım (çocuklar babasının olduğu ilçeye alışkın oldukları için) 

Eşim tabi ailesinin yanında bana erkeklik taslamaya başladı yine laf sokuyo onların yanında bana emrediyo bugün eşofmanımı dik dedi bende dikemem dedim annen diksin dedim (annesine para veriyo ama hiç lafını yapmıyo) bana verdigi paranın lafını yaptı senede 5 defa ikramiye alıyo 30 bin maaş aliyo evde babasının evi ama bana kiyafetlerini diktirmeye çalışıyo sürekli ben dikemem deyince bende çocuğa dolap alamam dedi kızım aynalı şifonyer istiyodu dolap alamam dedi

Bende dışarı çıkarken kendine eşofman al dedim annesinin yanında bana sus be dedi bende sen sus dedim 

Annesi bana dedi ki iyi dikeceksin sökülmiycek dedi bende beceremiyorum uğraşamam dedim 

Aileme anlatamıyorum sinirlerim bozuldu sadece size anlatabiliyorum kızlar... 

1 cevap

0 oy
(4,185 puan) tarafından

bir cesaret kurtulmuşsun geri niye dönersim ki? 

ha öyle kolay olmamıştır eminim ama şu an bunları çekmek kolay mı? 

üstelik ona muhtaç hissettiriyorsun kendini. değer mi kendinş ve çocuklarını yakmaya. 

çocuğuna vereceği parayı konuşan adamdan koca da olmaz ki

bul fırsatını kaç kurtul. bez dolap al otur gerekirse

(325 puan) tarafından

Boşancam dedim çocuklar için dur diyo işe gircem işe girmeme karşı cikiyo bende senin eline bakmak istemiyorum dedim 

(562 puan) tarafından

Ailen mi diyor çocuklar için dur çalışma diye 

(325 puan) tarafından

Yok o pislik eş diyo canım 

(562 puan) tarafından

Senin hayatını kendi yönetemez.  Sende bir bireysin.  Calis çocuklara da kaynana baksın . Bakkk çalışırsan elin para görürsen korkar  koca.  Genelde istemezler kadın kendi ayakları üzerinde dursun güçlü görünsün diye ama sen seni yönetmesine izin verme 

(325 puan) tarafından

Anası çocuklara bakmıyo ki para bile veririm çalışınca dedim ona da yok diyo ben evde hapsolcakmışım onların kargolarını bekliycekmişim lanet olasıcalar nolcak 

Ben işe gircem diyince başladı korkmaya kadın suratlı nolcak nefret ediyorum bunların hepsinden 

(562 puan) tarafından

Babamın kapısından getirmedim ben bu cocuklari bakacaksınız de git iş bul bakkk o zaman asıl korku başlayacak bunlarda 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ipeksiii (108 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 388 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 217 göst.
+2 oy
1 cevap 110 göst.