+1 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Kızlar bugun post açmıştım kaynanam olucak kadın eltıme hakkımda konusmusta konusmus eltım tatile gıdıcektı anahtarı bana bırakıcakmıs benım bundan haberim dahi yok eltım kaynanaya anahtari ona bırakılan evde kediye ara ara baksın diye kaynanam da anahtarı ona verme güvenme sakın demış vs vs cocuguma amcası bayramlık almıştı babası almıyor amcası alıyor gibi daha neler neler 

Neyse eşim işten geldı yemek yedı ben bır anneme gidip gelıyorum dedı kayananaya demıs benım karım kimin evinden ne almıs calmıs anne bugune kadar demıs ben karıma nasıl dıyım anneme gıt falan diye benim evime gel ama karıma sakın iftira atma demıs bana da anneme gitme otur evinde ye iç keyfine bak takıl dedı ben annemle konustun dedı gerçekten mesafe iyidir Allaha havale ettim namaz kılıyor ama dedikodu dan da geriye kalmıyor Allah bildiği gibi yapsın eşimin yanımda durması gerçekten kedime getırıdı benı 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Helal olsun böyle eşinin arkasında duran kocaya Allah hepimize nasip etsin. O kaynanayada ne diyim. Herkese yayılmıştır hırsız diye. İlerde vebale giriyor nasıl hesap verecek kul hakkı günah ya.

(49 puan) tarafından

Eşimin de zoruna giden zaten bır hatan olsa bana soylese zoruma gitmezdi başkasından duymak zoruma gidiyor dedı aynı sekılde benım başkasından duymak insanın gerçekten ağırına gıdıyor kuzum 

tarafından

Manyak karı. Huysuz. Zor biri. Hem senin hemde kendi oğlunun adını çıkarıyor. Millette bilmez laf eder. Yaptığının farkında mı değil bilerekmi yapıyor. Allah yardımcınız olsun. Seninle ne alıp veremediği varsa.

-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Ebet gerçekten eşinin yanında olması büyük nimet eşinin dediği gibi yap gitme gelme boş ver kafam rahat olur mesafe hep iyidir 

(49 puan) tarafından
+1

Aksam oldu ama gelde bana sor kuzum sinirden eşim aradı sürekli sakın ol ben aksam konusucam  sen birsey deme dedı ama o öfkemi atamadım aksama kadar ama haloldu cok şükür 

0 oy
(96 puan) tarafından

Ah canım bende uğraşıyorum dünden beri durduk yere hırsız damgası yedik postta paylaşmıştım 

(49 puan) tarafından

Kız valla kocamızın anası olmasa kadını parcalıycam soğudum biranda kadından valla bu saatten sonra yüzünü görsem arkama bakmadan giderim artık 

(96 puan) tarafından

Gerçekten öyle o kadar soguttularki şimdide gorumlerle uğraşıyorum 

0 oy
(5,296 puan) tarafından

Eşinizin yanınızda olması çok güzel canm ama eltinide tebrik etmek lazım sabahın köründe gelip ortalığı iyi karıştırmış ben sizin yerinizde olsam madem eşin evinde otur keyfine bak biseye karisma diyorsa eltimin anahtarinida almazdim bakmazdim evine 

(49 puan) tarafından

Almadım zaten kuzum bana bırsey güvenip verme dedım bu saatten sonra da bana laf getirme dedim 

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Bayramda dahi gitmezdim evine ağzını açtığı an da şak diye dediğini hatırlatırdim numarasını siler bir daha yan yana gelmez gelincede yönumu çevirirdim yüz kızartıcı bir suçla yaftalamis çünkü 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 212 göst.
+1 oy
6 cevap 209 göst.
+1 oy
4 cevap 193 göst.
+2 oy
20 cevap 442 göst.

Kategoriler

1,472,445 soru

24,111,223 cevap