+3 oy
601 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,312 puan) tarafından

Hanımlar 1 yıldır spiral taktırdım ama bu sabah uyandıktan 2 saat sonra falan batma hissi oluyordu özellikle adım atarken snr geçti ardından afedersiniz adet ağrısı gibi ağrı oldu bence alttan tutup çıkardım ve hiçbir şekilde kanmaa lekelenme falan olmadı tekrar gitsem Dr takar mi acaba ya da takarsan tekrar böyle olur mu

16 Cevaplar

+11 oy
tarafından

Cesaretini tebrik ederim ama yaptigin cok yanlis Allah korusun rahime zarar verebilir insallah bi sey olmamistir ama git muayene ol ihmal etme kendi yapacagimiz bi sey olsa elimize verir gonderirler evde takar cikaririz.

(10,312 puan) tarafından

Aynn cnm ztn bnm bildiğim spiral çok kolay evde çıkarılabilecek bir şey değil herhalde biraz kayma falan olmuştur diye düşünüyorum 

-Reklam-
+5 oy
(1,430 puan) tarafından

Ayyyy nasılsın cesaret ettin kiz ben taktırmak deyince tüylerim diken diken oluyor sen birde kendin çıkarmişsin🫨🫨🫨

(10,312 puan) tarafından

Hiç sorma çıkardıktan snr ellerim titriyordu yarım saat boyunca 

+3 oy
(4,255 puan) tarafından

aynısını takmaz da yeni bi tane takar canım. 

(10,312 puan) tarafından

Kız aynısı ztn takılmaz ki çöpe attım ayrıca ☺️

(4,255 puan) tarafından

anacım bilmeyen olabilir 😂😂 

ama iyi cesaret valla ben korkudan taktıramıyorum. sezaryen doğum yaptım ama sezaryena karar verilirken 3-5 kez alttan muayene oldum, ondan beri tırsıyorum 😂😂

+3 oy
tarafından

Gelis şekli biraz şansına olmuş diyelim ama böyle bidahs yapma lütfen rahmin zarar görebilir batabilir ve sonuçları çok feci Allah korusun Rahim kaybına kadar gider. 

tarafından

Dr a git istersen yinede baksın belki yeniden taksr 

(10,312 puan) tarafından

Hmm çok teşekkürler kesin gidicem halbuki randevu aldım spiral kontrolü için o da 15 gün snr☺️

tarafından

Genel kontrol için acilden de girebilirsin aslinda k.dogum bakar herhalde ben olsam acilden girerdim nolur nolmaz 

+2 oy
(30,101 puan) tarafından

Yani  iyi cesaret gerçekten takar ama rahmin biraz dinlense iyi olur ağrın olur çünkü 

+2 oy
(11,453 puan) tarafından

Helal olsun valla hayata ölsem yapamazdim 

Ben kan görmeye bile dayanamıyorum 

+2 oy
(6,744 puan) tarafından

İyi cesaret ama ya rahimin zarar gördüyse nasıl cesaret ettin mutlaka doktora git

+2 oy
(2,080 puan) tarafından

Ben şimdi çoktan soluğu acilde almıştım.  😅😅😅😅

+2 oy
tarafından

Bismillah nerden buldun da çıkardin kız uçta bişey değil ki o meret alet🤣

(10,312 puan) tarafından

Vllh cnm bende öyle düşündüm normalde kaymamis olsa o kdr kolay çıkmazdı ki

tarafından

Bnce de kaymış Canim bnde de takılı çünkü 4 yılı geçti hiç öyle bir problem yaşamadım çünkü ama sen yine de bir kontrole git ihmel etme

+2 oy
(11,069 puan) tarafından

Kız kendin nasıl tutup çıkardın doktora git bir muayene etsin bir yerine bir zarar vermiş olabilirsin 

+2 oy
(9,376 puan) tarafından

3 ay gibi bir süre ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum 

+2 oy
(1,392 puan) tarafından

Benim arkadaşımın kayınvalidesi çıkarmıştı anlatıyordu o geldi aklıma :)

+2 oy
(2,493 puan) tarafından

Kız ben prezervatifi çıkarırken bayılacaktım neredeyse sen spirali çıkarmışsın çok kötü bir his yaaa tüylerim diken diken oldu. Mutlaka git doktora ihmal etme. Doktorda çıkardım attım desen inanmaz hee 😄

+1 oy
tarafından

Aboooooo nasil çıkardın kızz 😱 korktum okurken bile 😏

+1 oy
(7,699 puan) tarafından

Kaymış demekki kurtulmuşsun sen en iyisi kol implantı tak

Benim spiral de kaydı

+1 oy
(23,206 puan) tarafından

İnşallah zarar vermemişsindir rahme kendi kendinize iş yapmak yerine doktora gitseydiniz keşke bir zarar görmemiş ise yenisini takabilir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 171 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suullee (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,468,250 soru

24,055,661 cevap

329,901 kullanıcı

...