+3 oy
567 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,723 puan) tarafından

Yani böyle yapınca insanların eline ne geçiyor bilmiyorum 😅 şimdi şöyle anlatayım. Eşimin bi ortağı vardi ailecek görüşüyorduk. Eşiyle aramizda iyiydi ya bir hafta onda bi hafta bende tanımıyorduk sürekli. Kızlarımızda yaşıttı hamilelik dönemi falan hep birlikteydik. Neyse işler yolunda gitmedi eşimin ortağı ayrıldı hissesini satıp. Bu dönemde arkadaşım da bana hep diyordu ortaklık bitti mi yine gelip gideriz birbirimize falan. Bende o görüşteydim zaten. Eşlerimiz belli bir süre daha ortaklık olmasada birliktelik çalışmaya devam etti. Sonra tamamen çıktı gitti baska iş yerine. Bu süreçte arkadasimda benden uzaklaştı sanki suç bizdeymis gibi kendi kendine tripere girmeye basladi. Laf sokmalı durumlar falan paylaşıyordu anlıyordum yani bana olduğunu ama takmam öyle şeyleri cevapta vermem. Neyse şuanda durumlarima bakmıyor yafa gizli bakıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum. Kendini ağırdan mi satmak istiyor anlamadim 😅 ben onun durumlarimi görüyorum ama numaramı silmemiş o kesin. Şimdi ben napim hiç umursamadan devam mi edeyim yoksa numarasını silip onu gerçekten durumlara bakmamasi için yardim mi edeyim 😅 ayy hiçte sevmem ha böyle saçma sapan işler ergen gibi. Ama sinir bozucu yani

22 Cevaplar

+8 oy
önce (463 puan) tarafından

Umursamayı bırakabilirsin mesela 😊

önce (4,723 puan) tarafından
+1

İnsan umursamadan olmuyor ya sonuçta kaç senen birlikte geçmiş 

önce (463 puan) tarafından
+1

7 8 senelik arkadaşlığı umursamayı bitirmişliğim var, dünyanın sonu değil. 

önce (384 puan) tarafından

Al benden de o kadar 10 yıldan fazladır  dostum olduğunu sandığım  kişiyi 1 gecede sildim.  Öylesine bir arkadaşlık falan değildi yani anlatsam roman yazılır o derece ama değmeyince değmiyor.  Bu yüzden böyle saçma sapan şeyleri takma ciddi anlamda Ergence davranışlar siliyorsan sil silemiyorsan gozmezden gel 

-Reklam-
+2 oy
önce (25 puan) tarafından

Numarasi ni silmekle başla 

+1

Öyle olacak gibi duruyor 

+2 oy
önce (723 puan) tarafından

Gizliden nasıl görülüyor ki seni sona almış olabilir sende öyle yap geç 

Yok durumlarida etkiliyor 

önce (1,141 puan) tarafından

Yanlış biliyorsun canım görümcemin de mavi tik kapalı ama benim durumlarımı görüyor bende görüyorum gördüğünü. O sadece mesajımızıı görüp görmediğini anlamıyoruz mavi olmuyor 

O senin durumlarını sona almıştır görmüyordur. Sende numarasını silmelisin bence böyle birinin 

Dur kız siliyorum beni gaza getirdiniz 😅

Sil sil durman hata😁😁

+2 oy
önce (2,819 puan) tarafından

Belki gormuyordur durumları benim fırsatım olmuyo tüm durumları izlemek wp anca mesaj için girer çıkarım ama bile bile yapıyorsa bosver takma umursama 

+1

Kendisi aktif sürekli birşeyler paylaşıyor 

+2 oy
önce (271 puan) tarafından

Sende ona bı laf  sokucu durum yap görsün sonra sil.numarasini çokmu önemli 

+1

Sonunda o olacak 😅

+2 oy
önce (3,375 puan) tarafından

Insanlarin en cok sinirl oldugu sey onemsenmemektir bence onemseme durumlarina bakmadigini farketmemis gibi devam 😂

