0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından

15 haftalık hamileyim yarım saat önce kadar yere düştüm halıda kayıp, kanamam ağrım vs yok ama bi belirti olmadanda bir şey olurmu acaba. hastaneye gitmeyi istiyorum şuan ama pazartesi gününe kadar pek mümkün değil içimi rahatlatın lütfen ya henüz hareketlerini falanda hissetmiyorum o yüzden anlayamıyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(29,936 puan) tarafından

Hastaneye acile gitsen en azından için rahat eder dediğin gibi kanama ağrı olmayabilir ama içeride ne olduğunu bilemeyiz 

-Reklam-
0 oy
(1,524 puan) tarafından

Aslında nasıl dustugune bağlı canım bende yeni hamileydim buzda kaydim düştüm sukur bisey olmadı sert dusmediysen korkma

Yinede doktora gitmekte fayda var gecmis olsun

(487 puan) tarafından

Çok sert düşmedim aslında ama insan yinede korkuyor

1 2 saate kadar gidicem inşallah çok sağol canım 

0 oy
(725 puan) tarafından

Bende yaklaşık 16 -17 haftalıkken yüz üstü düştüm ama çok şükür bebek iyi doktor sıvının bebeği koruduğunu söyledi ama tedbir amaçlı gidebilirsin 

(487 puan) tarafından

Sağol canım yanıtın için.çok sert düşmedim aslında ama insan yinede korkuyor pazartesiye kadar gidemezdim normalde ama dayanamicam sanırım 1 2 saate gidicem inşallah

(725 puan) tarafından

Tamam ama lütfen alttan muayene yapılmasına izin verme düşük riski çok yüksek oluyor öyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah içini ferah tut bebeğin sıvısı onu korumuştur inanıyorum 

0 oy
(843 puan) tarafından

Bişey olmaz canm sert zeminde değilmiş ama yüksekten kötü bir düşüş olsa tabi ki git 

0 oy
(227 puan) tarafından

Ben hamilelikte  motordan düştüm eşimle karda kaydık düştük evden çıkarken kar yoktu tabi birden biz dışardayken başladı yoksa biner miydim 

0 oy
tarafından

Canım hastanede acil bölüme git için rahat eder.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 218 göst.
+1 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
24 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,475,012 soru

24,148,028 cevap

334,750 kullanıcı

...