Evde iki çocuk var halı örtüsü kullanıyorum ama hoş durmuyor ev rahatsız olıyorum makinede yıkanabilen halılar var ya çok kalın değiller tabi ama sizler kullanıyor musunuz o halılardan nasıl sizce
Örtü görünümünden daha hoş
örtü kayıyor falan ben de sevmiyorum. ev parke zaten normalde bunu da kullanmam da kız var diye aldım. yoksa buralarda yazın yerler boş olur sıcaktan
Burası da sıcak oluyor ama illa alışmışız olacak
eskiden seramikti evimiz, yani ben çocukken asla yerde bir şey olmazdı😂 ablam sivasa taşındı da ond gördük yaz kış halı yerde duruyor. ilk gördüğümde çok garipsemiştim
yani ben kullanmam ama kullanacak olsam bir ağır bir günlük bir halı alırdım en azından oturma odama. Misafir geleceği zaman ağır halıyı sererdim. Bunlar böyle internette göründüğü gibi durmuyor basit duruyorlar
Ağır halım var zaten misafir gelince seriyorum
O zaman kullanışlı olur. İnternettekilere de pek güvenme bence kağıt gibi oluyolar
A101 bim geliyor kızların odasına aldım 4mt koyu renk aldım bide makineye atıyorum
Buna benzer mi canım
Yok altı kaydırmaz halıdan bu dijital baskı fazla uzun ömürlü olmuyor senin attığın çok çabuk yıpranıyor
Çocuklar hoplayıp zıpkadıkça kayıyo işte canım benimki
Süngerli olan kaymıyor süngerli al bende alcam da elime para gecse 6m2 700 liraya aldım ben 1 sene oldu suan 1000 olmustur
Misafir odası ayriysa günlük oturduğunuz odaya kullanın ben öyle yapıyorum. Oturma odasında kullanıyorum. Yoksa halı kirlenince temizliği zor örtü işe yarıyor. Ama alacaksan kaliteli al o halılar sürekli yıkanınca yıpranıyor.
Ortuyu niye begenmiyosun ki bende ortu kullaniyorum cok da begeniyorum acikcasi
Kayıyor falan diye
Altindan lastikla bagladim ben hicte kaymiyo
7 senelik evliyim evimde ne kanepe örtüsü var ne de halı. Sevmiyorum ben silip geçiyorum havalar iyi olunca da yıkıyorum mis gibi oluyor. İnce halilardan benimkilerde
Kestirme mi canım
Trendyoldan aldım canım 6m² ölçüleri var yolluk diye girersen o tarz çıkıyor zaten
Makineye atılan halılardan aldm ben oglumun odasına ama pismanım cok kayiyor altinda kaydirmaz olsa dahi toplaniyor kalip gibi oturmadi yani.Degistirecm en guzeli 4 mevsim olan kestirme halilar.
Haklısın kestirme bakayım bari
Bende var ama halı büyük olunca makineye sığmıyor ve kazanı yıpratıyor ama yıkaması kolay oluyor çoğu banyoda falan hemen yıkıyor
3 yıl makinede yıkanan halılardan kullandım en büyük halım makineye sığmıyordu onu banyoda elimde yıkıyordum ama internetten almadım a101 den görerek aldım daha sağlamlar
A101de. Bı hafta gelmişti 700 TL 6 metrekareyi çok da güzellerdi valla bizim buradaki kuytu bı yer hala da var eğer orda yakınsa bitmediyse bakabilirsiniz deseni motifi çok güzeldi
1,469,582 soru
24,074,215 cevap
330,831 kullanıcı