Allah nasip ederse 2 gün sonra doğumum var. Çıkarip yemek için dondurucuya aşure koyabilir miyim hiç koyan oldu mu acaba
Evet geçen yıl çok yapmıştım dağıttım da bizde yedik geri kalani çöp olmasın diye koydum hiç bir sıkıntı olmadı canım güzelce saklama kabına koyup ağzını kapat hiç bir şey olmaz
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Allah razı olsun canım benim amin inşallah ❤️ çıkardıktan sonra ısıttın mi canım yoksa kendi kendine mi çözünmesini beklemiştin
Kaynanam da koyuyorda bence ilk yapıp yediğin ki gibi olmuyor. Tadı değişiyor gibi bence.
Dondurucuya koymadım ben konserve şeklinde yapmıştım. 2 sene önce bende doğumdan önce doya doya yedim. Doğumdan sonra gaz yapar da yiyemem diye 😁
Canım.dondurucuyu duymadım ama sicagi ile kavanoza kapatıyor annem konserve mantığı sağlam.kapanacak öle baya gidiyor
Annem koymuş iyiydi
asure digum sonrasi yemek icin mi? gaz bimbardimani olursun fasulye nogut arpa bugday falan ano kendini gec bebek senin omrunu tuketir gece gunduz. sezeryan olursan gaz da sikistirir bitandan seni. bebegin gazi zaten ap ayri bir durum. ben olsam riske atmam hic
Hadi yaa bende bebeğe acaba süt yapar mı diye düşünmüştüm yanlış mı düşündüm kii fasulye ve nohutu az koymuştum kuruyemişi vs fazla koymuştum ama bilemedim :(
Ben koymustum da lezzeti değişmişti
Eski tadı olmadı
1,475,444 soru
24,154,626 cevap
335,074 kullanıcı