Ilk 7 mayista test verdim 73 cikti 9 mayista 77 cikti bugunde 98 cikti ve doktor alltan usten muayne ettigi halde hicbisey bulmadi ne kese nede dis gebelik diye persembe gunu tekrar gel dedi ayni ise kurtaj yapacam dedi cok korkuyorum buru durumu yasayan duyan oldumu acaba
Evet artışların çok düşük normalde 2 kat artması lazım. Ama bu kadar düşük bir Beta zaten çok yeni başlayan bir gebeliktir bunu da kürtaj gerekir mi bilmiyorum ilaçla düşürürler genelde ama
Inanin bu zamnda doktorlari bile anlamak cok zor 🥺ben dis gebelikten cok korkuyorum
Canım kendini korkutma bu tarz şeyler herkesin başına geliyor zaten sağlıklı değilse sonlandırılması en mantıklı olandır. Ama şu an betan aşırı düşük olduğu için ilaç da düşük yaptırılır. Korkma birkaç gün sonra tekrardan bir kan ver bakalım veya sağlık ocağından takip ettir
Biliyorum canim ama iste insanin elinde degil Allah sizden razi olsun insallah🤲
SSağlıklı bir gebelik gözükmüyor geçmiş olsun şimdiden. Ama genelde ilaçla düşürüyorlar çok erken çünkü.
Anladim canim Allah razi olsun insallah🤲
Kimyasal gebelik olma ihtimali daha yüksek, ortada hiçbişey görünmüyoken tam olarak neye yapacakmış kürtajı?
Bende onu anlamadim iste canim hatta sordum iki gun sonra tekrar gel bakip konusuruz dedi
Bu değerler kimyasal olabilir oda adet gibi kanla gider yani düşük değerde zaten kürtaj yapamaz çünkü daha oluşmamış bu kadar düşük degerdede
Insallah canim insallah kendiliginden gider 6 ay once kurtaj olmustum Allah razi olsun sizden
Bend ekurtaj oldum canım ve kimyasalda yaşadım senin değerlerin kimyasal değerleri ve kendiliğinden gidiyor yani kürtaja gerek kalacak bir değer değil bu
Kimyasal gebelik te kan da çıkış var ama betan sıfırlanıyor yani adet kanaman gibi bir kanama başlıyor kendiliğinden düşmüş oluyor bu gebelik bile sayılmıyor
Ay insallah canim dis gebelik olmasinda ben bu dis gebelikten cok korkuyorum ayrica verdigin bilgiler icinde cok sagol Allah razi olsun insallah🤲
Rica ederim canım hakkında hayırlısi olsun inşallah
Kimyasal oldugu 8c8n yakında düşüşe gecee
Nasil canim anlamadim
Sanırım sağlıksız gebelik aynısı başıma gelmişti
Kurtajmi oldunuz peki
Benim 9 hastalıktı kürtaj oldum
Anladim canim cok gecmis olsun rabbim saglikla versin size insallah
Kimyasal gebelik yaşıyorsun bi kaç güne kanaman başlar asla kürtajı kabul etme biraz daha bekle değer yükselirse kürtaj olman gerekebilir
Doktor iki gun sonra gel dedi ama
Tesekkur ederim
1,487,470 soru
24,316,447 cevap
345,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın