+3 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından

Sağlık ocağı tetenozun ikinci dozu için beni çağırıyor ama ben vurmak.istemiyorum birde kan tahlili için çağırıyor gitmezsen sorun olur mu numara da yok ariyamiyorum ne yapmam lazım zaten kaç güne randevum var 

9 Cevaplar

+5 oy
(2,831 puan) tarafından

Doktorunuz kaç doz dediyse o kadar olun. Bu tür konuları kadın doğum doktorunuza danışın. O gerek yok derse olmazsınız. Ol derse de mecbur. Hastane ya da sağlık ocağı farkı yok testin. Anladığım kadarıyla devlete vereceksiniz yine kan testini. Aynı yere gidiyor ikisi de. İster sağlık ocağı ister hastane fark etmez. Ama ozeldeyse doktorunuz, kan tahlilleri gereksiz ücretli. Sağlık ocağına yaptirin. Benimde doktorum özelde. Tahlillerimi her ay sağlık ocağı yapıyor 

(640 puan) tarafından
+1

Yarın gider sorarım ozaman teşekkür ederim 

(4,986 puan) tarafından

ayrıyetten sağlık ocağı gebelik takibi yapmak zorunda, bakanlık istiyor. devlet seni takip ediyor. bu yüzden sağlık ocağı gebelik izlemi ihmal etmemelisin

(2,831 puan) tarafından

Aynen, kurslar seminerler, emzirme konusu bir çok konuda da seni ayrıca bilgilendiriyorlar

-Reklam-
+4 oy
(4,683 puan) tarafından

Bence buraya sorarak alacağın bir karar değil. Burda sana birşey olmaz derler bir aksilik olur sen sıkıntı çekersin. Doktor ne onerdiyse onu uygula bence

(640 puan) tarafından

Yarın gidip sorucam ozaman teşekkür ederim 

(4,683 puan) tarafından
+1

Sağlıklı doğumlar ♥️

(640 puan) tarafından

Sağol canım ❤️

+3 oy
(2,495 puan) tarafından

Bn tek dozda kaldım ıstemedım 2.doz sorun da yaşamadım kan tahlılı için hep gittiğim hastanede yaptrdım onların görüntüsünü attım hemşireye kabul etti hiç sağlık ocağında kan vermedim

(640 puan) tarafından
+1

Çağırdılar da dedim zaten kaç güne hastaneye gidicem en iyisi orda yapayım tahlili birde tetenoz iyi gelmiyor kaç gün vucud ağrısı çekiyorum hiç gelmiyor gitmek içimden haberde veremiyorum 

(2,495 puan) tarafından
+1

Birsey olmaz yolunuz düşerse gidersenz söylersnz

(640 puan) tarafından
+2

Peki teşekkür ederim canım ❤️ 

+3 oy
tarafından

Ben bir doz oldum ikincisi deprem olmuştu o yüzden aşı yoktu olmadım bir sıkıntıda olmadı 

(640 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

+2 oy
(3,410 puan) tarafından

Niye gitmiyorsun yani böyle önemli konularda neden rahatsınız 

(640 puan) tarafından
+1

Çünkü rahatsız oluyorum tetenoz dan  vücut ağrısı çekiyorum çok fazla 

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Ben ikinci dozu vurmak istemedim y

(640 puan) tarafından

Aradılarmi seni gelin diye zorunlu degil ozaman 

(1,526 puan) tarafından

Aradılar 2 3 kere ama hep bahane uydurdum zaten zamanı var zamanında gidilmezse vuramazlar zaten

(640 puan) tarafından

İyi bakalım öyle olur benimde ozaman teşekkür ederim 

+1 oy
(3,417 puan) tarafından

Ben ilk gebeligimde sadece tek doz oldum çok agriliydj travma oldh bende vurmadım 2.yi bunda da daha 5 yıl geçtiği için heralde sadece tek doz vuracaklar 1 2 haftaya

(640 puan) tarafından

Anladım benimde zaten 3 yıl var arada diğer çocuğumla tek doz vuruldum gerek yok ikinciye gitmiycem 

0 oy
(272 puan) tarafından

Benimde gitmem gerekiyor 23 mayisda ilk doz vurulucak ama bende hiç gitmek istemiyorum 

(640 puan) tarafından

Mahfediyor insanı ben birkaç gün boyunca vücut ağrısı çektim kolumu kaldiramiyordum 

(272 puan) tarafından

Aynen biliyorum bende ondan korkuyorum hele ilk gün çok ağri oluyor evdede çocuk var onunlada ugrasmam gerekiyor o ağrıyla biraz zor olucak

0 oy
(114 puan) tarafından

Ben hiç olmadım bile çok şükür bir sıkıntı olmadı sonuçta hastane steril dağ başında doğurmuyoruz tetanoz belli başına gereksiz hamilelikte vurulması zaten 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 626 göst.
+2 oy
2 cevap 52 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayla4 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,475 soru

24,111,706 cevap

332,993 kullanıcı

...