+4 oy
847 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (545 puan) tarafından

Süreli diyet  yapmak isteyip kendimi yerken buluyorum artık diyet değil sağlıkli ve sürdürülebilir beslenmeye karar verdim ilk iki hafta çok kaçamak yaptım şimdi aralıklı oruç yapıyoum çarşamba tardi günüm bakalım kaç kilo verdim. Siz nasıl diyet için neler uyguluyorsunuz kızlar. 

Bu arada 78 başladığımda 75.5 olmuşum yolum uzun ama artık midem küçülmeye başladı . 

38 Cevaplar

+1 oy
(22 puan) tarafından

69 kiloyum 3 ay oldu doğum yapalı 

-Reklam-
+1 oy
(1,545 puan) tarafından

Bence kilomu söylemeyeyim ya 40 kiloyum yani

+1 oy
(725 puan) tarafından

Hanımlar lütfen bana yardımcı olun hiçbir şey yemem bazen günlerce acıkmam ama sürekli kilo alıyorum ve tuhaf gelecek belki ama yemek yediğim zaman kilo veriyorum ne yapacağımı bilmiyorum şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kızım 3 aylık olduğu için ne kadar yersem yiyin kilo alıyorum 1 buçuk ayda 3 kilo almışım ve kesinlikle abur cubura mesafeliyim buna rağmen ben ne yapacağım Rabbim bana bir evlat daha nasip ederse bu kiloyla nasıl doğuma gideceğim bilmiyorum limonlu suyu denedim limon ve maydanoz sütümü azalttı başka bildiğiniz süt azaltmayan şeyler var mı 

(725 puan) tarafından

Ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum şakasız söylüyorum yemek yediğim zaman sanki midemde kelepçe varmış kadar az yiyorum ve kendimi bildim bileli böyle pilav yiyemem zaten yesem bile 3-4 kaşık yerim ve buna rağmen 92 kiloyum 2. çocukta ne yaparım bilmiyorum bu çok şükür normal oldu ama çok kilolu olup sezaryen olmaktan korkuyorum ve muz hariç hiçbir meyve yiyemiyorum bebeğime gaz yapıyor hepsi 

tarafından

O zaman sana özel bir diyet listesi oluşturmak lazım bunun için bence bir diyetisyenle görüşmen  daha doğru olur sonuçta herkesin bünyesi birbirinden farklı

(725 puan) tarafından

Haklısın valla şu sıralar sürekli hastane ev hastane ev kendime de bakamadım ilk fırsatta gitmem gerekiyor 

tarafından

Öyle oluyor anne olunca kendimizi boşluyoruz benim de gitmem lazım aslında tansiyonum çok düşüyor ama gitmiyorum işte ben de iki bebe ile 

(725 puan) tarafından

Tansiyon sorunu bende de var maalesef gebelikten beri sürekli 7-10 arası oluyor sadece 1 kere 11 oldu o da sınırdaydı ve de kırmızı et umarım ye demez kırmızı et 1 yıldır yiyemiyorum 

+1 oy
(7,041 puan) tarafından

52 ile 53 kilo arasında gidip geliyorum cnm

+1 oy
(6,815 puan) tarafından

Ben de kilo alayım diye uğraşıyorum 🤣 kilomu söylersem linç ederler 🤣

52 .300 kilom 🤣 almaya çalışıyorum olmuyor 🥹

+1 oy
(58 puan) tarafından

Benim hedefim 55 kilo şuan 63 kiloyum ,100 kilodan 63 kiloya düştüm diyet ve sporla hala vermeye devam tam gaz devam pes etmek yok 💪

image

(4,809 puan) tarafından

Ecrin çok iyi maşaAllah kaç ayda verdin 

(58 puan) tarafından

Dört beş ayda sıkı bir diyet ve sporla 

(591 puan) tarafından

Bende eksik etmiyorum canm da uzun süreli olunca sıkıyo biraz

(4,809 puan) tarafından

Neler yedin içtin gunde kaç kere hangi sporları yaptın kisaca anlatır mısın lütfen 

