+4 oy
775 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (541 puan) tarafından

Süreli diyet  yapmak isteyip kendimi yerken buluyorum artık diyet değil sağlıkli ve sürdürülebilir beslenmeye karar verdim ilk iki hafta çok kaçamak yaptım şimdi aralıklı oruç yapıyoum çarşamba tardi günüm bakalım kaç kilo verdim. Siz nasıl diyet için neler uyguluyorsunuz kızlar. 

Bu arada 78 başladığımda 75.5 olmuşum yolum uzun ama artık midem küçülmeye başladı . 

38 Cevaplar

+5 oy
(209 puan) tarafından

Bende nasl kilo alırım diye ugraşıyorum ;((

(209 puan) tarafından

#civciv1212 kilo aldığımı bu tarif 

(1,564 puan) tarafından

Bundna memnun kalan birsuru insan var benim kilo almak gibi bir çabam yoktu hiç 

(209 puan) tarafından

Deniycem canm bakalım işe yarar inşallah

(193 puan) tarafından

Forx5 magıc biz Instagramdan sipariş veriyoruz Trendyolda sahte ürünler satilabiliyormus zararlı yönleri çok uyku yapıyormuş kimisinde mide eskimesi yapıyormus eşimde hiç birşey olmadı bide ilk kutuyu günde bir defa 2.kutuyu iki günde bir 3. De hafta bitmiş böyle yavaş yavaş bırakınca tekrar kilo verme olmuyormus .bir aydır kullaniyor ilk tartildiginda 66 kilodaydi şimdi 74 lerde 

(1,564 puan) tarafından

Kız öyle şeyler denemeyin 

-Reklam-
+3 oy
(7,053 puan) tarafından

Üç ay fln oldu basliyali 87 88 ile başladım şuan 81olmusum ama bir türlü 81den dusmuyorum tabi bu aralar kaçamak yapıyorum yoruldum ha spor yapmiyorum yapsam veririmde işte fırsat olmuyor

(541 puan) tarafından

Bende spor yapmıyorum bu ara havalar soğuk gitti çocuklar hastalandı inşallah bu hafta yürüse başlarım . Zor mu kilo verenlerden misin canım  üç ay uzun bi süre 

(7,053 puan) tarafından

Çok zor veriyorum sadece dikat ediyorum yememe spor fln yapmıyorum ama son zmnlarda yine kaçamak yapiyom

+3 oy
(766 puan) tarafından

Valla diyet nedir unuttum . Hamileyim her hafta bir kilo bir kilo yukarı çıkıyorum 😂 Doğumdan sonra size katılıcam

(713 puan) tarafından

Bol bol su iç meyve ye ben gebelikte bunu yaptım 13 kilo aldım doğumdan sonra bana kalan sadece 3 kilo oldu  ve de bol bol yürüyüş yap 

(766 puan) tarafından

Geçti zaten 34 haftadayım. İlk gebeliğim olduğu için cahilliğime denk geldi kilo konusunda kontrolsüz davrandım. Nasip ikinci gebelik olursa dikkat edicem

(713 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah bol bol yürüyüş yap merdiven in çık hurma ye ve eğilip kalk doğuma yakın ben bunları yaptım normal doğum oldu Rabbim yardımcın olsun inşallah 

(766 puan) tarafından

Bunları kaçıncı haftadan sonra yapmaya başladın? Özellikle hurma yemeyi... 

(713 puan) tarafından

37'den sonra başladım hepsine 39'da doğum oldu 

+3 oy
(6,540 puan) tarafından

7 nisandan beri diyet yapiyorum. Tam 6 hafta olmus. 63.3 tum 59.8 olmusum. Cok zor ve yavas veriyorum. Ama veriyorum buna da sukur. 

Hedefim 57 cok az ama. 2 haftadir yarim kilo anca verdim 59-60 ta takiliyorum. 

Bende surekli diyete baslayip bozardim. Ama artik ciddi ciddi basladim. 2 kez kacamak yaptim sadece. Sadece yavas vermek benim sıkıyo motivastonumu dusuruyo. 

Millet haftada 2-3 kg veriyo ben 1 ayda anca :((

(956 puan) tarafından

Boyunuz kac peki

(541 puan) tarafından

Kilonuz az oldğu için az gidiyo canım bir kaç gün şok diyet yap 

(6,540 puan) tarafından

Boyum 1.60 

(6,540 puan) tarafından

Evet kilo az tek ogun denedim yine gitmedi. 1 gun hurma diyeti denedim tartida bi degisikli olmadi :( sabah 1 kase yogurt +hurma aksam da ayni sekil ama yok yani. Takildim kaldim. 

+3 oy
(6,687 puan) tarafından

66 kiloyum bende almaya çalışıyorum 🥺 ama öyle her bulduğumu yiyerek değil de sağlıklı beslenerek arada küçük kaçamakları saymazsak 

(541 puan) tarafından

Boyunuz kaç bende böyle yok o yüzden bayağı kilolu gözüküyorum

(6,687 puan) tarafından

178 canım benim boyum var canım bana kalsa 1 kilo bile almak istemiyorum ama doktor almami istiyor diye diyetisyene gidip geliyorum 

+3 oy
(872 puan) tarafından

1hafta oldu tam diyet yapmiyorum.Ekmeyi kestim yemek porsiyonumu azalttim.3ay oldu sezeryan olali.Hamilelikden once 80dim.90la sezeryan oldum.Simdi 79bucugum.

(872 puan) tarafından

Ogun tartilmadim.Amma 1ay sonra 8kilo dusmustum.

(4,053 puan) tarafından

Aynı günde 10 kilo gider mi canım deli mısın? Ben 74 ile sezeryan doğuma girdim. Ertesi gün eve geldiğimde 70 kiloydum. 

(6,540 puan) tarafından

Ben 57 ile hamile kaldim. 73 le doguma gittim. 1 hafta sonra 65 kiloydum. 4.ayda 56 ya kadar dustum. Sonra 63 e ciktim :( 

Sezeryan oldum bende. 1 hafta sonra karnim vs dumduzdu doktor cok sasirmisti.  Normal-sezeryan kilolar gidiyo. Ama benim gibi emziriyorum diye cok yemeyin :D

(4,053 puan) tarafından

Ben de 56 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim . 6 ay sonra 51 kiloydum ve kanım da dümdüzdu. Benim zaten hamileliğim boyunca karnım çok çıkmadı hiç çatlak da olmadı. Şimdi kızım 3 yaşında 58 kiloyum hâlâ göbeğim yok boyum 170cm . Bunlar birazda bünye ve vücud yapısıyla  alakalı şanslıyız bence bu açıdan. 

(766 puan) tarafından

Herkes bir değil demekki. Ablam 93le doğuma girdi sabahında 83 kiloydu

+3 oy
(16,873 puan) tarafından

Diyet yapamıyorum benn 🤭🤭🤭

+3 oy
(2,495 puan) tarafından

Merhaba Allah'ım kolaylık versin bn çocuk doğduğundan bu yana mecburı diyetteyim ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum günde 2 öğün eşim gelince oda 1.60 boy 57 kiloyum daha da düşmek istemiyorum

+2 oy
(6,538 puan) tarafından

55 kiloyum hedefim 50 boyum kısa olduğu için çok kilolu duruyorum benim bölgesel karın ve basen kısmım Ramazan ayında istediğim kiloya ulaştım sonra yedim yine kiloları aldım

+2 oy
(495 puan) tarafından

Bir buçuk yaşında bebeğim var 14 kilo verdim. Naptın diye sorarsanız bol bol emzirdim tuzu şekeri azalttım abur cubur yemedim kızartma falan da yemedim onun dışında kısıtlamadım kendimi 65 kiloyum şuan hala yavaş yavaş gidiyor 

+2 oy
(3,081 puan) tarafından

62 kiloyum gece yemeği bir türlü bırakamıyorum zaten o yüzden kılo aldım 

+2 oy
(784 puan) tarafından

Of deşme yaramızı 😄😄67 kiloyum 7 kilo versem yeter ama veremiomm yaaa:(

+2 oy
tarafından

Bir kaç gündür bıraktım vallahi önce bir dahliliyeye gidecem ondan sonra son gaz devam ederim inşallah 70 kiloyum bi 10 kilo versem süper olacak sonrası da yavaş yavaş 5 kilo daha verdim mi benden iyisi yok 😁

+2 oy
(657 puan) tarafından

1.57 boy 60 kiloyum biraz var fazlam ama bekarken hep çok zayıftım 45 kilodan fazla olmadım o yüzden hiç diyet felan yapmıyorum 

+1 oy
(9,614 puan) tarafından

Dietisyen destekli ilerliyorm şuanda 73 den 70 oldum  sporda yapıyorm bakalım insallah hededim 55 🤲🤲

+1 oy
(126 puan) tarafından

Bende bugün başladım 110 kiloyum.bende dayanamıyorum açlığa tatlıya aralıklı oruç yapicam 12yle akşam 5 arası yicem bakalim

(833 puan) tarafından

Aralıklı oruçla akşam beşte bitirirsen sabah 12 ye kadar nasıl dayanacaksın? 

(126 puan) tarafından

Aslında dayanirimda dün dışarıdaydım ondan 7 de bitirdim zaten 8de bitirmem bu lazım önemli değil açlığı ne kadar uzatirsam o kadar yağ yakacak vücut 

(833 puan) tarafından

Ben sabah 10 akşam 6 yapıyorum

(126 puan) tarafından

Sizinkide mantıklı aslinda

+1 oy
(23,053 puan) tarafından

Ben bir ayda sadece 2.5 kilo verdim ama diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna vs ölçülü yiyorum direkt şeker içeren tatlı paketli gıda yemiyorum şimdilik birazda hareketi artırıp düzene koysam iyi olur ama 80 üstü bir kilodayım ben 

+1 oy
(11,422 puan) tarafından

7 aylık hamileyim ve 64 kiloyum hamile kaldığım kilo 62. İlk 6 ay kusma bulantı izin vermedi alayım hata verdim 6 kilo şimdi  kusma kesilimce  aldım 

+1 oy
(1,020 puan) tarafından

55 gün oldu doğum yapalı 68 kiloyum böyle kaldım bu sefer galiba :(

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

170cm boyundayım 58 kiloyum. Hamileliği saymazsak hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo bu.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 543 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 511 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (196 puan) tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,365 göst.
0 oy
121 cevap 2,227 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu