+2 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Oglum 3 yasinda kendini koruyamiyor bi cocuk yasiti geldiginde yada herhangi bi cocuk oldufunda kendini cekiyor hemen tum oyuncaklarini ona veriyor elindekini. Cekip aldiginxa ses etmiyor hic biri vurdiginda kala kaliyor tepkk vermiyo bununla ne yapacagimk blmiyorm bugunde ole oldu cocuk ustine yuriyor. Vuriyo ediyo tepkisice kalip dayak yiyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,653 puan) tarafından

Benim kızım da koruyamıyor kendini . Ama dayak yiyor ne demek . Ben müdahale ediyorum hemen yalan yok. Bazı çocuklar canavar gibi çünkü. Anasının babasının umrunda da olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. 

(212 puan) tarafından

Bende bi anne olarak musade etmiyorm ettirmiyorm annesinin yaninda bilee sna vuriyorsa vur diyorm cnku bazi anneler umursamiyor vuruyor cocugim diyor cnku bende hayir vuramazsn diyorm ama bazen gozden kacirabliyorm vurdugunda kosarak gitsemde vurmus oluyor olece kaliyor cocugum vugunde ole oldu arkami domdugumle cocuguma elindeki vururken gordm kosaram gittim ama bi kere olsa vurmjs oldu annesone soyledm bsey dmeedi bile nedem bu sekilde normal mi bu durum vurdugunda evde soyliyorm konusuyorm uzerimde gosteriyorm boyle yap oglum kendini koruyablirsin kimse vurmasn vurmaya calisan birisi olirsa yit bagir gerekirse diyorm olece kaliyor cok uzuliyorm buduruma

(4,653 puan) tarafından

Daha küçükler canım ya . Benim kızım da 35 aylık. Ben hiç yanından ayrılmıyorum. Kendi gibi bir çocuk olunca çok güzel oynuyor. Ama gerçekten çok terbiyesiz çocuk yetiştiriyorlar ebeveynler. Kızım biraz büyüsün 5- 6 yaşına gelsin ben kick boksa yollucam. Hayatının her döneminde lazım olacak maalesef böyle iğrenç bir zamanda. Kendini korumayı öğrenmeli. 

(212 puan) tarafından

Bnm oglunda 35 aylik  biri bulunca cok gzl oynuyo ama boyle degisik yetistiren cocuklaro ldufunda vurunxa tepkisiz olmasi zoruma gidiyor diyorm evde cok sinadiginda bagiriyorm oyuzdnmi diyorm kendimi sucliyorm bana karsi direttiriyo herseyi yaptiriyor ama dsarida susup pusuyo

(4,653 puan) tarafından

Yo ben bagirmam kizmam sakin bir insanım ama kızıma karşı. Bak mesela bugün parka gittik çocuğum güzelce oynuyor elinde oyuncak kaydiraktan kayıyor. Kızımdan biraz büyük başka bir kız geldi . Kızımın üstünden ezip geçip merdivenden çıkmaya çalışıyor çocuğumun elinden  oyuncağı da aldı kızım bakakaldı. Hemen bağırdım hayır yapma diye gittim aldım elinden oyuncağı kızımı merdivenden çıkardım kaydirdim. Anası da ağzı açık bakıyor yapma demiyor bir şey deseydi kadınla kavga da ederdim. Kızım kaydı anne başka parka gidelim dedi. Anası babası ne ki çocuğu ne olsun. 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çocuğumun başka bir çocuğa vurmasına asla müsaade etmem kendini koruyabiliyor ama korumanın ötesine geçmesine dediğim gibi müsade etmem nasıl annesi hicbisey demiyor anlamiyorum

(212 puan) tarafından

Komsumun oglum hoc hayir dedigini duymadim saliyo dsari izliyor sadexe ses etmiyor vurunca git ozur dile diyip birakiyo gordugu jalde bunu yapinca ses cikarmiyor bn hyr vuramazsn edemezsn diyorm o sekilde oyuzdm bmde asla musade etmem vurdugunda sende vur diyorm onxedem vurmayalm birvirmizi derdim smdi vur diyorm cnku vurunxa tepki vermiyor durum uzuyor bmi yanimda ayrilmiyor oyuzdn

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Benim oğlumda 3 yaşında sosyalleşmeyi çok seven bir çocuk bir parka falan gittiğimizde hemen arkadaş edinir ama karşıdaki bazı çocuklar oğluma vurup elindekini fırlatıyor oğlum ise hala peşinden koşar oynayalım diye 

Geçen gün parka gittik park boştu sonra anne ve iki çocuk geldi oğlum anne bak arkadaş geldi oynayabilir miyim dedi tamam oğlum git sor oynamak isterse oynayın dedim oğlum gitti oynayabilir miyiz diye soruyordu çocuk parktan aldığı küçük taşları bir avuç taş çocuğumun yüzüne fırlattı itti neyse dedim çocuk olur biraz zaman geçti çocuk yine oğluma taş atıp itti yere düşürdü oğlum oyun sandı gülüyor tabi en son bi daha itti oğlum bu sefer ağladı hemen gittim yanına neden öyle yapıyorsun dedim çocuğa annesi çocuk ya bunlar karışmamak gerekiyor dedi ne demek karışmak gerekmiyor siz böyle derseniz daha çok yapar böyle şeyleri dedim benimle ağız dalaşına girdi kadın ee oğlum sana bi daha vurup taş fırlatırsa sende aynısını yap tamam mı dedim kadın ordan bana ne dese beğenirsiniz “sizde anne olacaksınız işte böyle öğüt verirseniz bu çocuk yarın polisi bile taşlar” dedi benim sinir nasıl yükseldi ama bende altta kalmadım sizin öğrettiğiniz çocuğu da görüyorum demekki her gördüğünü polis dahil taşlıyor dedim aaa terbiyesiz gel annem gel anası ne ki oğlu ne olsun dedi 😂evet evet siz nesiniz ki oğlunuz ne olsun dedim çekti gittiler 

Çocuk arasında bazen böyle durumlar oluyor normal ama göz göre göre de oğlumun dayak yemesini izleyemedim 

İlgili sorular

+10 oy
15 cevap 772 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
8 cevap 176 göst.
+1 oy
2 cevap 256 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melissan (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler