+3 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (5,466 puan) tarafından

Yani böyle yapınca insanların eline ne geçiyor bilmiyorum 😅 şimdi şöyle anlatayım. Eşimin bi ortağı vardi ailecek görüşüyorduk. Eşiyle aramizda iyiydi ya bir hafta onda bi hafta bende tanımıyorduk sürekli. Kızlarımızda yaşıttı hamilelik dönemi falan hep birlikteydik. Neyse işler yolunda gitmedi eşimin ortağı ayrıldı hissesini satıp. Bu dönemde arkadaşım da bana hep diyordu ortaklık bitti mi yine gelip gideriz birbirimize falan. Bende o görüşteydim zaten. Eşlerimiz belli bir süre daha ortaklık olmasada birliktelik çalışmaya devam etti. Sonra tamamen çıktı gitti baska iş yerine. Bu süreçte arkadasimda benden uzaklaştı sanki suç bizdeymis gibi kendi kendine tripere girmeye basladi. Laf sokmalı durumlar falan paylaşıyordu anlıyordum yani bana olduğunu ama takmam öyle şeyleri cevapta vermem. Neyse şuanda durumlarima bakmıyor yafa gizli bakıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum. Kendini ağırdan mi satmak istiyor anlamadim 😅 ben onun durumlarimi görüyorum ama numaramı silmemiş o kesin. Şimdi ben napim hiç umursamadan devam mi edeyim yoksa numarasını silip onu gerçekten durumlara bakmamasi için yardim mi edeyim 😅 ayy hiçte sevmem ha böyle saçma sapan işler ergen gibi. Ama sinir bozucu yani

22 Cevaplar

0 oy
(22,168 puan) tarafından

Sil numarasını fazla kasmış belliki 😂

-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından

Ben herkesin durumuna bakarım ama karşı taraf görmez cubkuo özellik kapalı bence öyledir 

İlgili sorular

+2 oy
53 cevap 1,514 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 491 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,485 soru

23,883,977 cevap

321,459 kullanıcı

...