+1

Numarasını sileyim hemen fark eder mesaj atar sonrada telefon kızdaydi o atmış der 😅 daha önce oldu çünkü numarası silinmişti telefon değiştirince 

önce (3,375 puan) tarafından

Kiz birak yazik o oyle tatmin oluyo 

+2 oy
önce (130 puan) tarafından

Takma ya boşver sende onun durumlarına bakma bı zaman sonra numarayı da silersin 

+1

Aynen öyle yapacam 

+2 oy
önce (2,095 puan) tarafından

Ay hiç bakmam durumuma kim bakmış kim bakmamış diye bence sende takip etme onu o kadar yani 

+1

Normalde bende bakmam ama dikkatimi çekiyor son zamanlarda

önce (2,095 puan) tarafından
+1

Demek ki dikkat ediyorsun o bakmış mi diye. Umursama 

+1 oy
önce (3,994 puan) tarafından

Seninle alakali olduguna emin misin peki, mesela bende pek nakmam durumlara. Eskiden cok bakardim ama artik ne ilgimi cekiyor ne de vaktim var, nadiren bakarim

+1

Aktif canım paylaşım yapıyor ama duruma bakmıyor 

önce (3,994 puan) tarafından
+1

Bende öyleyim ama art niyrtli değil yani, hatta kari koca cogu zaman boyleyiz :)) cpk merak etmiyoruz, yani icino biraz ferahlatir mi bilmem ama belki art niyetli degildir

+1

Umarım öyledir diyelim o zaman 🥰

+1 oy
önce (8,887 puan) tarafından

Kendine özel neden algıladınki görüldüm kapalı baksamda rehberdeki kimse baktığımı bilmiyor belki onunda kapalıdır bakıp bakmadığını takip edecek kadar önemsiyorsan numarasını silme bence 

+1

Geçen gün mesaj attı bişey sordu onda mavi tiki açıktı 

+1 oy
önce (3,827 puan) tarafından

Aynı benim eltimi anlattın, aramızda hiçbir sorun yok ama benim durumlarıma bakmıyor,ben onun durumlarına bakıyorum ama, artık bende bakmıyacam,yani anlamıyorum neden yani, kendilerini bir b.ok zannediyorlar böyle yapınca 

Demi aynen öyle 

0 oy
önce (560 puan) tarafından

durumlarini arkadaşına gizle en iyisi bu

0 oy
önce (1,720 puan) tarafından

Senin durumunda ilgilenmiyorum hatta en sona almıştır 

Oysa ben onun gibi laf sokmuyorum sürekli 😅

önce (1,720 puan) tarafından

Sende okuma onun gibi

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Silme sona al bence sen de onun durumlarina hic bakma 

Aynen bende bakmayacam artik

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Numarasını sil bence 

Silincede mesaj atıyor çocuk atmış diyor sonrada

önce (141 puan) tarafından

O mesaj atınca kayıtlı olmadığını numarasını sildigini belirt bence mesela mesaj atınca pardon kimsiniz tanıyamadım falan de

0 oy
önce (21,697 puan) tarafından

Ben çoğu zaman kimsenin watsap durumuna bakmam. Önceden bakıyordu da sonra mi bakmayi birakti

Evet hep bakıyordu son bir aydir bakmıyor 

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Ohoooo ben çoktan silmiştim numarasını;)))

0 oy
önce (5,423 puan) tarafından

Kız sil numarasını kafanı niye yoruyorsun 🤣

0 oy
önce (3,771 puan) tarafından

Mesaj goruldusunu kapatip senin durumlarını görüyordur sende görüldü bilgini kapat ya da durumları ona gizle

0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Mavi tik görülmesi kapatılınca durumlara baktığın görülmüyor onu kapatmıştır muhtemelen. Benimki de öyle. Senin durumların için yapmıştır demiyorum öylesine yapmış da olabilir bence abartılacak numarasını silecek bir durum değil bu

İlgili sorular

+2 oy
53 cevap 1,479 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (21,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 490 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,066 soru

23,838,753 cevap

319,253 kullanıcı

...