0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 3. Çocuğum oldu şuan 3 aylık hepsi de normal doğum oldu çok şükür ama ben nedense hiç kilo almadım hamileyken kalça bacak aldı başını gitti şimdi bir şey kalmadı bazıları diyor keşke bizde öyle olsak ama ben kilo almak istiyorum şuan 56 kiloyum hiç belli etmiyorum eşim bile artık diyor biraz kilo al sizce ne yapsam kilo alırım  çokta yiyorum yani 2 ekmek bitiebilrim oturuşta 

8 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

neguzel iste 56 az degilki 170 boyunda degilsen. bende 56 yim kendimi yirtiyorum 49 a 50 ye dussem  sukur namazi kilacam  50 rekat😂. alma ne guzel iste  istediginden istedigin kadar ye ne guzel hayat

(569 puan) tarafından

170miş 😂😂

(849 puan) tarafından

@Casperiye bu yorumunu ekran görüntüsü al. 50 ye düşersen 50 rekatın var. Üstünde kalmasın🙂

(9,082 puan) tarafından

:))  aman yeterki duseyim de ben raziyim kilmaya:) hatimli teravih kilar gibi zor olur ama olsun sevabi cok😂

(22 puan) tarafından

Boyum 1.70 bacım ondan göstermiyor bence 

-Reklam-
0 oy
(2,232 puan) tarafından

Ben hamilelikten 50 kiloyken kaldım boyum 173 67 kiloyla doğum yaptım oğlum 4 yaşında şükür 65 kiloyum bende hiç kilo alamiyordum vermek istemiyorum .... beslenmem hamileyken de 2 yumurta ne bulursam Allah vere yedim...bol.cerez kaşar muz avakado yeşillik bunlar aldırdı vermek istemiyorum az iştahım kesilir moralim bozuluyor vericem diye çok zor kilo alıyordum dicem o vermedim ben hamileykende dogumdada inşallah vermem tahin pekmez helva tatlıyla aldım ben kiloları hamur işi yiyin alırsınız almasam ben almazdim ben sezaryen oldum doğumum arkadaşım var 45 kilo 3 doğum yaptı sezaryen aynı 45 kiloya döndü ne spor nede başka birşey alamıyor oda kiloyu kilo çok zor alınan birşey bazı bunyeler için 

0 oy
(135 puan) tarafından

50 kilonun üstüne çıkamıyorum bende kızıma hamileyken 67 kiloya kadar çıktım doğumdan sonra yine verdim 52 suan bende alamıyorum ama bizim ailede genetik 😅

0 oy
tarafından

2 çocuğum var biri normal biri sezaryen çok şükürr.. 44 kiloyum. Doğum şeklinin kilo alamama ile alakasını çözemedim ama neyse bende yazayım. Genetikte varsa alamazsın ne yaparsan yap ben hamileliklerimde 20 kilo filan vardım doğumda 39 a kadar düştüm her seferinde zar zor 44 e kadar çıkıyorum

(22 puan) tarafından

Maalesef var genetiklik 

tarafından

Yapacağın bir şey yok o zaman. Bende çok zayıfım kilo vermemeye çalışıyorum sadece almayı geçtim artık

0 oy
tarafından

Boyun kaç ki 56 kilo gayet ideal bende 163 56 kiloyum  sadece sıkılaşmak için spor yapiyorum 

(22 puan) tarafından

1.70 boyum var 

0 oy
(23,461 puan) tarafından

Ah Rabbim benim fazla kilolarımı alsın kilo alamayan arkadaşlarıma versin çok amin 

(22 puan) tarafından

Amin amin inşallah 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Fatsecret yükle.  Bilgilerini gir, almak istediğin kiloyu yaz. Gün içinde Alman gereken kalori miktarını tamamlarsan eğer amacına ulaşırsın.  Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli çünkü. 

(22 puan) tarafından

İşe yarar mı sizce 

(4,167 puan) tarafından

46 kiloydum 2 çocuk doğurdum net 45 kilo kaldım yıllarca. Arkadaş tavsiyesiyle yükledim kullandım 55kiloya çıktım 1 buçuk 2 ayda. Hemde günde 25,30 adet kavrulmuş kayısı çekirdeği ile

0 oy
(822 puan) tarafından

Bu eşlere de ne yapsak yaranılmıyor 

(22 puan) tarafından

Yok anam yok 

İlgili sorular

Kategoriler

1,469,846 soru

24,078,013 cevap

331,043 kullanıcı

...