Sağlık ocağı tetenozun ikinci dozu için beni çağırıyor ama ben vurmak.istemiyorum birde kan tahlili için çağırıyor gitmezsen sorun olur mu numara da yok ariyamiyorum ne yapmam lazım zaten kaç güne randevum var
Doktorunuz kaç doz dediyse o kadar olun. Bu tür konuları kadın doğum doktorunuza danışın. O gerek yok derse olmazsınız. Ol derse de mecbur. Hastane ya da sağlık ocağı farkı yok testin. Anladığım kadarıyla devlete vereceksiniz yine kan testini. Aynı yere gidiyor ikisi de. İster sağlık ocağı ister hastane fark etmez. Ama ozeldeyse doktorunuz, kan tahlilleri gereksiz ücretli. Sağlık ocağına yaptirin. Benimde doktorum özelde. Tahlillerimi her ay sağlık ocağı yapıyor
Yarın gider sorarım ozaman teşekkür ederim
ayrıyetten sağlık ocağı gebelik takibi yapmak zorunda, bakanlık istiyor. devlet seni takip ediyor. bu yüzden sağlık ocağı gebelik izlemi ihmal etmemelisin
Aynen, kurslar seminerler, emzirme konusu bir çok konuda da seni ayrıca bilgilendiriyorlar
Bence buraya sorarak alacağın bir karar değil. Burda sana birşey olmaz derler bir aksilik olur sen sıkıntı çekersin. Doktor ne onerdiyse onu uygula bence
Yarın gidip sorucam ozaman teşekkür ederim
Sağlıklı doğumlar ♥️
Sağol canım ❤️
Bn tek dozda kaldım ıstemedım 2.doz sorun da yaşamadım kan tahlılı için hep gittiğim hastanede yaptrdım onların görüntüsünü attım hemşireye kabul etti hiç sağlık ocağında kan vermedim
Çağırdılar da dedim zaten kaç güne hastaneye gidicem en iyisi orda yapayım tahlili birde tetenoz iyi gelmiyor kaç gün vucud ağrısı çekiyorum hiç gelmiyor gitmek içimden haberde veremiyorum
Birsey olmaz yolunuz düşerse gidersenz söylersnz
Peki teşekkür ederim canım ❤️
Ben bir doz oldum ikincisi deprem olmuştu o yüzden aşı yoktu olmadım bir sıkıntıda olmadı
Teşekkür ederim
Niye gitmiyorsun yani böyle önemli konularda neden rahatsınız
Çünkü rahatsız oluyorum tetenoz dan vücut ağrısı çekiyorum çok fazla
Ben ikinci dozu vurmak istemedim y
Aradılarmi seni gelin diye zorunlu degil ozaman
Aradılar 2 3 kere ama hep bahane uydurdum zaten zamanı var zamanında gidilmezse vuramazlar zaten
İyi bakalım öyle olur benimde ozaman teşekkür ederim
Ben ilk gebeligimde sadece tek doz oldum çok agriliydj travma oldh bende vurmadım 2.yi bunda da daha 5 yıl geçtiği için heralde sadece tek doz vuracaklar 1 2 haftaya
Anladım benimde zaten 3 yıl var arada diğer çocuğumla tek doz vuruldum gerek yok ikinciye gitmiycem
Benimde gitmem gerekiyor 23 mayisda ilk doz vurulucak ama bende hiç gitmek istemiyorum
Mahfediyor insanı ben birkaç gün boyunca vücut ağrısı çektim kolumu kaldiramiyordum
Aynen biliyorum bende ondan korkuyorum hele ilk gün çok ağri oluyor evdede çocuk var onunlada ugrasmam gerekiyor o ağrıyla biraz zor olucak
Ben hiç olmadım bile çok şükür bir sıkıntı olmadı sonuçta hastane steril dağ başında doğurmuyoruz tetanoz belli başına gereksiz hamilelikte vurulması zaten
1,489,318 soru
24,342,410 cevap
346,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın