+2 oy
295 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Bebeğim doğunca altı parmak olarak doğdu doktorumuz alınabileceğini söyledi sakıncalı bsy değilmiş başına gelen varmıdır sizce nasıl ilerlemeliyiz hangi bölüme gitmeliyiz

image

10 Cevaplar

+1 oy
(3,820 puan) tarafından

çocuk cerrahi yapar sanırım. kontrol için götüreceğiniz çocuk doktoru yönlendirir sizi

-Reklam-
+1 oy
(7,489 puan) tarafından

Bir tanıdığım böyleydi yaşıtım Dı ama uzun zamandır görüşmüyorum aldırdı mı bilmiyorum 

Büyük ihtimalle çocuk cerrahi bakar 

+1 oy
(7,608 puan) tarafından

Bölümü bilmiyorum ama aldıranları duymuştum sizinde elden bağımsız gibi duruyor bence kolay alınır

+1 oy
(535 puan) tarafından

Eltimin oğlu böyle doğdu onun o ince bağlantı kısmı biraz daha ince tabi şuan 8 aylık önce çocuk doktoruna gittiler doktor çocuk cerrahisine yönlendirdi narkoz verip kısa bir operasyonla alırız dedi eltimde narkoz almasını istemiyor hatta sünnet olurken sünnetçi demiş onu da hemen hal edeyim iple düşürürüm onu sadece bir igne ile o kısmı uyuştururum ama bebeğe ağır olur diye izin vermediler hâlâ öyle eli yine bir doktora götürecekler siz çocuk cerrahisine gidin illa ki birşeyler söyler doktor alırlar onu küçük bir operasyonla 

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Kıyamam ya elden bağımsız duruyor doktor kontrolüne gittiğinde göster o yönlendirir ama daha çok küçük simdj narkoz verme yaşını bekle bence tabi doktor daha iyi bilir belki bölgesel uyuşma da yaparlar

+1 oy
(1,301 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rahmetli babam da 6 parmak doğmuş ayak ta sonra askere gidince askerde aldırmış ama inan hiçbir zararı yoktu Allah şifa versin çocuk cerrahi ameliyat eser sıra alıp gitmeniz gerekiyor 

0 oy
(1,254 puan) tarafından

Ben de böyle doğmuşum. Şu an bende küçük izi var doktora goturmemisler sadece saç la bağlamışlar düşmüş. 

imageişlemi doktor yaparsa iz kalmaz bence

(1,254 puan) tarafından

Googlede ortopedi yazıyor gitmen gereken bölüme de

0 oy
(43 puan) tarafından

Bebeğiniz küçükken müdahale edin. Çocukken hatırlayacağı dönemde travma olur ya da zorbalanır. Aklı ermiyorken her şey daha kolay. Hem iyileşme süreci kısa olur. Çünkü dokunamaz edemez. Aynı sünnet olayı gibi. Küçük olduğu için müdahale edilen bölgeye zarar veremez

0 oy
(22,519 puan) tarafından

Çocuk doktoru yönlendirir. Tahminim çocuk cerrahiye yönlendirir. Akrabamizda vardı. Çocukken ameliyat oldu. Gayet iyiydi şükür. Merak etme bişey olmaz Allah'ın izniyle 

0 oy
(10,259 puan) tarafından

Cnm bu 6 parmak olarak söylemiyor galiba 

Benim yegenimde böyle vardi drlar aldı çok ciddi bişey değil endişe etmeyin geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 906 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
18 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dertlerderya (3,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 82 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,202 soru

24,013,195 cevap

327,879 kullanıcı

...