Benim oğlumda 3 yaşında sosyalleşmeyi çok seven bir çocuk bir parka falan gittiğimizde hemen arkadaş edinir ama karşıdaki bazı çocuklar oğluma vurup elindekini fırlatıyor oğlum ise hala peşinden koşar oynayalım diye
Geçen gün parka gittik park boştu sonra anne ve iki çocuk geldi oğlum anne bak arkadaş geldi oynayabilir miyim dedi tamam oğlum git sor oynamak isterse oynayın dedim oğlum gitti oynayabilir miyiz diye soruyordu çocuk parktan aldığı küçük taşları bir avuç taş çocuğumun yüzüne fırlattı itti neyse dedim çocuk olur biraz zaman geçti çocuk yine oğluma taş atıp itti yere düşürdü oğlum oyun sandı gülüyor tabi en son bi daha itti oğlum bu sefer ağladı hemen gittim yanına neden öyle yapıyorsun dedim çocuğa annesi çocuk ya bunlar karışmamak gerekiyor dedi ne demek karışmak gerekmiyor siz böyle derseniz daha çok yapar böyle şeyleri dedim benimle ağız dalaşına girdi kadın ee oğlum sana bi daha vurup taş fırlatırsa sende aynısını yap tamam mı dedim kadın ordan bana ne dese beğenirsiniz “sizde anne olacaksınız işte böyle öğüt verirseniz bu çocuk yarın polisi bile taşlar” dedi benim sinir nasıl yükseldi ama bende altta kalmadım sizin öğrettiğiniz çocuğu da görüyorum demekki her gördüğünü polis dahil taşlıyor dedim aaa terbiyesiz gel annem gel anası ne ki oğlu ne olsun dedi 😂evet evet siz nesiniz ki oğlunuz ne olsun dedim çekti gittiler
Çocuk arasında bazen böyle durumlar oluyor normal ama göz göre göre de oğlumun dayak yemesini izleyemedim