+2 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

Kızlar güvercin yuva yapyor dalları getiriyor sürekli ben temizliyorum yumurta bırakınca da muhakkak biri gidip kırıyor eşimin n doğum gününde eltimim kızı kırdı şimdi görse yine kırar yuva yapmasını nasıl engellerim balkon bomboş fayans 

8 Cevaplar

+2 oy
(19,550 puan) tarafından

CD falan taksan belki gelemezler onun dışında da kesin çözüm olarak file takabilirsiniz bizde kediden dolayı var ama kuşlar da girip kirletemiyo iyi oluyor 

(84 puan) tarafından
+1

Poşet bağladım balkon demirine ama file de çok tehlikeli 1 yaşında oğlum var tırmanıyor kynananmda var file ona tırmanıyor korkuyroum perde denemeyi düşündüm 

-Reklam-
+1 oy
(5,126 puan) tarafından

Perde as balkona canım 

Pisliği çok kötü oluyor bit pire sarıyor 

(84 puan) tarafından

Evet sinek küçük üvez geliyor hep o kokuya 

(5,126 puan) tarafından

Çaresine bak canım 

Cogalirsa eve kadar geliyor o pisligi

+1 oy
(1,199 puan) tarafından

Bozmamak gerek diye duydum ilginç ilginç şeyler de duydum ama doğru mu değil mi bilemem yani hiçbir bilgim yok yani disardan biri büyü yapınca güvercin koruma amaçlı eve yuva yaparmis ama ne kadar doğru bilemem 

+1 oy
(5,423 puan) tarafından

Annemigilin terasa kuş konmaz yaptık çare olmadı cd astık çare olmadı poşet astık yok yine olmadı en sonunda annem taşındı en iyisi file taktırmak yada kökten çözüm cam balkon

+1 oy
(3,970 puan) tarafından

Bizim de geliyor sonra kuş oluyor hep ölüyorlar ya ya düşüyor kedi yiyor yada başka büyük kuşlardan geliyor o kapıp götürüyor bir de yuva getirdiği şeylerde küçük demir parçaları yazık Doğa diye bişey kalmadı hay.van yuva yapacak OT bulamıyor

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

10 yıldır ugrasiyor annem her şeyi denedi çaresini bulan bana da söylesin 

+1 oy
(22,668 puan) tarafından

Bizim de serçeler yuva yapmış klimayla duvarın arasina .Şimdi biz klimayı caistirsak ne olur onu merak ediyoruz. 

+1 oy
(251 puan) tarafından

Yıllardır çok çektim en son yuva yaptıkları yeri kapattım o çözüm oldu. Balkonda kıyı köşe yer vardır oraya eski alezi gerdim

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 428 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nisanu (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Serpilll (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,669 göst.