(8,228 puan) tarafından

Sarkman oldu mu peki

+1 oy
tarafından

Diyette değilim ama genel olarak sağlıklı beslenmeye alışığım 56 kiloyum

+1 oy
(14,605 puan) tarafından

52.53 gidip geliyorum 

Xxs e girdim 

Göbeğim kaldı üst üste iki doğum spora ağırlık vereceğim artık 

+1 oy
(239 puan) tarafından

1.62 boy 64 kiloyum hedefim 60 istediğim kilo 58 ama çok uzak geliyor 😀😀diyetteyim sözde ama bakalım ne kadar sürecek sabah 2 sigara böreği kaçırdım ama devam 🌸bozmak yok 

0 oy
(3,449 puan) tarafından

Yıllardır diyet yapmaya çalışıyorum gene diyete girdim ama verimim çok az mide ameliyatı olmayı düşünüyorum 

0 oy
(2,704 puan) tarafından

78 kiloyum 8 aylık bebem var yazlık kışlık yapıyorum bugün yazlıkları çıkarınca diyet yapmam gerektiğine karar verdim. 😀 Ama sütü azaltmayacak bir diyet yapmam lazım. Aralıklı oruç hakkında biraz bilgi verebilir misin 

0 oy
(224 puan) tarafından

5 Nisan'da basladim 72 le başladım şuan 67 yım hedef 59 yavaş yavaş veriyorum bayramdan önce 60 olsam suoer olurdu ama zor görünüyor bu hafta kabak diyeti yapmayı düşünüyorum belki hızlanir biraz kilo vermem

0 oy
(441 puan) tarafından

Kizlar alerjik problemler yüzünden kilo aldım şuan 80 kiloyum vermeye çalışıyorum ama diyet şeklinde değil günde 3 litre su içiyorum yürüyorum ekmek bıraktım bakalım kaç kilo gidecek ay sonunda öğreneceğim 

0 oy
(277 puan) tarafından

Bende kilo almak isteyipte alamayanlardanim ya insanin psikolijisi bozuluyo gercekten 56 kiloyum bedenim beni rahatsiz etmiyo ama 62 falan olsam insallah belki yuzum biraz toprlanir Allah hrpimizin gonlune gore versin insallah

0 oy
(13,441 puan) tarafından

15 Şubat gibi başladım 63.5 kilo ile. Şuan 56yım ama devam ediyorum hedefim 52

0 oy
(5,078 puan) tarafından

Dediğin gibi sürekli başlayıp başlayıp bırakıyorum. Aslında diyet değilde sağlık lı beslenme adı altında başlasam belki uzun sürecrk . Ben morelim acayip düşüyor ya diyette ne bilem önceden de yemediğim bişeyi diyet yaparken yiyemiyorum die üzülüyorum saçma bi şekilde 🥴 bende seninle aynıyım 78 77.76. hep bu civarda geziyorum uzun zamandır boyum 165

(690 puan) tarafından

Bende aynıyım ya. Boyumuz kilomuz aynı :( nasıl gidecek bu kilolar

0 oy
(690 puan) tarafından

Bende 78 ile başladım şuan 75-76 arası gidip geliyorum. 

0 oy
(220 puan) tarafından

Dahiliyeye gittim şeker sınırda çıkınca direk diyetisyene gönderdi.. ilk başladığım kiloyu bilmiyorum ama sabah tartıldım doktorumun dediği gibi 76 çıktim.. bugün sanki azcik kaçırdım ama akşam yemeyip dengeledim :) tartı günüm pazartesi diye belirledim bakalım nolacak.. saolsum eşimde çok destekçi ben ne yersem oda aynısını yiyor 😊😊

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 568 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 544 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,480 göst.
0 oy
121 cevap 2,345 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu