0 oy
173 göst.
önce Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından

Ilk 7 mayista test verdim 73 cikti 9 mayista 77 cikti bugunde 98 cikti ve doktor alltan usten muayne ettigi halde hicbisey bulmadi ne kese nede dis gebelik diye persembe gunu tekrar gel dedi ayni ise kurtaj yapacam dedi cok korkuyorum buru durumu yasayan duyan oldumu acaba

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,104 puan) tarafından

Evet artışların çok düşük normalde 2 kat artması lazım. Ama bu kadar düşük bir Beta zaten çok yeni başlayan bir gebeliktir bunu da kürtaj gerekir mi bilmiyorum ilaçla düşürürler genelde ama

önce (211 puan) tarafından

Inanin bu zamnda doktorlari bile anlamak cok zor 🥺ben dis gebelikten cok korkuyorum

önce (4,104 puan) tarafından

Canım kendini korkutma bu tarz şeyler herkesin başına geliyor zaten sağlıklı değilse sonlandırılması en mantıklı olandır. Ama şu an betan aşırı düşük olduğu için ilaç da düşük yaptırılır. Korkma birkaç gün sonra tekrardan bir kan ver bakalım veya sağlık ocağından takip ettir

Biliyorum canim ama iste insanin elinde degil Allah sizden razi olsun insallah🤲

-Reklam-
+1 oy
önce (3,200 puan) tarafından

SSağlıklı bir gebelik gözükmüyor geçmiş olsun şimdiden. Ama genelde ilaçla düşürüyorlar çok erken çünkü. 

Anladim canim Allah razi olsun insallah🤲

+1 oy
önce (495 puan) tarafından

Kimyasal gebelik olma ihtimali daha yüksek, ortada hiçbişey görünmüyoken tam olarak neye yapacakmış kürtajı?

Bende onu anlamadim iste canim hatta sordum iki gun sonra tekrar gel bakip konusuruz dedi

+1 oy
önce (4,663 puan) tarafından

Bu değerler kimyasal olabilir oda adet gibi kanla gider yani düşük değerde zaten kürtaj yapamaz çünkü daha oluşmamış bu kadar düşük degerdede

Insallah canim insallah kendiliginden gider 6 ay once kurtaj olmustum Allah razi olsun sizden

Bend ekurtaj oldum canım ve kimyasalda yaşadım senin değerlerin kimyasal değerleri ve kendiliğinden gidiyor yani kürtaja gerek kalacak bir değer değil bu 

Kimyasal gebelik te kan da çıkış var ama betan sıfırlanıyor yani adet kanaman gibi bir kanama başlıyor kendiliğinden düşmüş oluyor bu gebelik bile sayılmıyor 

Ay insallah canim dis gebelik olmasinda ben bu dis gebelikten cok korkuyorum ayrica verdigin bilgiler icinde cok sagol Allah razi olsun insallah🤲

Rica ederim canım hakkında hayırlısi olsun inşallah 

+1 oy
önce (1,807 puan) tarafından

Kimyasal oldugu 8c8n yakında düşüşe gecee

Nasil canim anlamadim

+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Sanırım sağlıksız gebelik aynısı başıma gelmişti 

Kurtajmi oldunuz peki

önce (68 puan) tarafından

Benim 9 hastalıktı kürtaj oldum 

Anladim canim cok gecmis olsun rabbim saglikla versin size insallah

+1 oy
önce (876 puan) tarafından

Kimyasal gebelik yaşıyorsun bi kaç güne kanaman başlar asla kürtajı kabul etme biraz daha bekle değer yükselirse kürtaj olman gerekebilir 

Doktor iki gun sonra gel dedi ama 

Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
5 cevap 342 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (198 puan) tarafından soruldu