0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (2,625 puan) tarafından
1 haftadan beri konuşmuyoruz eşimle çünkü kendi kafasına buyruk olduğu için her pazar alır başını arkadaşlarınla takılmaya gider ben hep evdeyim yarın sabahtan işe gidicek 8.4 ama az önce baktım tiktok hesabında paylaşım yapmış arkadaşıyla beraber içiyor gerçekten haksızmıyım söylenmekte bu kadar kavga çıkmasında 

6 Cevaplar

0 oy
(2,923 puan) tarafından
Haklisin csnm kim ne derse desin 1 anasindan bosanamayan erkekle 2 arkadslarimdan bosanamayan erkekle evlenilmez bunlardanda adam olmaz ne koca ne baba 
(2,625 puan) tarafından
evet ama suç bende çok tepeye çıkardım ben onu ailesinden görmediği değeri ilgiyi benden gördügü için kudurdu
-Reklam-
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Peeessss!  ..... 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
cocugunu dusunmeyenden ne es ne baba olmaz baba sorumlulugu almayan ea ev sorumlulugu almayandan bi halt olmaz.yasiyoruz da nasi yasiyoruz cocuklar allaha emanet
0 oy
tarafından
Çok haklisin bende bazen yaşıyorum bu durumu o bugun caliscakya sende ima ver bugun gezmeye git sende calisiyosun filan ama evde olsanda bisey degismezdi en iyisi biz gezelim filan de inan kafalarina dank ediyo
0 oy
(8,326 puan) tarafından
Haklısın. İçki içinden ne kul razı olur ne yaratan. Kimseye hayri olmayan bir zıkkım Rabbim uzaklaştırsin kalbine soğukluk versin ...
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Çok haklısın aynı durum ablamın başında da var ki eniştem her akşam yemeği yer yemez kahveye gider hiç evde durmaz birde şu 2 senedir çok saçmalamaya başladı ablamda çok kavga çıkarıyor ama boşuna..

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 646 göst.
+3 oy
9 cevap 426 göst.
14 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (26 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 854 göst.
+1 oy
8 cevap 414 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler