Patlıcani kizartiyorum fırında yapıyorum çok yağlı oluyor
Patlıcanı biberi kızartıyorum ayrı koyuyorum daha sonra soğan kavurup kıymayı ekliyorum oda iyice kavrulunca baharatlarını ve çok az salça ekliyorum. Patlıcanı ve biberide ekleyip karıştırıp kapatıyorum.
Fırına falan atmıyorum
Fırın yemekleri güzel canım ama musakka ocakta da aynı tadı veriyor
Aynı Yusuf Zehra gibi yaparım. Birebir aynı
Hiç fırına atmıyorum
Yok kız ne fırını:)))
Fırın fark eder illa ki
Kızarttığın sebzeleri borcama bir kaç peçete serip fazla yağını çektirirsen yağlı olmaz.ayrıca kıymalı harcada yağı 1 yemek kaşığından fazla koyma ben böyle yapıyorum
Patlıcanları kizarttiktan sonra süzgece koydum çıkan yağla kıymayi pişirdim yine de yağlı oldu
O zaman sebzeleri fırında çok az yağla kızartıcaksın canım yağlı yemek sevmiyorsunuz galiba
Ben seviyorum ama eşim söyleniyor çok yağlı bi daha yapma diyor
1,476,377 soru
24,168,200 cevap
335,719 kullanıcı