+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

Evde iki çocuk var halı örtüsü kullanıyorum ama hoş durmuyor ev rahatsız olıyorum makinede yıkanabilen halılar var ya çok kalın değiller tabi ama sizler kullanıyor musunuz o halılardan nasıl sizce

image

11 Cevaplar

+1 oy
(4,458 puan) tarafından

image

şu tarz çift taraflı savan gibi bir şey seriyorum. makineye giriyor ama makinede çok da yıkamak istemiyorum. uzun vadede makineyi bozmasın diye banyoda eski usul çiğneye çiğneye yıkıyorum 😂 diğer taraflara da dokuma çul seriyorum 
(241 puan) tarafından

Örtü görünümünden daha hoş

(4,458 puan) tarafından

örtü kayıyor falan ben de sevmiyorum. ev parke zaten normalde bunu da kullanmam da kız var diye aldım. yoksa buralarda yazın yerler boş olur sıcaktan

(241 puan) tarafından

Burası da sıcak oluyor ama illa alışmışız olacak

(4,458 puan) tarafından

eskiden seramikti evimiz, yani ben çocukken asla yerde bir şey olmazdı😂 ablam sivasa taşındı da ond gördük yaz kış halı yerde duruyor. ilk gördüğümde çok garipsemiştim

-Reklam-
+1 oy
(813 puan) tarafından

yani ben kullanmam ama kullanacak olsam bir ağır bir günlük bir halı alırdım en azından oturma odama. Misafir geleceği zaman ağır halıyı sererdim. Bunlar böyle internette göründüğü gibi durmuyor basit duruyorlar

(241 puan) tarafından

Ağır halım var zaten misafir gelince seriyorum

(813 puan) tarafından

O zaman kullanışlı olur. İnternettekilere de pek güvenme bence kağıt gibi oluyolar 

+1 oy
(4,881 puan) tarafından

A101 bim geliyor kızların odasına aldım 4mt koyu renk aldım bide makineye atıyorum 

(241 puan) tarafından

Buna benzer mi canım

(4,881 puan) tarafından

Yok altı kaydırmaz halıdan bu dijital baskı fazla uzun ömürlü olmuyor senin attığın çok çabuk yıpranıyor 

+1 oy
(9,614 puan) tarafından

image

her odada var bu süngersiz sadece dier odadakiler süngerli daha iyi kaymıyor cocuklarla güzel kurtarıcı yani
(241 puan) tarafından

Çocuklar hoplayıp zıpkadıkça kayıyo işte canım benimki 

(9,614 puan) tarafından

Süngerli olan kaymıyor süngerli al bende alcam da elime para gecse 6m2 700 liraya aldım ben 1 sene oldu suan 1000 olmustur 

+1 oy
tarafından

Misafir odası ayriysa günlük oturduğunuz odaya kullanın ben öyle yapıyorum. Oturma odasında kullanıyorum. Yoksa halı kirlenince temizliği zor örtü işe yarıyor. Ama alacaksan kaliteli al o halılar sürekli yıkanınca yıpranıyor.

+1 oy
(4,919 puan) tarafından

Ortuyu niye begenmiyosun ki bende ortu kullaniyorum cok da begeniyorum acikcasi 

image

(241 puan) tarafından

Kayıyor falan diye 

(4,919 puan) tarafından

Altindan lastikla bagladim ben hicte kaymiyo 

0 oy
(14,819 puan) tarafından

7 senelik evliyim evimde ne kanepe örtüsü var ne de halı. Sevmiyorum ben silip geçiyorum havalar iyi olunca da yıkıyorum mis gibi oluyor. İnce halilardan benimkilerde

(241 puan) tarafından

Kestirme mi canım 

(14,819 puan) tarafından

Trendyoldan aldım canım 6m² ölçüleri var yolluk diye girersen o tarz çıkıyor zaten

0 oy
(391 puan) tarafından

Makineye atılan halılardan aldm ben oglumun odasına ama pismanım cok kayiyor altinda kaydirmaz olsa dahi toplaniyor kalip gibi oturmadi yani.Degistirecm en guzeli 4 mevsim olan kestirme halilar.

(241 puan) tarafından

Haklısın kestirme bakayım bari

0 oy
(1,418 puan) tarafından

Bende var ama halı büyük olunca makineye sığmıyor ve kazanı yıpratıyor ama yıkaması kolay oluyor çoğu banyoda falan hemen yıkıyor 

0 oy
(928 puan) tarafından

3 yıl makinede yıkanan halılardan kullandım en büyük halım makineye sığmıyordu onu banyoda elimde yıkıyordum ama internetten almadım a101 den görerek aldım daha sağlamlar

0 oy
(1,708 puan) tarafından

A101de.  Bı hafta gelmişti 700 TL 6 metrekareyi çok da güzellerdi valla bizim buradaki kuytu bı yer hala da var eğer orda yakınsa bitmediyse bakabilirsiniz deseni motifi çok güzeldi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 876 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Miray124 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 106 göst.
27 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annelikguzell (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (840 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,584 soru

24,074,235 cevap

330,831 kullanıcı

...