Kızlar vestel bulaşık makinesi alacamda bu marka bulaşık makinesi kullanan var mı memnun mu ben profilo markasını istiyorum eşim vestel diyo
kaynanamın 3 senelik vestel bulaşık makinesi bozuldu, ana kartı bozulmuş. tamir parasına yeni makine alınır
Hade yaa geçmiş olsun canım
Profilo kullanıyorum memnunum annem 10 yıldan fazladır kullanıyor
Bende profilo markasını beğeniyorum
Ben kullanıyorum hiç memnun değilim, arkadaşım kullanıyor çok memnun. Yani beyaz eşya şans işi derler ya hakikaten doğruymuş. Ama işimi şansa bırakmam dersen daha iyi marka al derim
Kesinlikle şans işi
Kız kardeşim ve gelinimiz vestel kullanıyor asla memnun değiller ilk fırsatta değişecekler ben sıemens kullanıyorum aşırı memnunum
Evet yorumlar hep kötü yönde vestel içim
Ben Arçelik kullanıyorum 5 yıldır iyi memnunum.vestel kötü ya alma bence de
Bencede kötü eşim önerdi sorayım dedim
Bende bu var , bir kez bile bozulmadı. Temiz de tıkıyor memnunum. Herkes kötü demiş ama..
Herkes kötü demiş bilemedim
Benimkide o fotoğraf atılan model önce Beko vardı bu ondan güzel yıkıyor
Yeni model ya belki o yüzden daha iyidir bizimki canım
Aman napıcan vesteli uzak dur paranı ziyan etme
Haklısın korktum bende;)
Ben anneme dört ay Siemens aldım 16 bin TL ye dokuz taksit yaptı mağaza 20 bin TL olmuş aynı makine ben 19 senedir Siemens kullanıyorum memnunum
20 binede razıyım eger taksitle
Annemin ki bosch tu güzel yıkamıyor benım kı vestel di anneminkindem güzel yıkıyordu
Ama sıemens gercekten güzel
Siemens pahalı yaa
3 taksıt fazla olur ama pısman olmazsmin
Soracam eğer taksit yaparsa alırım ev boyama yçev yıkama kışa temizlik var bir bitsin tüm bayilere giderim
Sakın sakın Vestel alma bende de var inşallah bozulur da hemen gidip yenisini alırım
Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün 😂😂
Gerçekten çok tuhaf dinlenme nedir insan mı bu hade dinlendiği sırası mıydı 😀
Herseyim vesteidi hepsinden de memmundum evim varkene
Asla duymak bile istemiyorum adını
Reklamlarda vestelşn şu özelliği bu özeliği diyordu bende sesli bi şekilde istemez demişim Hahahah eşim nasıl güldü :))
Ben hiç ama hiç memnun değilim makinelerinden
Cogu kişi degil sanırım
Ama ankastre setini kullanıyorum 8 senedir ondan hiç bir şikayetim yok Vestel rustik siyah
Çöp bacım bildiğin çöp bin pişmanım Vestel ise arkana bakmadan kac
Ay tövbe almam aman aman
Ne Profilo ne Vestel İmkanım varsa Arçelik'ten almalısın Benimkiler hep Vestel ve anakartı bozuluyor konseptörü yanıyor Bir gün buzdolabı buz tutuyo dondurmuyor biri bulaşık yıkamıyor rezil bir haldeyiz
Ay geçmiş olsun canım vazgeçtim bu kdr kötü yorumdan sonra
Valla aklın varsa eve sokma canım paranoza yazık
Vazgeçtim canım eşimede söyledim
1,477,406 soru
24,182,948 cevap
336,430 kullanıcı