+1 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından

Bacilarim sizinle dertleşmek istiyorum çünkü derdimi anlatabilecegim hiç kimsem yok dün dedemin kanser olduğunu öğrendim yıkıldım çünkü beni o büyüttü bunu eşime söyledim napayım zaten ölecek dedi hamileyim çok duygusalim bu sıra çok zoruma gitti bı geçmiş olsun bile demedi 

Başka bir konu eşim şehir dışında çalışıyor 1 ay gelmedi geldi hamile olduğum için çok yorgun hissediyorum kendimi bide 15 aylık kızım var beni çok yoruyor kendimi iyi hissetigim zaman börek yaptım fakat kızım durmadı kayinvalidem sen emzir gel dedi bende emzirmek için içeri gittim eşim tabi annem yapıyor ben yaptım diyeceksin dedi şakasına demiş ama benim zoruma gitti ben hamile halimle onu düşündüğüm için yaptım geçen işe gitti geldiği zaman yesin diye kek ile kısır yaptım ben yokken yaparsın benim için yapmassin diye şuan benimle kus konuşsa bile insan gibi konuşmuyor sürekli azarlıyor ve biz evde bekar kaynım kayınvalidem artı 13 yaşında engelli kaynım ile yaşıyorum toplam 6 kişi yaşıyoruz yapmassam laf oluyor yapsam eşim böyle davranıyor ben nasıl bir günah işledim böyle birşey yaşıyorum ve ben çok erken evlendim ailem yüzünden hiç birşey bilmiyordum yeni yeni öğrenmeye başladım 

Lütfen beni liçlemeyin sizinle dertleşmek istedim çok kötü oluyorum böyle davrandikca 

6 Cevaplar

+2 oy
(21,619 puan) tarafından

Ah ah ne eş ne baba olmayi hak etmeyen biri daha ve ne yazık ki bu adam ikinci kez baba olacak 

(101 puan) tarafından

🥲🥲

-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından

Ayni evde oturmayı neden kabul ettiniz?Bu kadar curcunanin icinde.Bilmiormda 2025 yilinda hala nasil oluyor bu aklim almiyor ciddi soruyorm canm.Neden bu eziyeti cekmeyi kendinize reva goruyorsunuz?Tabi sıkarlar canınızi.

(101 puan) tarafından

Benim annemle babam annem aldattığı için ayrıldı şuan eşim de diyor ki ayrı eve çıkayım da buda benimi aldatsin diyor ben istemedim hep birlikte oturmayı başta sadece eşim ben kayınvalidem ve engelli oğlu oturuyorduk eşim belinden amiliyat oldu abisi ayrı evdeydi belinden amiliyat olunca bahane etti buraya taşındı kendimi zaten rahat hissetmiyorum kaç sefer soylememe rağmen gitmedi arkamda duracak ne ana ne baba var hiç kimseden destek yok böyle oluncada üstüme üstüme geliyorlar 

(3,222 puan) tarafından

Ben de bu yorumu yapacaktım ama kadın aile zoruyla küçük yaşta evlenmiş . Sence fikrini sormuşlar mıdır? Tabiki hayır. Yaşını sorsam benim çocuğum yaşındadır. Tüm suç kızın ailesinde madem sormadan evlenirdiniz bari arkasında durun da kızcağız ezilmesin bir de orda. Bazı aileler iyice kör sağır olmuş. Yazık gerçekten. Bir de arka arkaya çocuk yapıyorlar post sahibi canım sen de bir dahakine daha sağlam korun ki üçüncüye de hamile kalma.

(374 puan) tarafından

Cok uzucu sizi annenizle itham etmesi kiyaslamasi.Sizin yuvanız ayrı namusunuz ayrı neden annenizi karistirior.Karistiracakti neden evlendi.Cok ayar oldum o kocan olacak kişiye keşke boyle insanlar evlenmese yaralı insanlarda daha cok yara açmasa.Allah yardimcin olsun canm;(

(101 puan) tarafından

Amin inşallah kafayı yemek üzereyim artık kızım için ayakta duruyorum 

(101 puan) tarafından

3 cu çocuğu istemiyorum zaten ben 2 ci çocuğu bile zerre kadar aklımdan geçirmedim 

0 oy
(538 puan) tarafından

Estağfurullah niye lincleyelim. İmtihan dünyası herşey olabilir. 

Aynı çatı altında iki aile olmuyor. Onlar aile seni el gibi gördükleri için ne yapsan yaranamadım bişe olsa kimse sana arka çıkmaz. Zor inşallah ayrı bir evin olur. Kısa zamanda.

(101 puan) tarafından

Eşim çıkmıyor ayrı eve kafayı yemek üzereyim 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Benim dedem de maalesef kanayan yaramdır yıllardır …

Bende dedemi çok severdim başım sıkıştığında ilk koştuğum insandı. Onu yoğun bakımda son kez gördüm ondan sonra kendim ne hastaneye gidebildim ne de ambulans görmeye tahammülüm vardı psikolojim bozulmuştu panik atak hastası oldum şimdi toparladım tabi çocuğum var çünkü el mahkum her şeye göğüs gerdik . Yani senin içinde kopan fırtınalara empati yapabiliyorum ailem ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama eşin çok ayıp etmiş. 

Bir şeyler ailem yüzünden oldu dediğin için ben senin bazı şeyleri neden kabul ettiğini anlayabiliyorum ama keşke böyle bir aileye böyle bir adama 2 kez bir çocuk vermeseydin be güzelim   

(101 puan) tarafından

Ben sprial taktırmak için gittim hastaneye o zaman öğrendim ihtimal bile vermiyordum hamile olduğuma öğrendiğim zaman oturdum ağladım kızımda çünkü hiç bir zaman eşim destek olmadı çocuk bakmaya alış diye şimdi kızım babasinda durmaz çünkü adam akıllı sevmedi kızımı çok kötüyüm sigina bileceğim hiç kimsem yok bu çileyi çekiyorum ne zaman kadar bilmiyorum ayrilcam dediğimde bırak çocuğumu git diyor gidemiyorum da öyle deyince 

(1,320 puan) tarafından

Kızında küçükmüş daha valla Rabbim yardımcı olsun canım sana inşallah bir gün kurtulur da rahata erersin 

(101 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(6,250 puan) tarafından

Yuh yani. Yorumlarda gordum. Ayri eve cikarsaniz esin aldatacagini mi dusunuyo. Sana guvenmiyo ne diye evlenmis.  Yapacak olan dag basinda da yapar. 

Hadi birinci cocuk olmus 2.yi niye yaptiniz ? Yazik gunah degil mi o cocuklara boyle bi ortamda nasil saglikli buyuyecekler. Simdi bi de gelir derler kimse kimsenin yaptigi cocuga hesap soramaz bilmem ne. Hayatiniz ortada. 

Boyle adama cocukta yapma yemekte. Kendini de fazla yorma iyi degilim de gec odana yat dinlen ,bebeginle ilgilen. İsteyen istedigini de soylesin. Zaten yaptigin halde degerin bilinmemis ,kabahatli olmussun. Cirkef ol esinin uzerine yuru en ufak biseyde polis cagir. Bak nasil kuyrugunu kısıyo esinde. Esin daha buyuyememis daha ergenlikten cikamamis. 

Tahminim senin de esinin de yasi kucuk o sebeple saglikli dusunemiyosunuz. 

Keske okuyup ,kendini gelistirseydin. Evlenmek bi cozum degil. Keske bi meslegin falan olsaydi. Ailen arkanda degil, meslegin,paran yok seni eziyolar bi guzel. Allah yardimcin olsun. Aciktan falan oku bi meslek edin bence. 

(101 puan) tarafından

27 yaşında eşim ne yapacağımı şaşırdım kaldım artık 

0 oy
(1,315 puan) tarafından

VValla bir değişik oldum deden için özellıkşe seninle üzüntünü paylasması lazımdı diğer konularda da ben mesela hiç börek yapmam fırınım yok hemde hiç yapmadım yanı kek de aynı şekilde ama eşim laf etmez hazır alıp yerız sen hamıle halınle yapmaya çalısıyorsn nankör eşin laf söylüyor Allâh vıcdan versın

(101 puan) tarafından

Amin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 704 göst.
+2 oy
3 cevap 199 göst.
+4 oy
8 cevap 257 göst.
0 oy
6 cevap 498 göst.

Kategoriler