+2 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,273 puan) tarafından

Gündüz gece uykuya direniyor ne kadar sürüyor bu direnme hep boyleme geçecek bayanlar tirlatacagim yakında sart osun

4 Cevaplar

+1 oy
(1,129 puan) tarafından

Çareyi baybay damlada buldum

(1,273 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(7,503 puan) tarafından

Uykuya neden direniyor onu bulmak lazim. Uyku saatleri nasıl 

(1,273 puan) tarafından
+1

2 yaşta oluyor diyolar neden aramadım hep aynı duzendeydim uyuyordu yeni başladı bu huyu 8 buçuk 9da kalkıyor dahada erken uyandığı oluyor 

+1 oy
tarafından

Yeni yapmaya başladıysa sabret bi süre sonra geçecek inşallah. Biz de yaşadık gece ya arabayla ya da kucakta evi gezdirip rahatlatıyorduk. Gündüzü tam hatırlamıyorum zaten bırakmaya başlıyordu kendi haline bıraktım

(1,273 puan) tarafından
+1

Yeni başladi bizimkide geçer inşallah 

+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Gündüz uykusu uyumak istemiyorsa artık kesebilirsiniz. Bir de uyku öncesi rutininiz var mı ona dikkat etmek lazım

(1,273 puan) tarafından
+1

Gündüz uyumayimca gecede yorgunluk tan uyuyamiyor hazır değil diye düşünüyorum ama 

(1,877 puan) tarafından

Sabah kaçta uyanıyor. Öğlen kaçta uykuya yatıyor. Kaç saat uyuyor. Gece kaçta yatıyor. Bir de gece uykusundan önce bir rutininiz var mı canım

(1,273 puan) tarafından

Öyle bı rutinimiz hiç olmadı çünkü alerjik bebekti hep bı uyku problemimiz var her gün aynı saatte uyumuyor uyanmıyor sizin çocuklar hep aynı saatlerde mi uyanıp uyuyor merak ettim gerçekten hala kakası varsa gazı varsa erkenden uyanır 8 buçukta uyansa 12  buçukta uyutuyorum 9da kalksa 1 de 8 buçuk 9 arası uyanıyor gece 9 buçukta başlıyorum uyutmaya eğer 1de uykuya gectiyse tabi 1 buçuk saat uyur ama dün 11 de anca uyudu 1 saat uyumuş gündüz ben isteydim kairisik yazdım biraz ama her çocuk farklı 

(1,877 puan) tarafından

Yani evet her çocuk farklı ama uyku rutini gibi genel şeyler tüm çocukların uykuya daha rahat geçmesinde etkili. Şöyle ki benim çocuğum da doğduğundan beri alerjik. Hatta alerjisi ilerleyip alerjik astıma döndü. Sizin çocuklar hep aynı saatte mi uyuyup uyanıyor yazmışsın. Benimki aşağı yukarı aynı saatlerde uyuyup uyanıyor. Zaten biz kocaman yetişkinlerde bile iki gün öğlen 12 de yarın saat kestir, üçüncü gün yine 12 de uyumak ister bünyen. O yüzden düzen önemli. Yılın 6 ayı kızımda müthiş geniz akıntısı, öksürük, horlama, zor nefes alma olur uyurken ama yine de bir düzen oturttuk.  Sabah 7.30 da kalkar akşam 20.30 da yatar. Genelde de gece uyanmaz. Sadece su içmeye falan kalkar. Tam 2 yaşında öğlen uykularına yatmamak istedi. Doktorumuza danıştık.  1 buçuk yaşından sonra sorun değil dedi. İlk bir ay öğleden sonra 16.00 gibi uykusu gelip mızmızlandı. Oyaladık uyutmadık sonra alıştı. Uyumadan önce piyamalarını giyer. İlaçlarını içer. Dişlerini fırçalar. Buharla ilaçlarını koklarken kitap okuruz. Zaten iyice mayışıyor kitap okurken sonra uyuyor. Akşam yemeğinden sonra atıştırmalık asla olmamalı. Uykudan 2 saat önce kesinlikle mavi ekran olmayacak. Yatak rutinine geçmeden yarım saat önce yavaşlayan saatler başlayacak. Yani hoplamalı zıplamalı oyunlardan ziyade daha sakin oyunlar olacak. Bana inanın çocuklar düzeni sever. 

(1,273 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim söylediklerinizin hepsini biliyorum ben zaten düzen olusturmustum ama ise başladım o düzen bozuldu malesef

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,007 soru

24,093,090 cevap

331,883 kullanıcı

...