+3 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Ben mimarlık okuyorum sevgilim inşaat mühendisi. Ve çalıştığı şirketde stajyer mimarlar var son seneleri olduğu için mühendislerden yardım alıyorlar ve bugün bir kızla çizim yapıcaktı kızı uzaktan tanıyorum sevgilim saat 5de sende gel tecrübe kazanmış olursun dedi bende tamam dedim hatta öğlen 12de kıza yazdım birlikte eve geçeriz diye. Saat 5oldu ben apartmanın önünde mal gibi kız bekliyorum sonunda sevgilim aradı nerde kaldın diye Denizi bekliyorum dedim Deniz yukarıda seni bekliyoruz dedim. Gerçekten gitmiş masanın baş köşesine oturmuş neden haber vermedin dedim üstüm inceydi üşüdüm o yüzden yukarı çıktım dedi. Cevap vermedim bile önüme döndü ama sinirim bpzuldu ya sevgilime güveniyorum ama yinede kıskandım çizimlere bile odaklanamadım. Çıkarken sevgilime dedim neden böyle yaptı abartma istersen dedi üşüdü yukarı çıktı ben evdeydim zaten ne bekliyorsun sende gelsene gerçekten haksızmıyım ya

9 Cevaplar

+3 oy
(1,686 puan) tarafından

Fazlaca haklısın asla güvenmem erkeğe 😏

(26 puan) tarafından
+1

Ben sevgilime güveniyorum ölse yalan söylemez ama o kız asabımı bozdu

(1,686 puan) tarafından
+4

Eğer guvenseydin gerçekten bu çelişkiye dusmezdin

-Reklam-
+3 oy
(1,472 puan) tarafından

Yani yorum yapmayacaktim ama kız senin evde olmadığını biliyordu sevgilinin evde tek oldugunuda biliyordu muhtemelen ben bunda art niyet ararım belki sen sevgiline güveniyor olabilirsin ama o kız nedense hiç güvenilir gelmedi bana 

En azından seni arayıp ben üşüdüm eve geçiyorum diyebilirdi.

Ağzı yorulmaz

(26 puan) tarafından
+1

Yazarakta söyleye bilirdi ki söyleseydi asla sinirlenmezdim insanlık hali üşümüştür diyecektim ama şuan ona hak veremiyorum

+3 oy
(4,222 puan) tarafından

Sevgilinden kazık yemen an meselesi 

(26 puan) tarafından
+1

Ne alaka ya öyle şey olsa anlardım 

(1,492 puan) tarafından
+1

Bu konudan alakasız söylüyorum ama erkeğe güvenme. Bende eşime güveniyorum , dürüst olduğuna inancım tam ama yine de insanoğlu ve bir erkek olduğu için je yapacağı hiç belli olmaz diyorum. Sevgilimle otururken şarkı açmıştı telefonu ters koyuyor falan. Belli aralıklarla telefonu eline alıp biseyler yazıyor,  bana da şarkı ismi aratiyorum diyor tabi o sırada diğer kıza yazıyor 🤷‍♀️ yani erkekler yeter ki yapmak istesin her şeyi kılıfına uydururlar. 

Senin konuya gelecek olursak ; kızın, ben yukarı çıkıyorum bilgin olsun demesi daha hoş olurdu sonuçta birlikte gideceksiniz diye sözleşmişsiniz. 

+2 oy
(4,884 puan) tarafından

Sanki normal gibi geldi asagida bulusur birlikte cikariz dedin mi sen 

(26 puan) tarafından
+1

Evet dedim kızda peki tamam dedi 

(4,884 puan) tarafından

E seni arayip ben cikiyorum cok soguk deseydi o zaman yani buyutulecek bisey degil ama yanlia yapmis takilma derim 

(26 puan) tarafından

Demedi işte demedi sırık gibi apartmanın önünde bekliyorum bende üşüyordum ama ayıp olur diye bekliyordum

(4,884 puan) tarafından
+1

Sevgilin seni arasaydi kiz geldi sen de eve cik diye 

(26 puan) tarafından

Hemen aramadı 20dakika falan geçti aradı nerdesin gelip alayım dedi seni bende bekliyorum dedi oda gel bekleme dedi

+2 oy
(53,871 puan) tarafından

mal mi o üşümüş te ben çıkıyorum yazmak cok mu zor

(26 puan) tarafından

Benimde derdim o ya öyle dese neden kötü olayım normal bir durum

(53,871 puan) tarafından

iste normal bir durum degil bu yavastan yürüyor demek ki

+1 oy
(1,493 puan) tarafından

Ben direk tepkimi belli eder, yukarı çıkar çıkmaz, ay bende aşağıda sırık gibi seni bekliyorum, sen üşümüşsün çıkmışsın da benimki de can bende üşüdüm derdimm 

(26 puan) tarafından

Bende bunu içimden dedim malesef ki

(1,493 puan) tarafından

İçimizi karşı taraf duymuyor malesef ve olan bize oluyor, benim içimde patlayacağına onun g**tünde patlasın. 

+1 oy
(3,109 puan) tarafından

Sevgilinde sorun yokta kıza dikkat et derim

(26 puan) tarafından

Arkadaşım falan değil zaten bir daha nerde görürüm Allah bilir. Uzaktan tanıyordum bir iki kere konuştu artık onuda yapmam

(3,109 puan) tarafından

Bencede 

+1 oy
tarafından

Sevgilin art niyetli değilde. Gelmeyince merak etmiş. Erkekte sorun yok. Ama ***** karı nefret ederim boylesinden. Sırf gicikligina yapmış. Bilerek bekletti seni. Sinir şey.

0 oy
(5,287 puan) tarafından

Haklısın yani insan yazar ben gidiyorum işte beni bekleme direkt sende gel diye ne düşünceyle öyle davranmış bilemedim art niyet yoksada nezaketsizlik var 

(26 puan) tarafından

Artık ne niyetle girdi bilmiyorum ama bende bay bir snir yaptı arkadaşım kalkıp 12kattan atardın diyor

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 820 göst.
+1 oy
8 cevap 399 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 537 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu