+5 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Vestel 3 programlı makinam 

Giderleri açmama rağmen 

Makine temizleyici ile içini yikamama rağmen 

Makinenin tüm genel temizliğini sürekli yapıp tuz parlatıcı dengesini yapmama rağmen temiz yıkamıyor napmam lazım daha yeni makine 

Bide seyrek yerleştirdim en son yine kirli yıkadı 

13 Cevaplar

+3 oy
(3,415 puan) tarafından

Demek ki sizlik değil, servisi çağırın. Tuzdan yazacaktım ama bu da değil diyorsunuz. 

-Reklam-
+3 oy
(4,585 puan) tarafından

fazla temiz koymamak gerekiyor makineye. sadece çöpleri al koy. 

+3 oy
(2,096 puan) tarafından

Limon tuzu atarak bı boş çalıştır belki faydası olur Vestel sanırım öyle kaynanamin da öyle yıkıyor 

+3 oy
(3,676 puan) tarafından

Belki tablet iyi değildir 

+2 oy
tarafından

Yeniyse garanti süresi varken servis baksın. Paranız ziyan olmasın yeniymis uzun süre kullanilacak o makina.

+2 oy
(269 puan) tarafından

Canım tableti hangisine tablet temiz yıkamıyordur Bizim mi bulaşık makinesini sadece finish temizliyor diger markalar temizlemiyor asla hep kirli çıkıyor diger markalarda

+2 oy
(49 puan) tarafından

Bende şey merak ediyorum zor bela bizde Altus alabildik artk kurutmuyor sebebini bilen varmı (Aralık'ta alındı)

+2 oy
(4,301 puan) tarafından

Daha önce hem çamaşır hem bulaşık makinem vesteldi nalet gelsin ikisinden de çok şikayetciydim. Şükür değiştirdim ikisinide

+2 oy
(793 puan) tarafından

Yerleştirdikten sonra pervaneleri bir döndür bir şeye takılmasın

+2 oy
(22,923 puan) tarafından

Kullandığın deterjan çok önemli. Ben hepsini kullandım nerdeyse. Fairy ve finish boykot ama bingo onlar kadar güzel yıkıyor onu kullanmadoysan tavsiye ederim 

0 oy
(8,710 puan) tarafından

Finish kullanıyorum tuzu parlaticisina kadar ama faydası yok benimki de vestel aynı pişmanlık. Çamaşır makinesinden kurtuldum ilerde bulaşık makinesini de değiştireceğim inşallah. Vestel pişmanlıktır!

0 oy
(9,617 puan) tarafından

Hangi tableti kullanıyorsun canım vestel marka makinem birtane tablet var hiç kullanmamıştım benimkide hiç yıkayamıuordu sıcak yada temiz 1 aydır mis gibi yapıyo

0 oy
tarafından

Konudan ayri benimde camasir makinam verneli almiyor napabilirim arkadaslar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 177 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.