15 haftalık hamileyim yarım saat önce kadar yere düştüm halıda kayıp, kanamam ağrım vs yok ama bi belirti olmadanda bir şey olurmu acaba. hastaneye gitmeyi istiyorum şuan ama pazartesi gününe kadar pek mümkün değil içimi rahatlatın lütfen ya henüz hareketlerini falanda hissetmiyorum o yüzden anlayamıyorum
Hastaneye acile gitsen en azından için rahat eder dediğin gibi kanama ağrı olmayabilir ama içeride ne olduğunu bilemeyiz
Aslında nasıl dustugune bağlı canım bende yeni hamileydim buzda kaydim düştüm sukur bisey olmadı sert dusmediysen korkma
Yinede doktora gitmekte fayda var gecmis olsun
Çok sert düşmedim aslında ama insan yinede korkuyor
1 2 saate kadar gidicem inşallah çok sağol canım
Bende yaklaşık 16 -17 haftalıkken yüz üstü düştüm ama çok şükür bebek iyi doktor sıvının bebeği koruduğunu söyledi ama tedbir amaçlı gidebilirsin
Sağol canım yanıtın için.çok sert düşmedim aslında ama insan yinede korkuyor pazartesiye kadar gidemezdim normalde ama dayanamicam sanırım 1 2 saate gidicem inşallah
Tamam ama lütfen alttan muayene yapılmasına izin verme düşük riski çok yüksek oluyor öyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah içini ferah tut bebeğin sıvısı onu korumuştur inanıyorum
Bişey olmaz canm sert zeminde değilmiş ama yüksekten kötü bir düşüş olsa tabi ki git
Ben hamilelikte motordan düştüm eşimle karda kaydık düştük evden çıkarken kar yoktu tabi birden biz dışardayken başladı yoksa biner miydim
Canım hastanede acil bölüme git için rahat eder.
1,492,180 soru
24,381,897 cevap
348,782 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın