Hanımlar 1 yıldır spiral taktırdım ama bu sabah uyandıktan 2 saat sonra falan batma hissi oluyordu özellikle adım atarken snr geçti ardından afedersiniz adet ağrısı gibi ağrı oldu bence alttan tutup çıkardım ve hiçbir şekilde kanmaa lekelenme falan olmadı tekrar gitsem Dr takar mi acaba ya da takarsan tekrar böyle olur mu
Cesaretini tebrik ederim ama yaptigin cok yanlis Allah korusun rahime zarar verebilir insallah bi sey olmamistir ama git muayene ol ihmal etme kendi yapacagimiz bi sey olsa elimize verir gonderirler evde takar cikaririz.
Aynn cnm ztn bnm bildiğim spiral çok kolay evde çıkarılabilecek bir şey değil herhalde biraz kayma falan olmuştur diye düşünüyorum
Ayyyy nasılsın cesaret ettin kiz ben taktırmak deyince tüylerim diken diken oluyor sen birde kendin çıkarmişsin🫨🫨🫨
Hiç sorma çıkardıktan snr ellerim titriyordu yarım saat boyunca
aynısını takmaz da yeni bi tane takar canım.
Kız aynısı ztn takılmaz ki çöpe attım ayrıca ☺️
anacım bilmeyen olabilir 😂😂
ama iyi cesaret valla ben korkudan taktıramıyorum. sezaryen doğum yaptım ama sezaryena karar verilirken 3-5 kez alttan muayene oldum, ondan beri tırsıyorum 😂😂
Gelis şekli biraz şansına olmuş diyelim ama böyle bidahs yapma lütfen rahmin zarar görebilir batabilir ve sonuçları çok feci Allah korusun Rahim kaybına kadar gider.
Dr a git istersen yinede baksın belki yeniden taksr
Hmm çok teşekkürler kesin gidicem halbuki randevu aldım spiral kontrolü için o da 15 gün snr☺️
Genel kontrol için acilden de girebilirsin aslinda k.dogum bakar herhalde ben olsam acilden girerdim nolur nolmaz
Yani iyi cesaret gerçekten takar ama rahmin biraz dinlense iyi olur ağrın olur çünkü
Helal olsun valla hayata ölsem yapamazdim
Ben kan görmeye bile dayanamıyorum
İyi cesaret ama ya rahimin zarar gördüyse nasıl cesaret ettin mutlaka doktora git
Ben şimdi çoktan soluğu acilde almıştım. 😅😅😅😅
Bismillah nerden buldun da çıkardin kız uçta bişey değil ki o meret alet🤣
Vllh cnm bende öyle düşündüm normalde kaymamis olsa o kdr kolay çıkmazdı ki
Bnce de kaymış Canim bnde de takılı çünkü 4 yılı geçti hiç öyle bir problem yaşamadım çünkü ama sen yine de bir kontrole git ihmel etme
Kız kendin nasıl tutup çıkardın doktora git bir muayene etsin bir yerine bir zarar vermiş olabilirsin
3 ay gibi bir süre ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum
Benim arkadaşımın kayınvalidesi çıkarmıştı anlatıyordu o geldi aklıma :)
Kız ben prezervatifi çıkarırken bayılacaktım neredeyse sen spirali çıkarmışsın çok kötü bir his yaaa tüylerim diken diken oldu. Mutlaka git doktora ihmal etme. Doktorda çıkardım attım desen inanmaz hee 😄
Aboooooo nasil çıkardın kızz 😱 korktum okurken bile 😏
Kaymış demekki kurtulmuşsun sen en iyisi kol implantı tak
Benim spiral de kaydı
İnşallah zarar vermemişsindir rahme kendi kendinize iş yapmak yerine doktora gitseydiniz keşke bir zarar görmemiş ise yenisini takabilir
1,468,160 soru
24,054,347 cevap
329,837 kullanıcı