+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (3,010 puan) tarafından

Kızlar valla bikactir videolar goruyorum 

Kimse seni eril yapan ne diye sormaz dişil de dişil ol derler :)) Allah aşkına nedir bu böyle inaniyormusunuz bu yorumlara?

7 Cevaplar

+4 oy
(1,886 puan) tarafından

Sebepler alemindeyiz. Bu hayatta alma verme dengesi diye bir şey var, birisi 30 alırsa mutlaka 70 vermesi lazım ki denge sağlansın.

Almak dişil, vermek erildir.

Bir kere zaten erkek ve kadın tabiatının farklılığı yadsınamaz.

Erkek, vermeye odaklanmış bir yapıya sahip. Yeter ki doğru istenilsin.

Kadın da almaya mensup bir tabiatta.

Bu denkleme göre ziyadesiyle “alıcı” kimsenin erkek olsun kadın olsun dişil enerjisi daha yüksek olur.

Aynı şekilde ziyadesiyle “verici” kimsenin de erkek kadın farketmeksizin eril enerjisi yoğun olur. 

Biz kadınlar kendimizi paralayıp herkese karşı fedakarlık yaptıkça dişil enerjimiz düşer, eril enerjimiz artar. Tamamen alıcı da olmamak lazım tabi, denge şart.

Almak ve vermek maddi olmaz bu arada, aslında çok yönlüdür. Bilirkişisi değilim asla, hatta tavsiye veya fikir verecek belki de son kişiyim. Ama sanırım hayır diyebilmek dişil enerjinin en püf noktası.

Tam doğru yerde kullanılmayı engellemek için hayır deyince aslında dişil enerji artıyor çünkü her şey kökünde kendi değerini korumakla ilgili.

Bilmiyorum anlatabildim mi ancak birisi için kendini feda etmek, varını yoğunu vermek, kendini paralamak ya da saçını süpürge etmek, bizim düşündüğümüzün aksine bize olumlu yönde geri dönüş sağlamıyor.

Hatta aksine insanların gözünde ezik duruma düşüp sanki daha çok itiyor.

Alıcı olun. Hak ettiğinizi alacaksınız. Başka türlü isterseniz cilvenin kazanına düşün, o “dişil enerjisi yüksek kadın” olmanız imkansız. 

(3,010 puan) tarafından

Evet tabiki öyle canim anlatmak istediğini anladım 

-Reklam-
+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Disil enerjimin olması için önce kocamın beni s.kli bayan gibi hissettirmemesi lazım 

(3,010 puan) tarafından

Hayat işte üstünü örtüyor çoğu kadının bazı şartlar 

(14,950 puan) tarafından

Maalesef canım. 

Makyaj yaptım "maymun gibi olmussun" dedi

Pijamam inceydi içimi gösteriyordu " dona bak" dedi

Hediye aldım "parayı nereden buldun" dedi

Kazak aldım "kazak aşına mi yatcaz" dedi

Hep Bi narsit cevaplar. Biri iş için aradı kosmaci gitti. Ben iş dediğimde hep erteledi. Erteliyor...

(3,010 puan) tarafından

Çokta güzelim senin cevapların benim.icin hiçbir önemi yok de kendim için giynirim suslenirim ohh çatla de :) şaka bı yana yanindakini görmemek üzücü  

(14,950 puan) tarafından

İlk evlendigimiz zamanlardı canım hep ağlardım. Şimdi ben onu görmezden geliyorim

(3,010 puan) tarafından

Kadının içinde birşeyler küsuyor ve başka bir yöne gidiyoruz böyle olmasa ama başka yol kalmiyor

+1 oy
tarafından

Adam eril olunca kadin ister istemez dişi oluyo adamı kari gibi olanlar mecburen erkeklik gorevini aliyo

0 oy
(5,256 puan) tarafından

bu insanın içinden gelen bir şey. cilve yapmak yani😂

(3,010 puan) tarafından

Cilve yapacak adam olunca yapilir bence ama bu bir eşin kadına verdiği değerlede alakalı bence.. herşey bir bütün 

Yalakaligi da hiç sevmem ya :))

(5,256 puan) tarafından

e tabi haketmeyen adama da cilve yapmak hiçbir kadının içinden gelmez😂

0 oy
(26,044 puan) tarafından

E disiil degilizse neyizkadinlik hormonlarimizdan dolayı zaten dişil olcaz. 

(3,010 puan) tarafından

Eril gibi davranabiliyormuşuz sanki cinsiyet değiştiriyoruz ama hormonları oynstiyoruz galiba çoğu şeyi yuklenmekten 

0 oy
tarafından

Sagolsun kocam sayesinde dişil enerjim 0 

Bu enerji kocaya bağlı 🤪🤪

(3,010 puan) tarafından

Ben normalde çok enerji pozitif biriydim ama eşim beni enerjimi çok aşağıya çekti evliligimde tamam kötü biri dehil ama kesinlikle beslenmeyince o enerji sönüyor 

tarafından

Yani kocan mahkeme duvarı gibi suratı varsa enerciiiii kalmaz 

Kız Balıkesirli misin höşmerim 

(3,010 puan) tarafından

Yok ya değilim öyle koymuştum :D mahkeme suratından hallice :P

0 oy
tarafından

Aman antik kuntik işler. Daha başımıza neler çıkaracaklar durun bakem. Dişilik erillik diyolar. Geri diyolar erkek kadın ilişkisi. Hep cinsellik hep bı belalti düşünceler. Valla inttende sosyal medyada böyle şeyler görmekten duymaktan gına geldi bana. Normal sohbet güzel şeyler izleyip dinleyemiyoruz. Erkek erkektir. Kadın kadındır. İkiside birbirini tamamlar doğru kişiyle bu kadar basit. Erillik dişilik antik guntij işler....

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 372 göst.
+4 oy
22 cevap 711 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,256 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 417 göst.

Kategoriler

1,474,474 soru

24,139,898 cevap

334,449 kullanıcı

...