0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından

Sezeryan olalı 10 ay olcak ama hala karnım şiş gören hamilemisin diyor ve moralim çok bozuluyor 103 kilo ile doğuma girdim şuan 81 kiloyum 80den aşagıya inemiyorum spor yapmaya çalışıyorum ama geçmeyecek gibi fikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var tekrar eskisi gibi 57 kilolara düşmem laZım ne yapabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(6,017 puan) tarafından

bacım yemeyi keseceksin. ben de emzirmeyi kestim zayıflarım dedim 2 kilo aldım. dün bir kadın hamile misin dedi bebeğim 23 aylık. karnım inmedi 62 kiloyum yoksa

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

kilo vermeden gtmez . ideal kiloda olsan sis olsa tamam spor mpirla gder de sen direk kilo vermn lazim z bide mesela ben ilk cocukda  87 ile dogurdim ilk ay 70 olmustum 17 kilo gtmisti. ilk zamanlarini keske verimli kullansaydin daha iyi olurdu . 

nasip sonra herbalife ile 56 ya duatum yillardir da almadim. sonra ikinciye hamile kaldim 66 ile dogurdum dort gun icinde 57 ye dustum . ilk birkac ayi iyi degerlendirseydin keske. ama gec degil yapabilirain 

diyete sadik kal spor yuruyus al bebegi cik aksamuzeri  sicak gecince yuru

(959 puan) tarafından

@Casperiye Herbalife hangi ürününü veya ürünlerini kullandın mesela

(9,080 puan) tarafından

beslenme klubune gttim ben . shake cay ve aloe uc urunu kullandim sadece. ilk ay 8 ilinci ay 5 ucuncu ay 4 kilo verdim. braktim. sonrada koruma olarak dikkat ederek yasadim 2018 den beri 

0 oy
(15,277 puan) tarafından

Ben 4 aylık oldu hala 2-3 kg yu veremedim sen iyi vermişsin yine 

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Bende 4ay oldu 2ci sezeryan olali.90la girdim simdi 78im.Amma 65 istiyorum benimde gobeyim var karnim cok buyuktu hamileyken

0 oy
(730 puan) tarafından

Kilonuz fazla yeni doğum yapmışsıniz ama insanların derdi boş konuşmak , dikkat et iradene sahip çık yavaş yavaş gider normal de zaten bir yıl da anca gidiyor doğum kilosu sezaryen göbeği de kolay kolay gitmiyor  kilo versen bile takma kafaya sen devam et gider kilolar

0 oy
(1,828 puan) tarafından

Boyunuz kaç acaba?

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,404 cevap

336,298 kullanıcı

...