Bebeğim doğunca altı parmak olarak doğdu doktorumuz alınabileceğini söyledi sakıncalı bsy değilmiş başına gelen varmıdır sizce nasıl ilerlemeliyiz hangi bölüme gitmeliyiz
çocuk cerrahi yapar sanırım. kontrol için götüreceğiniz çocuk doktoru yönlendirir sizi
Bir tanıdığım böyleydi yaşıtım Dı ama uzun zamandır görüşmüyorum aldırdı mı bilmiyorum
Büyük ihtimalle çocuk cerrahi bakar
Bölümü bilmiyorum ama aldıranları duymuştum sizinde elden bağımsız gibi duruyor bence kolay alınır
Eltimin oğlu böyle doğdu onun o ince bağlantı kısmı biraz daha ince tabi şuan 8 aylık önce çocuk doktoruna gittiler doktor çocuk cerrahisine yönlendirdi narkoz verip kısa bir operasyonla alırız dedi eltimde narkoz almasını istemiyor hatta sünnet olurken sünnetçi demiş onu da hemen hal edeyim iple düşürürüm onu sadece bir igne ile o kısmı uyuştururum ama bebeğe ağır olur diye izin vermediler hâlâ öyle eli yine bir doktora götürecekler siz çocuk cerrahisine gidin illa ki birşeyler söyler doktor alırlar onu küçük bir operasyonla
Kıyamam ya elden bağımsız duruyor doktor kontrolüne gittiğinde göster o yönlendirir ama daha çok küçük simdj narkoz verme yaşını bekle bence tabi doktor daha iyi bilir belki bölgesel uyuşma da yaparlar
Çok geçmiş olsun rahmetli babam da 6 parmak doğmuş ayak ta sonra askere gidince askerde aldırmış ama inan hiçbir zararı yoktu Allah şifa versin çocuk cerrahi ameliyat eser sıra alıp gitmeniz gerekiyor
Ben de böyle doğmuşum. Şu an bende küçük izi var doktora goturmemisler sadece saç la bağlamışlar düşmüş.
işlemi doktor yaparsa iz kalmaz bence
Googlede ortopedi yazıyor gitmen gereken bölüme de
Bebeğiniz küçükken müdahale edin. Çocukken hatırlayacağı dönemde travma olur ya da zorbalanır. Aklı ermiyorken her şey daha kolay. Hem iyileşme süreci kısa olur. Çünkü dokunamaz edemez. Aynı sünnet olayı gibi. Küçük olduğu için müdahale edilen bölgeye zarar veremez
Çocuk doktoru yönlendirir. Tahminim çocuk cerrahiye yönlendirir. Akrabamizda vardı. Çocukken ameliyat oldu. Gayet iyiydi şükür. Merak etme bişey olmaz Allah'ın izniyle
Cnm bu 6 parmak olarak söylemiyor galiba
Benim yegenimde böyle vardi drlar aldı çok ciddi bişey değil endişe etmeyin geçmiş olsun
1,465,202 soru
24,013,195 cevap
327,879 kullanıcı