0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,304 puan) tarafından

Allah nasip ederse 2 gün sonra doğumum var. Çıkarip yemek için dondurucuya aşure koyabilir miyim hiç koyan oldu mu acaba

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Evet geçen yıl çok yapmıştım dağıttım da bizde yedik geri kalani çöp olmasın diye koydum hiç bir sıkıntı olmadı canım güzelce saklama kabına koyup ağzını kapat hiç bir şey olmaz 

Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

(1,304 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim amin inşallah ❤️ çıkardıktan sonra ısıttın mi canım yoksa kendi kendine mi çözünmesini beklemiştin

-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından

Kaynanam da koyuyorda bence ilk yapıp yediğin ki gibi olmuyor. Tadı değişiyor gibi bence.

0 oy
(18,690 puan) tarafından

Dondurucuya koymadım ben konserve şeklinde yapmıştım. 2 sene önce bende doğumdan önce doya doya yedim. Doğumdan sonra gaz yapar da yiyemem diye 😁

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Canım.dondurucuyu duymadım ama sicagi ile kavanoza kapatıyor annem konserve mantığı sağlam.kapanacak öle baya gidiyor

0 oy
(953 puan) tarafından

Annem koymuş iyiydi

0 oy
(9,080 puan) tarafından

asure digum sonrasi yemek icin mi? gaz bimbardimani olursun fasulye nogut arpa bugday falan ano kendini gec bebek senin omrunu tuketir gece gunduz. sezeryan olursan gaz da sikistirir bitandan seni. bebegin gazi zaten ap ayri bir durum. ben olsam riske atmam hic

(1,304 puan) tarafından

Hadi yaa bende bebeğe acaba süt yapar mı diye düşünmüştüm yanlış mı düşündüm kii fasulye ve nohutu az koymuştum kuruyemişi vs fazla koymuştum ama bilemedim :(

0 oy
(5,584 puan) tarafından

Ben koymustum da lezzeti değişmişti 

Eski tadı olmadı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
14 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seymenn (1,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.
7 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,475,461 soru

24,154,789 cevap

335,084 kullanıcı

...