0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum ama bu süre zarfında gündüzleri hiç bez bağlamamam mı gerek ikizlerim var arada bazen götürüyorum gitmek istiyorlar ama yapmıyorlar klozet aldım küçük ona yapmıyor çömelerek yapıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

kaç aylıklar? bende çok hevesliyim ama benimkiler 15 dakikada bir çiş yapıyor. acaba bezi çıkardım diye ufak ufak mı sızdırıyorlar yoksa her zaman mı öyle yapıyorlar onu kestiremedim. 

ha başladım ha başlayacağım eğitime ama kararsızım. bazen sanki çok anlıyor gibiler ama bazen de hiç anlamıyor gibiler.

örneğin çiş yapacağı zaman çömelip yapıyor çişş diyo görüyorum sonra bezini açıyorum. ama bu her zaman olmuyor. 

(6 puan) tarafından

2,5 yaşındalar şu an annemin evinde olduğum için pek üstlerine düşmüyorum arada götürüyorum aynen yapmıyorlar dediğin gibi ama bakalım ne olacak 

(498 puan) tarafından

İlk günler öyle yapıyorlar kızımda 15 dkda bir yapardı eğitimin ilk birkaç günü. Sonra süre uzadı

(1,965 puan) tarafından

ay teşekkür ederim. ben de eğitime başlamak istiyorum ama 15 dakikada bir çiş yapınca acaba dedim bi terslik mi var. aslında tuvaleti tanıyorlar. 1 gün denemek için açtım 9-16 saatleri arasında 9 çiş 1 kaka yaptı. çişlerin 4ünü lazımlığa gerisini altına yaptı. çok sık gibi geldi bana o kadar çiş de ondan tereddüt ettim

(498 puan) tarafından

4ünü lazımlığa yaptıysa çok iyi. Kızım 10 kere çiş 1 kere kaka yaptı ve hepsini altına yapmıştı ilk gün :)))

(1,965 puan) tarafından

ay ne bileyim ben o kadarcık saatte o kadar fazla çiş ve yarıdan çoğu altına olunca heralde dedim beceremicez. hiç anlamıyor gibi. ama motive oldum şimdi biraz bu konuyu bi babanneleriyle görüşeyim en iyisi :))

-Reklam-
0 oy
(4,167 puan) tarafından

Gitmek istiyorlarsa başla hemen. Çıkar bezi asla takma. Tuvalet onlara yabancı, illaki yapacaklar  zamana ve istikrara ihtiyacın var. Altlarına da kaçıracaklar. Sorma, al götür tuvalete. Biri alışırsa eğer diğeri zaten heveslenecek. Pes edersen eğer bu iş uzar. 

(6 puan) tarafından

Öyle yapicam zaten canım artık kendileri de bezde rahat etmiyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 308 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Asabii (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 282 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu